Gönderen Konu: AHD Clinic / Hakan Doğanay Ekibi /4000 Greft  (Okunma sayısı 3512 defa)

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHD Clinic / Hakan Doğanay Ekibi /4000 Greft
« Yanıtla #31 : 16 Kasım 2022, 14:48:06 »
Ikinci ekime. Niyetim var ama bu donorle ne yapicam bilmem donor bolgeyi guclendirmek adima onerecegim bir tedavi varmi hintell akl klinik igf yi araştırıyorum ama nr kadar ise yarar bilemedim

Donör ancak finasterid ile güçlendirebilirsin hocam donör çok zayıf maalesef alanda geniş.
Sakal desteğide kullanırsın.

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 16 Kasım 2022, 15:30:07 »
Donör ancak finasterid ile güçlendirebilirsin hocam donör çok zayıf maalesef alanda geniş.
Sakal desteğide kullanırsın.

bende  bu sorunun cevabini bekliyodum. benim donör de pek saglam durmuyo gibi, ekime 6ay var. simdiden finasterid ile donörü güclendirebilirim diyorsunuz yani ? tabiki yan etki yapmaz ise.
keci boynuzu özünü övüyo herkez, ise yararmi ? ayrica dermaroller ile donörüde güclendirebilirmiyim ? yoksa ekimden önce dermaroller zararli mi olur ?
  • Yaşınız 35

ibrahiminallar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 17 Kasım 2022, 20:38:47 »
Ben oek finasteride yanaşmam xpecia içerken yerle bir olduk  :) bide onu içersek nolur bilmem

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 19 Kasım 2022, 13:52:10 »
bende  bu sorunun cevabini bekliyodum. benim donör de pek saglam durmuyo gibi, ekime 6ay var. simdiden finasterid ile donörü güclendirebilirim diyorsunuz yani ? tabiki yan etki yapmaz ise.
keci boynuzu özünü övüyo herkez, ise yararmi ? ayrica dermaroller ile donörüde güclendirebilirmiyim ? yoksa ekimden önce dermaroller zararli mi olur ?

Ben evet sadece o ve türevleri güçlendirebilir güçlenirse

ibrahiminallar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 19 Ocak 2023, 17:50:28 »
Bugün ekimin üzerinden 95 gün geçti son durum bu bana çok yavaş ilerliyor gibi geliyor birde ikinci ekimde mutlaka şakaklara ekim yaptırmayı düşünüyorum ilk ekimde şakaklara hiç ekim yapılmadı ve açık duruyor tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Rwolf123

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 21 Ocak 2023, 21:00:21 »
Merhaba bende sizden bir hafta sonra aynı yere ekim yaptırdım ilerleyişi sizinki gibi kararmalar başladı çıkması ile alakalı çok şüphem yok ama saçlarımın sizinli gibi ince telli olması biraz düşündürüyor benim nezdinde süreç normal

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 21 Ocak 2023, 21:20:50 »
95 güne güzel kararma ve tüylenme ile girmişsin gayet olumlu ve sağlıklı bir saç ekim süreci inşallah artarak devam eder
Global Moderator

koraybjk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Haziran 2023, 21:44:14 »
saçlar ne durumda acaba :) hakan hoca ve ekibine sac ektirenler genelde 3. aydan sonra hep kaybolmuş çok az sonuc görebildik umarım herşey yolundadır

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 11 Haziran 2023, 10:46:35 »
son durum nedir

Facebook Twitter Instagram