Merhaba, ben de bu konuda oldukça kafa karışıklığı içerisindeyim. Bütçem Serkan Aygına rahat rahat yetiyor ama kendimi aşırı aşırı aşırı zorlarsam ASMED B Grubu düşünebilirim, ASMED A Grubu maalesef fiyatı nedeniyle beni iflasa sürükler. Forumda biraz gezdiğimde Serkan Aygın'dan memnun olan ve ekimleri güzel gözüken bir sürü arkadaş var, öte yandan ASMED B Grubu'ndan bir şekilde istediği randımanı alamadığını iddia eden hatrı sayılır sayıda başlık var. Kendimi müthiş zorlayıp ASMED B Grubu'na operasyon olursam cidden çok büyük bir beklenti içerisine gireceğim ve tam istediğim gibi olmadığı noktada çok hayal kırıklığı olacak ve verdiğim para beni çok üzecek. Ortada bir kalite farklı olduğunu düşünmek istiyorum kesinlikle, ASMED ile ilgili aksi bir şey söylemek cahillik olur fakat 3 katı fiyat farkıyla gerçekten 3 katı kalite satın alıp almadığımdan emin olamıyorum kendi araştırmalarım neticesinde. Kişisel bir şey olduğunun farkında olmakla birlikte hangisi doğru bir türlü karar veremiyorum.