Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekiminiz hayırlı olsun, kendi adıma ben Solgar Vm 2000 vitamin ve amway garlic kullanıyorum, şampuan ise prozinc plus kullanıyorum , diğer arkadaşların yorumlarını da dikkate almanızda fayda var.
Yağlanmaya şampuanla malesef çözüm yok onun yerine bol bol su ile durulayıp kafanızı kağıt bir havlu ile hafif bastırıp kurutunuz.
İyi forumlarGold City hair de saç ekimi gerçekleştirdim. Kafamda çok fazla boşluk olduğunu için tek seansta değil iki seansta kapanacağı söylendi donör alanimda seyrek olduğu için 4500 greft alabildiler. Saçlarımın ekimden önceki ve sonraki hali ektedir. Bugün ilk yıkama ve lazer tedavisi için kliniğe çağırdılar bakalım nasıl olucakAyrıca ben herhangi bir bakım seti almadım bana losyon verdiler. DHT hormonu çok olduğu için Ekim yapılmasına rağmen gene yağlanmış bu konuyla alakalı bir şampuan öneriz olur mu ve vitamin takviyesi olarak ne önerirsiniz
Ekimin 3.günü
Saç ekiminiz hayırlı olsun ön çizgisini tam göreceğimiz açılardan ve yan profillerden düzgün resimler yüklermisiniz saç ekimi planlamasını net görelim
Daha iyi bir ön çizgi tasarlamış saç ekim merkezi Önceki ekimlere göre gelişme var bu güzel.Ama bu kadar geniş açıklıklarda 2 ekim planlayıp tepeyi sonraya bırakırsa daha başarılı ekimleri olur Çünkü malum tepe öyle kolay kapanmayacağı için ekim başarısına gölge düşürür Teşekkürler hocam umarım güzel sonuç alırımŞampuan olarak ph 5.5 altında olan herhangi bir şampuan kullansam olur mu Güzel temiz ekim umarım güzel sonuç alırsın
İyi forumlarGold City hair de saç ekimi gerçekleştirdim. Kafamda çok fazla boşluk olduğunu için tek seansta değil iki seansta kapanacağı söylendi donör alanimda seyrek olduğu için 4500 greft alabildiler. Saçlarımın ekimden önceki ve sonraki hali ektedir. Bugün ilk yıkama ve lazer tedavisi için kliniğe çağırdılar bakalım nasıl olucakAyrıca ben herhangi bir bakım seti almadım bana losyon verdiler. DHT hormonu çok olduğu için Ekim yapılmasına rağmen gene yağlanmış bu konuyla alakalı bir şampuan öneriz olur mu ve vitamin takviyesi olarak ne önerirsiniz[/quoteBugün 10. Gün kabuk döküm işlemi gerçekleştiŞampuan olarak karasız kaldım ve bir bebek şampuanı+konazol şampuan aldım Vitamin olarak ketoral 5+5 almayı düşünüyorum ama kararsızım
Şok dökülme hızlı başlamış umarım çıkışlarda hızlı başlar sivilceleri patlat sıkma ama kulak çöpü ile temizle dostum