Saç Ekimi Sonuçları
4 aralık ile 19 aralık arasında geçen 15 günlük süre zarfında muazzam bir gelişme söz konusu. çok iyi olma yolunda ilerliyorsunuz. ekimin ilk günlerinde ön tarafta iltihapımsı şey bende soru işareti uyandırmıştı, orası boş kalır mı diye düşünmüştüm. fakat kapınır gibi olmuş. umarım ordan çıkış olur.
ekim güzel olmuş ama ekimden önceki fotoğrafı paylaşsanız daha iyi karar verebiliriz..
Değişim başlamış swag bey. Hayırlı olsun. Bende sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce çıksın
verteks kesinlikle kapanacak belli oluyor şimdiden. bu arada elektronik sigara kullanıyorsunuz galiba bendensiniz
Alıntı yapılan: alicanytkc - 22 Aralık 2017, 16:21:21verteks kesinlikle kapanacak belli oluyor şimdiden. bu arada elektronik sigara kullanıyorsunuz galiba bendensiniz elektronik sigara kullandım 3 ay ama bıraktım sigarayı bırakamadım onu bıraktım sonunda yanımda süs diye taşıyorum:)
Alıntı yapılan: Swag - 22 Aralık 2017, 16:49:32Alıntı yapılan: alicanytkc - 22 Aralık 2017, 16:21:21verteks kesinlikle kapanacak belli oluyor şimdiden. bu arada elektronik sigara kullanıyorsunuz galiba bendensiniz elektronik sigara kullandım 3 ay ama bıraktım sigarayı bırakamadım onu bıraktım sonunda yanımda süs diye taşıyorum:)şuan sigarada içmiyorsunuz o zaman güzel birşey bende sigarayı bıraktım ama bunu bırakamadım bu kez
Fazla söze gerek yok bu tip ekim süreçlerini gördükçe hem ekilen adına seviniyorum sarışında başıma diyorum 😊
Fazla söze gerek yok bu tip ekim süreçlerini gördükçe hem ekilen adına seviniyorum darısıda başıma diyorum 😊