Merhabalar değerli forum sakinleri.
12 yıl önce şakaklarıma saç ektirdim ama gelinen noktada saç çizgimi biraz geriye aldırmam gerekiyor.
Daha önce Ankara'da bir merkezde 1 hafta arayla 2 kez mikro motorla aldırdım. tekrar çıktılar.(işlemi yapan operatör saç köklerini gösterdi bakın aldım diye. fakat tekrar çıktılar.). İğneli epilasyona gittim fakat pek bi işe yaramadı. Lazer epilasyona gittim. ancak biraz inceldiler. nasıl kurtulurum bu saçlardan?
Daha önce ektirdiği saçı aldırmış olan var mı? kendisi ya da bir yakını olur. bir şekilde görmüş olur. herkesin fikrine ihtiyacım var. teşekkür ederim, saygılar.
EDİT: Arkadaşlar ben sizlere sadece yukarıda ekimi nasıl aldırabilirim öneriniz var mı diye sordum. Bana saç fotoğrafı istemeyin. Saç fotoğrafı ekliycem fakat daha sonra konu dağılacak, sormak istediğim konudan uzaklaşacağım. yok öyle, böyle değil. senin saç da iyiymiş, kötüymüş, şurası şöyle, burası böyle daha önce noldu, niye 2. ekimi, 3. ekimi düşünmüyorsun vb. sorularla muhatap olmak istemiyorum. Tekrar ekim, ya da ekim merkezi önermeyin LÜTFEN. Eğer sizlerden ekim tavsiyesi istesem o şekilde başlık açardım. Ben ne istediğimi bilen birisiyim. Sorduğum soru da net ve açık. Bana başka önerilerle ya da tavsiyelerle gelip lütfen konuyu bulandırmayın. Çok rica ediyorum tekrar sizlerden.
Artık şu saçlarımdan kurtulmak istiyorum. Eğer saçlarımdan kurtulabilirsem gelir burada öncesi/sonrası şeklinde konu açarım.
Lütfen bilgi paylaşacak, tecrübeli arkadaşlar yazarsa memnun olurum. Lokasyon:İzmir.