Saç Ekimi Sonuçları
Medikal tedaviye başlayın, bu süre zarfında bütçenizi arttırmaya çalışın ki daha iyi sonuç alabilesiniz. Açıklık konusunda avantajlısınız. fakat saç yapınız ince gibi.ayrıca miniğe resim defteri kullanmayı öğretin böylelikle duvar boyasına harcayacağınız kısmı ekime aktarabilirsiniz
abi ben Türkiye 'ye saç ekimine gelince rica etsem merkeze gelip benim ön çizgi tasarımı mı sen yapar mısın?..yabancı forumlarda bile Türk forumun admini harika saç ekim planlaması yapıyor diye yazıyorlar kaç kere denk geldim
ekim için düşündüğünüz yerler varmı ? varsa onlar üzerinden gitmek daha doğru olur .ayrıca güzel bir saç ekimi sonucu için çok elverişli bir açıklığınız ve kaliteli yapıda saç telleriniz var bu avantajı iyi bir ekim yeri seçerek çok iyi kullanmak lazım.
yaklaşık 200 cm' bir alan 4000 greft mavi alan hem ilaçla güçlendirelecek hem sıklaştıralacak saç ekimi ile ön bölgede tam senin kafa hattına göre en uygun ön çizgi saç ektireceğin yre bu planlamayı göstemerni tavsiye ederim ilaç kullanmak senin bleceğin iş ben gerekeni yazarım uygulaması kişinin ve doktorun kararı saç ekimine uygunsun doğru bir saç ekimi merkezi kararı ile iyi sonuç alırsın
Ekim içim her şey olumlu yaşnız ön çizgi dizaynı için kötü bir alın yapısı var bence ,dümdüz ve yan şakakları güzelce tasarladıkları takdirde pek estetik durmaz,ekim yeri seçerken bu yüzden çizgi dizaynlarınada mutlaka bakın.