Gönderen Konu: Asmed B grubu mu? Yoksa 25-35 bin tl arasına eken ekimciler mi?  (Okunma sayısı 5021 defa)

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed B grubu mu? Yoksa 25-35 bin tl arasına eken ekimciler mi?
« Yanıtla #30 : 18 Ekim 2022, 14:29:54 »
       Dün serkan aygın clinic ten dönüş aldım nihayet. 3600 greft genel sıklaştırma denildi. Görüşme için aralık en yakın ekim tarihi için mart ayına verebiliyorlarmış benim için çok geç o yüzden yattı. Asmed B grubuda yattı. Bugün asuman hanımla da görüşmeye gittim.  4000-4500 gibi bir ekim yapılabilir ama öne yoğunlaşıp önden güzel bir görüntü elde edip vertekse de 1000-1500 gibi ekilip seyrek kalacak şekilde bir plan söylendi. Ekibi sordum. Elif hanım Enes bey alım yapıyormuş. eski ye dönük baktığımda da o isimleri görmüştüm ekibi paylaşan arkadaşların konularından.
       mikromotor kullanım devrini sordum. Eskiye dönük konuları incelerken donör kısmında da şok dökülme olup ilk bir iki aylık süreçte biraz seyrek bir görüntü dikkatimi çekmişti donör kısmında. derinin sertlik durumuna göre ayarlıyoruz çok aşırı devirlerde kullanmıyoruz. takviyeleri de bu yüzden istiyoruz orada saç köklerinin daha iyi beslenmesi için kılcal damarların güçlenmesi için falan denildi. minox un sözü geçmedi. finans xpecia prozinc serum şampuan konazol şampuan falan denildi takviye olarak. baya gelen bekleyen vardı görüşmeye o yüzden çokta rahat konuşamadım donör kısmına tam olarak ikna olamadım ekimden önce söylesem dikkat ederler mi bilmiyorum. yada greft sayısını çok yükseltmeden 4000 civarı bir sayıyla yaptırırsam daha temiz bir alım mı olur. 5 aralığa randevu aldım ekim için bakalım hayırlısı artık.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 18 Ekim 2022, 18:03:41 »
Bu kadar fazla merkezle görüzmeye gerek yok forumda zaten hepsinin sonucu var dostum boşa kendinizi yormayın. Direk karar verdiğiniz merkeze gidin
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 18 Ekim 2022, 19:16:15 »
 tepe seyrek kalmasın.genel sıklaştırma daha mantıklı geliyor bana.tepeye one gore döneri yakalamak için 2 kat fazla greft gider ondan pek yuklenmek istememişler.bari 2 ye bolseler on orta bir ekim tepe bir ekim olabilir donorun yeterliyse sakal falan
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 19 Ekim 2022, 09:26:47 »
tepe seyrek kalmasın.genel sıklaştırma daha mantıklı geliyor bana.tepeye one gore döneri yakalamak için 2 kat fazla greft gider ondan pek yuklenmek istememişler.bari 2 ye bolseler on orta bir ekim tepe bir ekim olabilir donorun yeterliyse sakal falan

Ön orta bölgeyle tepe kısmı alanı nerdeyse eşit hatta tepe bir tık fazla bile olabilir. ilk ekimde 750 civarı bir ekim yapılmıştı vertekse o yüzden oranın kapanması ihtimal dahilinde gelmiyor banada. dediğiniz gibi fazla da greft gidiyor. Kuş yuvası hali gitsin yeterli şuan için :) belki sonuçlandıktan sonra simulasyon da yaptırabilrim bi tık daha iyi bir görüntü oluşması için. aslında tek seferde 4-5 bin greftle çok güzel kapanan sonuçlarda var ama bilimedim. ilk ekimde de 4 bin ekilmişti toplam 8 bini geçecek ekilen saç ona rağmen tam kapanmıyor kafa. belki sakaldan biraz takviye olabilirse onları sallarız vertekse.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 19 Ekim 2022, 13:56:09 »
Bu kadar fazla merkezle görüzmeye gerek yok forumda zaten hepsinin sonucu var dostum boşa kendinizi yormayın. Direk karar verdiğiniz merkeze gidin

Sadece asuman hanımla yüzyüze görüştüm bende oradan da randevu aldım diğerleriyle mail yada watsap üzerinden oldu. yapım böyle birazda, bütün alternatifleri değerlendirip öyle karar vermek daha çok içime siniyor sanırım. :)

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 01 Kasım 2022, 10:10:41 »
Merhaba, ben de bu konuda oldukça kafa karışıklığı içerisindeyim. Bütçem Serkan Aygına rahat rahat yetiyor ama kendimi aşırı aşırı aşırı zorlarsam ASMED B Grubu düşünebilirim, ASMED A Grubu maalesef fiyatı nedeniyle beni iflasa sürükler. Forumda biraz gezdiğimde Serkan Aygın'dan memnun olan ve ekimleri güzel gözüken bir sürü arkadaş var, öte yandan ASMED B Grubu'ndan bir şekilde istediği randımanı alamadığını iddia eden hatrı sayılır sayıda başlık var. Kendimi müthiş zorlayıp ASMED B Grubu'na operasyon olursam cidden çok büyük bir beklenti içerisine gireceğim ve tam istediğim gibi olmadığı noktada çok hayal kırıklığı olacak ve verdiğim para beni çok üzecek. Ortada bir kalite farklı olduğunu düşünmek istiyorum kesinlikle, ASMED ile ilgili aksi bir şey söylemek cahillik olur fakat 3 katı fiyat farkıyla gerçekten 3 katı kalite satın alıp almadığımdan emin olamıyorum kendi araştırmalarım neticesinde. Kişisel bir şey olduğunun farkında olmakla birlikte hangisi doğru bir türlü karar veremiyorum.
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 01 Kasım 2022, 20:34:22 »
 b grubu risktir.büyük oynama az olsun garanti olsun bu zihniyetle bak.asmed a grubuna paranda yetse baskasının 4000 greftle kapayacağı yeri asmedde soncuta 2000 greftle kapayamaz.oda 4000 greft kullanır ve normal yerden çok kapatamaz.doğallık zaten merkezler kendini geliştirdi asmed a olsun diğer yerler olsun her merkezin çıkan ve çıkmayan ekimi var ama b grubu falan e bilim bana antipatik geliyor b grubu.gerci dr alp ayrılmış .b ye ektirceksen en son ekimerini takip et oyle ektir.ama b bana antipatik geliyor
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2022, 22:06:35 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 02 Kasım 2022, 00:36:57 »
Her b grubu ekimden uzakdur.adi ustunde b sin yani ikinci sinifsin .bence ekimciler bu isten vazgecmeli nedemek a nedemek b parasi yoksa ektirmesin seneye ektirsin biriktirip.yani a ya gidemeyen b ye gelsin b ye gidemeyende ozaman c c ye gidemeyen d olsun d yide ekimcinin altindaki kuruyemisci eksin
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 02 Kasım 2022, 11:24:51 »
Şimdi baktım da ASMED'den detaylı teklif alırken. Tek farkın en önemli fark olan birinde kanalların tamamını Koray Hoca'nın açması B grubunda ise sadece frontline kanallarını (200-500 kanal olarak belirtmişler) Koray Hoca açıp asistanına devrediyor kanal açılmasını. Eskiden memnun olunmayan Dr. Alp Bey sanırım artık yok ama acaba yerine kim geldi, göremedim forumda bakınırken. Kısacası hemen hemen her şeyin içinde Koray Hoca olunca ve aynı kliniğin hastası olduğunuz müddetçe aşırı kalite farkını riske edemezler gibi hissediyorum. Yani ediyorlarsa bu çok saçma olmaz mı? En nihayetinde A Grubu seçerken sadece Koray Erdoğan gibi aşırı üst düzey bir doktorun saatlik ücretine para vermiş oluyorsun aradaki fark fiyatı. Ben avukatım, çok büyük hukuk bürolarında da böyle işler bu konu. Ünlü büroya müvekkilin gelme sebebi büronun başındaki ünlü isimlerdir ama aşağıda ekipler vardır ve işlerin büyük ve önemli kısmını onlar yapar, tabii büronun da sorumluluğu vardır. Ama saatlik yapılan ücret anlaşmalarında o işte çalışacak o ünlü ismin ücreti daha alt seviye avukatların ücretini fazlasıyla katlar. Fakat en nihayetinde o iş o büronun çıktısıdır, belirli bir standardı olması gerekir/beklenir. Uzun sözün kısası ben mantıksız bulup güvenmek istesem de son incelediğim konularda da %100 memnuniyet yakalandığını göremiyorum ASMED B'de. Aksi fikri olan arkadaşlarımız da lütfen belirtsinler. Bu da beni kendi adıma daha keseme uygun alternatiflere itiyor.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 02 Kasım 2022, 15:27:20 »
Dostum sac ekiminde saatlik ucret kafasi yanlis bakis acisi olay tamamen memnun olma duygusu.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 02 Kasım 2022, 16:20:07 »
Selamlar hocam, ondan bahsetmek istememiştim, A Grubu ve B Grubu arasındaki fiyat farkı hastanın Koray Hoca'nın A Grubundaki kişisel ekstra emeğine ödediği ücret, onu belirtmek istedim. Nihai sonuç aynı ekim merkezinden çıktığı için tüm grupların sonuçları en sonunda ASMED'in iyi/kötü reklamını yapıyor. O yüzden ciddi kalite farkı olması fikri/ihtimali düşününce tuhaf geliyor.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 01 Aralık 2022, 01:09:31 »
Asuman hair i arastirin
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

saciuzunkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 04 Mayıs 2023, 14:07:48 »
Yani bende kararsızsım ama a yı seçicem sanırım çünkü araya girerek açılan kanallar önemli frontline önemli evet ama arka tarafta saçlarına zarar verilmeden kanal açılmasıda önemli ama dediginizde dogru

Facebook Twitter Instagram