nereye ektiriyorsan ektir bence a grubu olmalı.orta fiyatada sitede iyi eken yerler var.asmed b nin patlamıştı ekimleri şimdiki b grubunu bilmiom ama ben a dan sasmam bir yerde bir sürü ekip varsa.
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için foruma bayadır girmiyordum. Filtreleyip bakıyorum sonuçlara en çok Asmed, Serkan Aygın, Asuman Hair ın sonuçları hoşuma gitti.
Asmed A grubu 3 euro beni aşıyor. B grubunda da 3 bin greft in üstü imkansız gibi benim için fiyat olarak. Diğer yerlerde belki çıkarsa 4 bin belki biraz üstü greftlik bir ekim olabilir.
Diğer yerlerden ençok Serkan AYGIN ve AsumanHair ın sonuçları beni cezbetti.;
*Sanırım Serkan AYGIN DHİ ekimleri yapıyor. ilk ekimimde dhi'ydi bir arkadaş dhi de greftler zarar görebiliyor. zarar görenlerde cılız çıkabiliyor demişti ekimime yaptığı yorumda. finasteridi bıraktıktan sonra bakıyorum ekimime harbiden doğru olabilir önde cılız cılız saçlar var uzamıyorda. Ekimciye göre değişebilir tabi ama bu durum bende bir soru işareti oluşturdu. Birçok ekibi var sanırım serkan beyin forumda da çok iyi sonuçlar olduğu gibi bence pekte iyi olmayan sonuçlarına da rastladım, dhi de olunca biraz şansa bırakmış olucam gibi geliyor bi yandan. Ama doktor olması ve sonuçtan memnun olmazsak revize yapması artısı.
*Asuman hair da yöntem olarak aklıma yatıyor ve sonuçlarında da iyi ekim oranı daha yüksek gibi geldi bana. fakat onun da doktor olmaması ve ekim sonrası görüntüde greftleri biraz asker gibi dizmesi pek hoşuma gitmedi.(sonuç alındıktan sonra belli olmuyor ama)
Kararsızlıklarım bunlar 3üne de fotoları attım. dönüşleri bekliyorum. Böyle konuşarak istişare yaparakta daha doğru karar verebileceğimi düşünüyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.