Gönderen Konu: İzmirMedicalhair Zafer ULUSAN ekibi | 06.10.2022 tarihli saç ekimi | 4160 greft  (Okunma sayısı 10253 defa)

Arsenal

• Full Member
selam arkadasim  hayirlisi olsun guzel ekim takipe aldim paylasimlarini.

Loner

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
selam arkadasim  hayirlisi olsun guzel ekim takipe aldim paylasimlarini.

Selamlar teşekkür ederim  :)

Loner

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese 5.günden tekrar selamlar

İlk yıkama bugün klinik tarafından gerçekleştirildi. İlaçları kullanmaya devam ediyorum antibiyotikler bitmek üzere. 1/4 proscar ve biotin zaten devam. Zafer Hoca ve Sibel Hoca'nın post-op yönlendirmeleri dışına çıkmadım. Beslenme konusunda bir kısıtlama getirilmese de çay ve kahve tüketimini neredeyse sıfırladım, güneşe de çıkmıyorum tüm gün evdeyim. Şuana kadar pek bir olumsuzluk, acı, ağrı yaşamadım ama saç ekimi düşünen arkadaşlar için yaşadığım en rahatsız edici durumlar; uykusuzluk ve ekim yapılan alanda kaşıntı. Kaşıntı için Sibel Hoca'yla görüştüm verdiği ilacı da ekledim kullandığım ilaçlara biraz daha yardımı oldu. Ekim merkezi her soruma çabucak yanıt veriyor ve sağolsunlar oldukça ilgililer. Verilen talimatların dışına çıkmamak adına kabuk dökümü için de kliniğe gitmeyi düşünüyorum. Umarım ekim başarısı da güzel olur. Dediğim gibi ilk yıkamada risk almak istemedim ve klinik tarafından gerçekleştirildi. Yıkamayı yapan arkadaş önce Bepanthol Derma'yı başıma uyguladı ve o şekilde 45 dakika bekledim. Ardından da hafifçe ovalayarak yıkadı. Sonra bebe şampuanıyla tekrar aynı işlemi yaptı ve duruladı. Bundan sonraki süreçte her gün 1 yıkama (Bepanthol +herhangi bir bebe şampuanı) eşim tarafından evde gerçekleştirilecek.
Yazdıklarım belki herkes tarafından bilinen bilgilerdir ama ben yeni öğrendiğim için süreci yine de yazayım dedim.

Yıkama sonrası ekim yapılan alan ve donör bölgeyi paylaşıyorum. İyi akşamlar.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu bilgiilerş sürekli girmen çok iyi oluyor hocam her ne kadar bu bilgiler forumda olsa bile insanlar anlamıyor her defasında konu açıp soruyorlar büyük ihtimal sibel hanıma saç ektirecek olanlar senin konunu okudukları an her şeyi öğrenip sormadam uygulayacaklardır bu konudaki her yazını örnek alıp.

Maşallah donör alımı harika çok homojen ve 15 16 günlerde donör tamamen iyileşmiş olur gibi duruyor.

Ekim kalitenizde baya yüksek umarım sonuç güzel olur

spokesperson

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun çok temiz planlı bilinçli profösyonel olarak yapılmış bir saç ekimi süreciniz çok başarılı sağlıklı devam ediyor. Umarım çok güzel sonuç olur paylaşımlarınızı keyifle  ve iyi bir sonuç almanız için dua ile takip ediyoruz.

Ön çizginiz bence kafa yapınıza yapılacak en iyi ön çizgi tasarımı daha iyi olamazdı maşallah.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör alan çok temiz güzel bir saç alımı yapılmış ön çizgi kafa yapınıza çok güzel uyum sağlamış sık temiz sağlıklı şekilde devam ediyor detaylı paylaşımın için teşekkürler.
Global Moderator

Loner

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
kandan, spokesperson ve hintell teşekkür ederim düşünceleriniz için. dün paylaştığım fotoğraflar akşama kalmıştı o yüzden karanlık bazı noktalar. bugün 2. yıkama evde gerçekleşti gün ışığında çekilenleri de paylaşıyorum. iyi akşamlar .

6.gün 2.yıkama

Anchar

• Sr. Member
gayet iyi görünüyor dostum ekim oldukça sık ve temiz.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör alımı çok şahane kaliteli ve homojen saç ekimide çok kaliteli ve sağlıklı çok temiz güzel saç ekimi yapmış Dr zafer Ulusan hocamız maşllah valla çok beğendim
Global Moderator

duman134

• Sr. Member
Çok temiz çok net bir saç ekimi maşallah sonucunda aynı şekilde olur umarım yanlız zafer hoca harika saç ekimi yapmış ön çizgi ekim sıklığı süper duruyor

Loner

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi görünüyor dostum ekim oldukça sık ve temiz.

eyvallah hocam sağolasın bakalım tutacak mı tutmayacak mı

Loner

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok temiz çok net bir saç ekimi maşallah sonucunda aynı şekilde olur umarım yanlız zafer hoca harika saç ekimi yapmış ön çizgi ekim sıklığı süper duruyor

teşekkür ederim umarım sonucu da aynı olur  :)

Regent

• Jr. Member
  • **
Günaydın. Güzel başlangıç. Takip edeceğim.

Loner

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Günaydın. Güzel başlangıç. Takip edeceğim.
Teşekkürler bakalım başarılı bir ekim olacak mı  :) 8. gün bugün kabul dökümü sonrası detaylı fotoğrafları paylaşacağım

Facebook Twitter Instagram