Herkese merhabalar, 2018 yılında saç dökülmesi problemiyle karşılaşıp foruma katıldığım andan itibaren forumun çok fazla faydasını gördüm.
2020 aralık döneminde de
''Saç Analizi- Tedavi Tavsiyesi- Saç Ektirmeli miyim? '' isimli konumla ve diğer konulardan bilgi ve tecrübe edindim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17791.0 Buradaki konumdan ekim öncesi sürecimi görebilirsiniz oraya da beklerim
07.10.2022 tarihinde The Hair- Ahmet Tosun ve ekibinde saç ekimimi yaptırdım. Tüm ekibine ve Ahmet bey e teşekkür ederim. Whatsapp üzerinden fotoğraf attığım zamanla başlayan süreçten tutun bugün ilk yıkamaya kadar çok yardımcı oldular.
Kendi sürecimi içeren konunun linkini yukarıdaki bağlantıdan bulabilirsiniz.
Şimdi ekim sürecimden bahsedeyim. Öncelikle yaşımın 24 olması dolayısıyla saç dökülmemin devam edeceğini biliyorum ve beni ekimle ilgili endişelendiren tek konu bu. Onun dışında yapılması ve olacakları biliyorum. Bu yola girdik, forumda benim dökülmeme ve yaşıma benzer konular var, en az onlar kadar iyi bir sonuç olması dileğiyle
Operasyon öncesi tüm kan tahlillerimi, hormon testlerimi, dht ve testesteron seviyemi ölçtürdüm. Dht ve testesteron seviyem yukarıdaki diğer bağlantımda var.
Ekim öncesinde 2 günde 1 mg finasterid
Her gün saç masajı
Haftada 1 dermoroller
ve günde 1 multivitamin ( biotin-çinko içerlikli) alıyordum, dermoroller ve masaj dışında almaya devam ediyorum.
Bunun dışında şampuan olacak prozinc i kullanıyordum.
Şimdi merkezin verdiği mossi setini kullanıyorum.
Bunun yanında ağrı kesici, antibiyotik, ödem ilacı, kan sulandırıcı da alıyorum.
Ekimi kronolojik olarak sıralarsam, sabah erken saatte önce fotoğraflarım çekildi, saç tıraşım yapıldı ve ön çizgi- planlama yapıldı. Ortalama 5000 greft çalışılması planlanıyordu ki böyle de oldu. Greftler alındı solüsyondayken ufak bir mola verdik, sonrasında kanallar açıldı ve ekimler yapıldı, diğer gerekli bilgiler verildi. Bugün ise ilk yıkamayı yaptık.
Unuttuğum sormak istediğiniz bir şey varsa memnuniyetle yanıtlarım, umarım sonuç istediğimiz gibi olur. Şimdi elimden geleni yapıp bakımları aksatmıyoruz