Gönderen Konu: Saç Ektirmeli Miyim? Yaşım 24  (Okunma sayısı 1351 defa)

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ektirmeli Miyim? Yaşım 24
« Yanıtla #15 : 26 Ekim 2022, 20:49:17 »
Devamı:
bence bu donör ile kesinlikle ektirmelisin
yaşın genç ilerde devam edersede 2. seans il açılan kısmı kapatabilirsin
sonuçta donör alan çok iyi

hll5534

• Full Member
« Yanıtla #16 : 26 Ekim 2022, 22:03:22 »
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ektirmeyi kafama koydum gerçekten ama finasterid kullanımı konusunda ikilemde kaldım şimdi de. Kısmet olursa 1 sene içinde ektireceğim bakalım..
  • Ekim Tarihi: 10.10.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAIR
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

hellred

• Full Member
  • 👻
« Yanıtla #17 : 26 Ekim 2022, 22:08:41 »
donör alanın çok iyi, bende 23 yaşında ektirdim ve sonuçtan mutluyum, iyi ki ektirdim diyorum. eğer kendini kötü hissediyorsan, ayna karşısında kendini beğenmiyorsan çekinmeden direkt ektir. evet genç yaşta ekim yaptırmanın kötü yanları da var. öncelikle kendine şunu sor, dökülmen agresif mi? eğer agresifse bence şuanlık ekim yaptırma. normal dökülme devam ediyor ise takviye kullanmalısın öyle ekim yaptır, konumu da inceleyebilirsin.

minox u ise kullanman hata olmuş bence..
  • Ekim Tarihi: 23.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia + Solgar Biotin 5000mg

hll5534

• Full Member
« Yanıtla #18 : 26 Ekim 2022, 22:14:41 »
donör alanın çok iyi, bende 23 yaşında ektirdim ve sonuçtan mutluyum, iyi ki ektirdim diyorum. eğer kendini kötü hissediyorsan, ayna karşısında kendini beğenmiyorsan çekinmeden direkt ektir. evet genç yaşta ekim yaptırmanın kötü yanları da var. öncelikle kendine şunu sor, dökülmen agresif mi? eğer agresifse bence şuanlık ekim yaptırma. normal dökülme devam ediyor ise takviye kullanmalısın öyle ekim yaptır, konumu da inceleyebilirsin.

minox u ise kullanman hata olmuş bence..

Evet konunuzu incelemiştim zamanında güzel olmuş bayağı. Şu an ektirmeyle alakalı fiyatını vs geçtim, sadece şu finasterid adlı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. 23 yaşımda böyle yan etkileri olan ilacı kullanmaya çekiniyorum açıkcası. Ancak kullanmadan da çok iyi sonuçlar alınmıyo gibi..
  • Ekim Tarihi: 10.10.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAIR
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

hellred

• Full Member
  • 👻
« Yanıtla #19 : 26 Ekim 2022, 22:19:49 »
Evet konunuzu incelemiştim zamanında güzel olmuş bayağı. Şu an ektirmeyle alakalı fiyatını vs geçtim, sadece şu finasterid adlı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. 23 yaşımda böyle yan etkileri olan ilacı kullanmaya çekiniyorum açıkcası. Ancak kullanmadan da çok iyi sonuçlar alınmıyo gibi..

kullanmak zorunda değilsin, kullanıp da kötü sonuç alanlarda var, her şey olabilir insan bünyesi çok farklı bir şey..

ama sana şunu söyleyim xpecia kullanabilirsin en basitinden yada saw palmetto içeren bir takviye de kullanabilirsin.

ben ise xpecia kullandım yan etki gördüm,  tabii ilk başta görmedim, 3. ay sonunda gördüm.. şuan ise solgar biotin 5000mg ve solgar saw palmetto kullanıyorum, fin ise tedarik edemedim. bir yandan ilaçlara da bağımlı kalmak istemiyorum çünkü bu forumda gerçekten aşırı ilaç takviyesi alıp, bırakıldığında saçlarının zayıfladığını, kaybettiğini söyleyenleri gördüm.. ama ilk başta takviye almalısın.
  • Ekim Tarihi: 23.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia + Solgar Biotin 5000mg

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Ekim 2022, 15:18:20 »
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ektirmeyi kafama koydum gerçekten ama finasterid kullanımı konusunda ikilemde kaldım şimdi de. Kısmet olursa 1 sene içinde ektireceğim bakalım..

finansterid de ahmet tosunun bana söylediği bir durum var çok kafama yatmıştı
sana da tavsiye ederim
ektir bak saçlar çıkıyor agresifleşen bir dökülmen falan yok ise kullanma varsa kullan olduki hala tereddüt ediyorsun karar verene kadar her gün kabak çekirdeği ye demişti :)
tavsiye ederim
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Facebook Twitter Instagram