Saç Ekimi Sonuçları
Ekimin olmuş.anladığım kadarıyla tek seansda ekim yapılmış.bu açıklığa göre başarılı bir sonuç.verteks ekiminde kabul edilebilir sınırlar içinde.ilerde kalınlaşmalarla birlikte bir tık daha iyi olur.hayırlı olsun.vitamin takviyesi kullanıyor muydun
günde bir adet mi 2 adet mi
Verteks güzel görünüyor. Zor bir bölge. Ne kadar daha çıkış olur bilinmez ama fotoğrafın büyük haline yakınlaştırıp bakınca yeni çıkmaya başlamış birkaç saç teli görüyorum. Biraz daha gelişme olacaktır. Güle güle kullanın saçlarınızı.
Hocam senin şok dökülme döneminde saçlar kesilmiş şekilde mi döküldü yoksa baston veya L şeklinde mi? Cevaplarsan çok iyi olu
Alıntı yapılan: Fzt44 - 27 Nisan 2018, 10:35:08Hocam senin şok dökülme döneminde saçlar kesilmiş şekilde mi döküldü yoksa baston veya L şeklinde mi? Cevaplarsan çok iyi olu Lafa atlamak isterim bu konunun bir şey ile bağlantılı olup olmayacağını araştırdım fakat bulamadım bende 2. operasyonda kesik şekilde şok dökülme daha çok olmuştu fakat 1. operasyonda hepsi baston şekilde döküldü, bu durumun ne ile bağlantısı var çok merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim.
Ben çok begendim hayırlı olsun.