Herkese Merhaba,
Daha önce hiç aklımda yokken iki ay önce forumdaki sonuçları görerek karar verdiğim ekim işlemim dört gün önce gerçekleşti.
Öncelikle forumda mesai harcayan herkese ve kurucularına teşekkürler.
Ekimi, forumda sürekli konuları açılan üç merkez ile yüz yüze görüştükten sonra Asuman Hair'de yaptırmaya karar verdim.
Asuman Hanım görüşmede gerçekten güven veriyor, bir de görüşmeden hemen sonra, 2 yıl önce ekim yaptırıp çok güzel bir sonuç alan bir arkadaşımı aradım ve o da Asuman Hair'de yaptırdığını söyledi. Bu tesadüf de büyük etken oldu diyebilirim.
Operasyon günü ile ilgili olarak daha önce paylaşılanlara ilave edebileceğim bir şey yok, ekip gerçekten özverili, işlerine hakimler ve iyi niyetliler. Hiç acele etmeden sakin sakin çalıştılar.
Kökler ekip tarafından alındıktan sonra kanallar Asuman Hanım tarafından açıldı, gayet sakin ve dikkatlice işlemi bitirdi.
Köklerin ekim işleminin de yaklaşık son iki saatinde Asuman Hanım yine yer aldı. Uzunca bir süre aynı anda 3 kişi ekim yaptı diyebilirim.
Anladığım kadarıyla Asuman Hanım detaylara odaklanıyor, boş bir kanal kalmaması, ekimin çizgiye uyacak şekilde gerçekleştirilmesi gibi konulara dikkat ediyor. Sonucun olabildiğince mükemmel olmasına çabaladığını kolaylıkla söyleyebilirim.
Tüm ekibe de sabırlı ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkürler. (Elif Hanım, Enes Bey, Ozan Bey ve Melike Hanım)
Ufak bir not da ekliyim, ekimin olduğu günün akşamı ateşlendim ve 38.5'u gördüm. Ekimin yorgunluğuyla birleşince gerçekten kötü yaptı.
Saat 21.00 civarı Özlem Hanım'a; ekim ile alakalı olabilir mi ya da sonucu etkiler mi diye mesaj attım ve kendisi hemen aradı, ilaç önerdi, biz başka bir ilaç düşündüğümüzü söyleyince de Asuman Hanım'a ulaşıp tekrar dönüş sağladı. Olası kötü bir durumda ulaşılabiliyor olmaları gerçekten güzeldi.
Olabildiğince güncel şekilde fotoğraf paylaşmaya çalışacağım,
Bunlar ekim öncesi