Gönderen Konu: Fakirlerin tipide neden fakir  (Okunma sayısı 459 defa)

murattarum

• Hero Member
Fakirlerin tipide neden fakir
« : 09 Ekim 2022, 16:34:09 »
Dizi izlerken aklima geldi.simdi  bu tipler fakiri oynuyor ama tipleri zengin cok siritiyor.yani demem oki fakirin ustune o yıkıklik o garibanlik neden yapisir sanki dna sı kodlanmistir fakir olmaya.yada toplum baby faceleri beyinsiz niteliksiz olsa bile bir yerlere cikarmismisdir gariban tipleler dogal secimlemi fakir kalmistir.ben birtane eli ayagi duzgun fakir gariban gormedim bunu kucumsemek icin demiyorum bizimde tipimiz 4 4 luk degil sonucta ama bir tespit yapasim geldi

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Fakirlerin tipide neden fakir
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2022, 18:00:34 »
Ulan düşündüm de harbiden doğru söylüyor..

Eli yüzü düzgün olan insanlar hep durumu ortalama üstü oluyor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2022, 18:29:14 »
Çok parayı görünce inanın bana fakirin tipi bile değişiyor ama bu nasıl oluyor bende anlamıyorum.

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2022, 19:17:08 »
Anlaması kolay kardeşim, ben söyleyeyim size. Adam zenginleştikçe ya da fakirlikten kurtuldukça öyle söyleyeyim, özgüveni yerine geliyor.Giyimi, kuşamı, yediği içtiği hatta görgüsü bile değişiyor. Daha lüks yerlere gitmeye başlıyor, oraya gidenlerde zengin veya fakir olmadıkları için bu kazandığı zenginliği icsellestiriyor. Aslında sizin dediginiz gibi konu çirkinlik değil.Zengin olup çirkinde olabilir. Ama insanlar onun zenginliğini görürler çirkinliğini değil. Olay bu kısaca.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2022, 21:42:39 »
 çirkinsede estetik yaptırıo.birde güzel karılar zenginlere gidiyor doğurduğu çocuk ona benziyor.birde kötü sartlar cokertior.bir tinerci gormuşrum kıvanc tatlıtuğ gibi belli yeni dusmuş.az bir zaman sonra gordum sanki aradan 6 ay gecmemiş 20 sene gecmiş
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2022, 22:43:56 »
zengin erkekler güzel gacı alır
sen zengin olsan çirkin gacılara bakar mıydın?

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2022, 04:05:16 »
Ben kendimden örnek vereyim 1 2 hafta saç sakal kişisel bakım yanak kılları kaş alımı cart curt yapmayayım acayip derecede cirkinlesiyor ve gariban gözüküyorum yani en basiti bir tras bile neler değiştiriyor ve geçenler de birşey fark ettim üstteki yazdığım bir haldeyken bizim isletmemiz olan bir mekanda beni tanımayan bir çalışan bayan yüzüme bile bakmamıştı 1 hafta sonra trasli ve düzgün kıyafetle gittiğimde haliyle işletme sahibi oldugumuda öğrendi galiba 1 saat pervane olmuştu insanlar iki yüzlü gerçekten garibanın hiç şansı yok
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2022, 09:28:17 »
 aynen oyle.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram