Gönderen Konu: Asmed B grubu mu? Yoksa 25-35 bin tl arasına eken ekimciler mi?  (Okunma sayısı 5033 defa)

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed B grubu mu? Yoksa 25-35 bin tl arasına eken ekimciler mi?
« Yanıtla #15 : 09 Ekim 2022, 00:09:29 »
Sen saçlarını güçlendirmeden ekime girersen bu var olanlar dökülür gene hüsran olabilir incelme ve dökülme devam ediyor çünkü

Bunlar ekilen saçlar eskilerden kalmamıştır kaldıysada çok az kalmıştır. Ama finasterid kullanmayı düşünüyorum tekrar ekimden önce ve ekim sürecinde

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Ekim 2022, 11:55:50 »
Sen saçlarını güçlendirmeden ekime girersen bu var olanlar dökülür gene hüsran olabilir incelme ve dökülme devam ediyor çünkü

Peki 2. ekimde, ilk ekimde ekilen mevcut saçlar zarar görür mü? sonuçta bir kesi yada kalemle delik açıyorlar saç derisine bu işlem sırasında mevcut saçların köklerine zarar gelir mi? olan saçlardan eksilme olur mu acaba? bazı ekimlere bakıyorum ön bölgede biraz saçı olana bile hiç saç yokmuş gibi sık ekim yapıyorlar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Ekim 2022, 16:09:38 »
 iyi yer ekerse aralardaki cılızlaşmış tuyleşmeye baslamışlar dısında dokmez
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Ekim 2022, 20:35:25 »
Peki 2. ekimde, ilk ekimde ekilen mevcut saçlar zarar görür mü? sonuçta bir kesi yada kalemle delik açıyorlar saç derisine bu işlem sırasında mevcut saçların köklerine zarar gelir mi? olan saçlardan eksilme olur mu acaba? bazı ekimlere bakıyorum ön bölgede biraz saçı olana bile hiç saç yokmuş gibi sık ekim yapıyorlar.

Bu durum hem saçları güçlendirmene hemde ektireceğin yere göre değişir. Asmed ise ektireceğin şey bu olmaz çünkü her türlü ön önlemi alır öyle kanal açarlar
Global Moderator

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 13 Ekim 2022, 10:22:49 »
ömur boyu kafanda taşayacağın bırşey oldugu ıcın gerekıyorsa 2 katı verıp tabıkı asmed bence de..  tabıkı butce yetıyorsa

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Ekim 2022, 15:54:17 »
ömur boyu kafanda taşayacağın bırşey oldugu ıcın gerekıyorsa 2 katı verıp tabıkı asmed bence de..  tabıkı butce yetıyorsa

*B grubu için zorlıcaktım biraz greft sayısını da biraz azaltıp ama b grubunun sonuçlarını incelediğimde çok tatmin edici gelmedi. yaptıranlardan da genelde olumsuz yorumlar var. o yüzden Asmed A grubuna da bütçem yetmediği için Asmed hayal oldu benim için.
   *Serkan Aygın ekibine 10 gün oldu fotoları göndereli dönüş yapmadılar hala.
   *Salı günü Asuman hairdan randevum var orayla görüşeceğim. Ekibine baktım biraz geriye dönük konulardan, gördüğümüz başarılı sonuçlardaki ekip aynı mı diye. pek değişmemiş gibi duruyor. bakalım görüşmede sorucam yazarım salı günü görüşmeden sonra aldığım cevapları.
    SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULAR VARSA YAZIN ONLARIDA İLETİR CEVAPLARINI YAZARIM.

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 13 Ekim 2022, 18:08:07 »
25-35 bence sana uygun illa asmede gerek yok bence. gönül ister hepimiz orda olalım ama.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Ekim 2022, 14:03:51 »
25-35 bence sana uygun illa asmede gerek yok bence. gönül ister hepimiz orda olalım ama.

Aynen o seçeneğe yönelicem gibi ama bu süreçte saçları detaylı çekip inceleyince finasteridden sonra sadece eski saçlarım dökülmüştür diye düşünüyordum ama ekilenlerinde zayıfladığını görünce canım sıkıldı baya 2. Ekimden sonrada 3-5 sene sonra yine açılıp ekim isticekse can sıkıcı bir hal alıyor durum :/

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Ekim 2022, 14:15:52 »
Bunlarda öndeki zayıf çıkan saçlar en iyi halinde bile bu cılız çok uzayamayan saçlar vardı. Bir arkadaş konuma yaptığı yorumda dhi ekimlerde greftler kaleme yerleştirilirken zarar görebiliyor zarar gören saçlarda cılız bir şekilde kalıyor gibi bir yorum yapmıştı. Benim durumumda buna uyuyor öndeki saçlar hiçbirzaman çok güçlü olmadı ekimden sonraki görüntüde gayet kalın güçlü duruyordu fotoğraflardaki gibi ama sonuç bu.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 14 Ekim 2022, 20:37:09 »
 tatmin edici sonuc aldıysan ilk ektirdiğin yere neden gitmion
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Ekim 2022, 21:02:31 »
tatmin edici sonuc aldıysan ilk ektirdiğin yere neden gitmion

Önce orayla görüştüm randevuda aldım hatta ama forumdaki sonuçları inceleyip saçımı da detaylı inceleyince o tatmin edici sonucun birazda finansın etkisiyle ve eski saçlarımın katkısıyla olduğunun farkına vardım bırakınca öndekilerde cılızlaştı bide dhi den dolayı dediğim gibi öndeki o cılız saçlar hep vardı dhi yönteminde daha çok risk görüyorum şuan daha tatmin edici bir sonuç alma bakımından. dediğim tatmin edici halinide atıyorum.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2022, 21:23:35 Gönderen: Murat.48 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2022, 21:20:34 »
 asumanın ekimlerindede minoxidi kahraman.minoxidil kullandıttırıyor.senin aralar doldurulcak.forumda araların doldurulduğu konuları kurcala.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2022, 21:37:01 »
asumanın ekimlerindede minoxidi kahraman.minoxidil kullandıttırıyor.senin aralar doldurulcak.forumda araların doldurulduğu konuları kurcala.

Tabi bakarım onuda sorarım salı günü planlamadan belli olur gibi. kahraman.minoxidil nedir? Minox kullandım daha önce pek bi fayda görmedim hatta 6. Aydan sonra fena dökülme yaptı. Ekilen saçların çıkmasına faydası olacaksa bir süre kullanabilirim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 14 Ekim 2022, 22:54:53 »
 kahraman derken basarısında etken oluyor.halen oylemi bilmiyorum bir donem hastalarına minoxidil kullandıttırıyordu.çıkan saçın belli kısmı minoxidilden oluyordu ondan ekimleri iyi duruyordu.onun minoxidi kullanılmamış ekimlerini ölçü al.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 15 Ekim 2022, 02:39:57 »
kahraman derken basarısında etken oluyor.halen oylemi bilmiyorum bir donem hastalarına minoxidil kullandıttırıyordu.çıkan saçın belli kısmı minoxidilden oluyordu ondan ekimleri iyi duruyordu.onun minoxidi kullanılmamış ekimlerini ölçü al.

Hocam baktım detaylı geriye dönük bir iki kişi dışında minox kullanmamışlar. En beğendiğim sonuçlarda bile yok kullanan daha çok finasterid kullanan var. Randevu aldıktan sonra bana attıkları listeye de baktım minox yok

Ama donör alımları biraz kötü gibi geldi bu sefer incelerken alınan greft sayılarına göre çok hırpalanmış duruyor ilk 2 aylık süreçte donör kısmı sanırım alım yaparken mikro motoru biraz yüksek devirde kullanıyorlar. Bence en önemli kıstaslardan biri de donörün hırpalanmaması kötü bir sonuç alsak bile 2. Bir şans için arkada yeterli saç kalması lazım
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2022, 11:21:46 Gönderen: Murat.48 »

Facebook Twitter Instagram