Gönderen Konu: İSVEÇ KLİNİK BÜŞRA HANIM DHİ YÖNTEMİ İLE 2950 GREFT SAÇ +SAKAL  (Okunma sayısı 2692 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun Hakan Beyde yaptırdığınız ilk ekimde saclariniz neden döküldü?

Teşekkür ederim. Saçlara bakamadım ve düzenli finasterid bazlı ürünler gerekli,bu malesef erkeklik hormonu ile ilgi bir baskilayıcı,bu sebeple yanetkileri oluyor spermde sivilaşma,göğüşte büyüme ve unutkanlık oluyor bende o nedenle kullanmayı bıraktım.eski halime dönmem 9 ay sürdü.bilginiz olsun.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
4.gün yıkamaya devam.

Yakın önden ve uzak tepeden çekim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7.gün.pazartesi günü,yani 2 gün sonra kliniğe kabuk döküm yıkaması için gidicem.

baldLion

• Hero Member
Hiç kabuk oluşmamış nerdeyse demekki temiz yapılmış ekim ,olumsuz olarak tek yorumum ön çizgi biraz daha sık ekilebilirdi sanki.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hiç kabuk oluşmamış nerdeyse demekki temiz yapılmış ekim ,olumsuz olarak tek yorumum ön çizgi biraz daha sık ekilebilirdi sanki.

Teşekkürler yorumların için.baldLion.

Kabuk oluştu aslında baya. Yıkarken dökülmeye bile başladı.

Ön sıklık miktarı, benim eldeki malzemeyi kullanırken tercihimdi.2950 greft gerçekten benim açıklıgimı kapamaya yetmedi.şaç kaybım Çok yüksek miktarda olduğundan, ön kısıma verilen ağırlık yeterlidir diye düşünüyorum.

Sinsinati

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
felix hayırlı olsun bu seçim umarım doğru olur senin için şu ana kadar ekim alanı sağlıklı duruyor inşallah güzel sonuç olur

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
felix hayırlı olsun bu seçim umarım doğru olur senin için şu ana kadar ekim alanı sağlıklı duruyor inşallah güzel sonuç olur

Yorumların için teşekkürler sinsinati.

İnşallah.
Benim yolculuğumada az kaldı.
ama, umutluyum.
 ilk 2.5 yılda ekilenlerde dahil saçlarımın büyük bölümünü kaybettim.
Simdiki görüntü heyecanlandiriyor beni.sonunu bekleyip göreceğiz.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
8.gün kabukların büyük bölümünü kendim ıslayıp, yumuşatarak aldım.

Geriden gelen, dipte  ufak ufak çıkanları görüyorum ve onlar nasıl olacak birlikte göreceğiz. İnşallah.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
14.gün.  hafif hafif kararmalar başlıyor. Biraz daha bekleyelim ve görelim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
23.gün ıslak halde şu an.

Casperix

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
 Merhabalar,
 İsveç kliniğe bir yakınım ile beraber saç ektirmeye gittik geçen haftasonu.  Bu bahsedilen Büşra hanım vardı. Biraz konuşunca ikna oldum. Yakınıma Büşra hanım bana da Sinan Bey diye bir uzman geldi. İşlem öncesi açılan yerler dolacak üstteki seyreklikler giderilecek diye konuştuk ama ön tarafı yaptı arkaya da 200 greft kaldı dedi operasyon sırasında, üste de seyrekliklere hiçbir şey yapmadı. Tabi ne diyeyim o anda. 3200 greft aldıklarını söylediler. Aslında benim donür bölgem çok iyiydi daha fazlasını alabilirlerdi ama uğraşmadılar. Operasyon bittikten sonra ağrıkesici serum vermediler ve çok dehşet bir ağrım oldu. Bu ağrıyı çektikten sonra serumu aldım. Yıkama şampuanını bile sonradan biraz şikayet edince verdiler. Keşke burada yaptırmasaydım. Sonuç şimdi yaptığı yerle mevcut saçım arasında boşluklar gözüküyor oraya ekmemiş. Niye böyle yaptınız diyorum oradaki saçlarınız çıkacak diyor. Resmen dalga geçiyorlar ya çıksaydı ben niye geleyim saç ektirmeye.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,
 İsveç kliniğe bir yakınım ile beraber saç ektirmeye gittik geçen haftasonu.  Bu bahsedilen Büşra hanım vardı. Biraz konuşunca ikna oldum. Yakınıma Büşra hanım bana da Sinan Bey diye bir uzman geldi. İşlem öncesi açılan yerler dolacak üstteki seyreklikler giderilecek diye konuştuk ama ön tarafı yaptı arkaya da 200 greft kaldı dedi operasyon sırasında, üste de seyrekliklere hiçbir şey yapmadı. Tabi ne diyeyim o anda. 3200 greft aldıklarını söylediler. Aslında benim donür bölgem çok iyiydi daha fazlasını alabilirlerdi ama uğraşmadılar. Operasyon bittikten sonra ağrıkesici serum vermediler ve çok dehşet bir ağrım oldu. Bu ağrıyı çektikten sonra serumu aldım. Yıkama şampuanını bile sonradan biraz şikayet edince verdiler. Keşke burada yaptırmasaydım. Sonuç şimdi yaptığı yerle mevcut saçım arasında boşluklar gözüküyor oraya ekmemiş. Niye böyle yaptınız diyorum oradaki saçlarınız çıkacak diyor. Resmen dalga geçiyorlar ya çıksaydı ben niye geleyim saç ektirmeye.

Valla hocam bu merkeze saç ektirilmez umarım felix in sonucu güzel olur
Felix nasıl bu merkezi seçti ona ben zaten hayret ettim.

Facebook Twitter Instagram