Merhaba arkadaslar,
Uzun arastirmalar sonucu ben de Sahin Celik'te karar kilanlar arasindayim.
Islem bugun (4 Ekim 2022) tarihinde gerceklestirildi. 3000 greft sadece on tarafa ekildi. Tepe bolgesi hala yogun oldugu icin Sahin bey oraya dokunmamayi tercih etti. 35'lerimde tekrar ihityacim olabilirmis kendisi ongorerek hesapladi
Ekip çok sempatikti ve inanin bu kadar konforlu bir sureç beklemiyordum. Adeta kuafor seansina gelmis gibiydim. Sadece anestezi sureci biraz agriliydi o da bekledigimden daha az acili gecti. Ergin beyin eli çok iyi bu konuda.
Kanal acma ve greft toplama bizzat tek basina Sahin bey tarafindan yapildi, geri kalan ekim islemi 2 diger kisi tarafindan gerçeklestirildi. Onlar da çok sempatikti, sohbet ederek isi bitirdik. Islem saat 9'da basladi, ogle molasiyla birlikte 1:30'da bitti.
Su an aksam evdeyim ve inanin hicbir sey hissetmiyorum, ve anestezinin etkisi de geçmis durumda. Inanin bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum..
Islemden once 1 antibiyotik alindi, islemden sonra Majezik aldim, aksam 2.antibiyotik, 1 kortikoid (Prednol) 1 de aspirin aldim.
Onun disinda forumda bahsedilen Xpecia vs. gibi herhangi bir ilaç onerisi bana yapilmadi.
Size onceki halim, islemden hemen onceki halim ve hemen sonraki halimi ekliyorum.
Bir de kanli bir donör bölge fotosu ekliyorum, size de olursa iciniz rahat olsun diye. Bana bu goruntunun beklenen bir sey oldugu soylendi.
Yorumlariniz ve onerilerinize simdiden cok tesekkurler