Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: alicanytkc - 17 Ekim 2017, 09:22:59hocam aynı yerde senden 2 gün sonra ekim yaptırdım seni takipteyim saç tiplerimiz neredeyse aynı ekim benim 4100tamam dostum aynı zamanda ve aynı yerde yaptırdıgımız için karşılaştırma yapmamız güzel olur
hocam aynı yerde senden 2 gün sonra ekim yaptırdım seni takipteyim saç tiplerimiz neredeyse aynı ekim benim 4100
Alıntı yapılan: diptera - 17 Ekim 2017, 01:50:1490-100ncü günden sonra çıkışlar başlayacaktır.Bence estemylife’nin şakaklara ekim yapmaya başlaması şartşakaklara az mi ekmiş sence ?
90-100ncü günden sonra çıkışlar başlayacaktır.Bence estemylife’nin şakaklara ekim yapmaya başlaması şart
68 günde kök diye bısı kalmaz bu sekılde gelmez deri parcasıdır kalmıs kurumus dert etme
Alıntı yapılan: Hintell - 02 Kasım 2017, 13:00:0468 günde kök diye bısı kalmaz bu sekılde gelmez deri parcasıdır kalmıs kurumus dert etme sayın hintell deri parçası değildi , açılan kanaldan çıktı
Önlerde sorun yok. Çok sık bir ekim yapılmış. Şokta %90 oranında dökülmüş. Şokta bitmiş görünüyor. Çıkışlar başlayacaktır.Ekimde vertekse pek yetecek gref kalmamış görünüyor. artıları-eksilerini iyi araştırıp finanstreid yardımı olabilir.
Alıntı yapılan: prelude034 - 07 Kasım 2017, 12:15:05Önlerde sorun yok. Çok sık bir ekim yapılmış. Şokta %90 oranında dökülmüş. Şokta bitmiş görünüyor. Çıkışlar başlayacaktır.Ekimde vertekse pek yetecek gref kalmamış görünüyor. artıları-eksilerini iyi araştırıp finanstreid yardımı olabilir.açıkçası bir ilaca baglanmak istemiyorum[/quoverteks açık kalacak net olarak. o zaman 1 yıl sonunda 2. ekim planlamak gerekiyor çok iyi sonuç istenirse