Saç ekim İşlemi tarihi:08.10.2022
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
1. ekim'imi de 5yıl önce burada paylaşmıştım linkini buraya bırakıyorum isteyen bakabilir
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4387.300Zamanla dökülen saçlarım oldu,ve bu dökülme ekilen saçlarım içinde kayipti onlarda dökülüyordu.
Aradan geçen zamanda ihmal ettiğim saç sağlığım, artık geri çevrilemez bir noktaya vardığında, saç ekim zamanımın geldiğini anladım.
Yakında tekrar bir yurtdışı yolculuğum olacak,sizinde malumunuz bu döviz kuru belası yüzünden yurtdışında bu işlem kat ve kat pahalıya mal olacağından, fikrimce hazır buradayken işlemi gerçekleştirip, aradan çıkarmak en mantıklı seçenek haline geldi.
Bildiğiniz üzere ilk ekim'imi hakan hocanın ekibine yaptırmış ve gerçekten de çok memnun kalmıştım.
Fakat kendileri ile iletişime geçip yakın bir tarihe randevu almak mümkün olmadı.
İlk ekimimden sonra geçen bunca senede ön yargı ile baktığım İstanbul daki saç ekim merkezleri gerçekten ciddi bir dönüşüm içine girmiş, burada bir arayışa girdim,
Bende İstanbulda yaşadığımdan uzun süredir duyduğum ve kafası bandajlı Sultanahmet, Beyazıt meydanlarında savaş gazisi gibi gezinen Araplardan da bildiğim, :D meşhur isveç kliniğe bir randevu ayarladım.
Beni bu sitede, bilen bilir. Eğer randevu günü ikna olmazsam kesinlikle işlemi iptal ederim. Oldukça gergin ve stresli girdiğim klinikte Neyse ki gerçekten doğru insanların olduğu bir kurum olduğunu görünce ve anlayınca içim çok rahatladı.
Sabah 7:30 da girdiğim klinikte 9:30 gibi ekim için uygulamalar başladı ve yaklaşık olarak 6 saatte işlem tamamlandı.
Öncelikle buradan,klinikte görev yapan büşra hanıma,özlem hanıma ve adını hatırlayamadığım diğer uzmanlara teşekkür ederim.
Gerçekten işlerini büyük bir disiplinle ve özveri ile bir aile ortamında sürdürdükleri için benden tam not aldılar.bravo.
Şu an dinlenmeye çekildim,sizlerden gelecek soruları ay sonuna kadar cevaplamaya çalışacağım, sonrasında başka bir ülkede olacağım için bu pek mümkün olmayabilir.saygilar.