Selam arkadaslar,
aralik baslangici saçimi ektirme niyetindeydim lakin farkli yerlerden aldigim bilgilerle kafamda büyük soru isareti olustu.
35 yasindayim, kronik rahatsizliklarim var, agir ilaçlar kullaniyorum ve "normalde" saç dökulmem onlara bagli degil.
2 sene önce minoxidil e basladim, ve ilk basta toparlasa bile son 1 sene hiç faydasi yoktu, ve 4 ay önce birden biraktim, dökülecek dökülsün diyerekten.
fabrikada çalisiyorum ve kask kullaniyorum , her gun olmasada arada sirada mecbur takiyorum, o yuzden bu seneki tum izin gunlerimi sen sonunda kullanip, saç ekiminden sonra greftlerimi 1 ayliginada olsa koruma altina almak istedim.
ense kismimda saçlarim tuhaf bir sekilde çikiyor, alt kismi sanki kellesiyormus gibi , ozel bir kamera ile baktirdim saçlar yerinde ama kisa kisa kirilmis vaziyette bir türlü neden geldigini bualamadim.
donör bölgemde zayif oldugu için , ekim yapmadan güçlendirmek için , mezoterapiye basladim. 1 seans yaptim , 2 hafta sonra 1 seans daha var, ve 1 ay sonra bir seans daha.
Asuman hanim ekimden önce saçi güçlendirmek gerek diyor, haklida. fakat Sahin Celik , eger gelmeden mezoterapi falan yaparsaniz, sonucunuz yaniltili olur , önce dökülen dökülsün sonra ekim yapin diyor, ve o da hakli !
yani ne yapacagimi sasirdim, bir yönden bu sene tam tatilimde ayarli, donör bolgemi de güclendiriyorum , simdi yapayim diyorum. diger taraftan 6 ay sonra dökülecek saçlarim döküldügunde bu sefer pisman olacagim. ve baska bir tedirginlik donör bölgem daha kötülesirse bu sefer poku yerim
sizlere resimlerimi paylasiyorum, ilk resimler trastan 3 hafta sonra, son resimler trastan 2 gun sonra . bu arada saçlarim ayni bebek saçi gibi oldu , yumusak ve acayip yaglaniyor bu neyin belirtisi ? fikrinizi paylasirsaniz benimle memnun olurum.