Saç Ekimi Sonuçları
Prp kaç ayda bir önerildi acaba...?
Merhabalar 11.günde (dün) kabuk alımı yapıldı Şahin bey iyileşmenin iyi olduğunu şok dökülmenin erken olacağını dün yıkarken saç tellerinin geldiğini söyledi nitekim de öyle oldu bugün yıkarken biraz saç telleri geldi fotoğrafları bugün çektim her ay paylaşıcam sizlerin de yorumlarını merak ediyorum sizce gidişat nasıl şimdiden teşekkürler
MRkml hayırlı olsun. umarım güzel sonuçlar alırsınız. bende sizi bir ay geriden takip ediyorum. Sabırla güzel günler diliyorum.
Varolan saclarinizla güzel bir kapaticilik sağlarsınız...2. Ekim için 40 yaşını beklemenizi öneririm çünkü varolan saçlar dökülünce ekilen saçların durumuna ve donör bölgeye göre hareket etmeniz daha mantıklı gibi ama karar sizin tabi ..su anda süreciniz gayet güzel ve sağlıklı gözüküyor ..[/Evet 2. Ekim için beklicem Şahin bey önler ve orta sağ sol bölüm sağlam duruyor dedi ama biraz daha azalacağını düşünüyorum
3aya gore guzel devami gelir umarim
Hızli ilerliyor süreciniz...çok güzel olacağını düşünüyorum...3.aya göre cikislariniz çok iyi
90 gün için ekim öncesi durumuna göre gayet hızlı ve güzel gelişmiş saç ekilen alan maşallah hocam
Daha yeni başladık:)