Herkese merhaba arkadaşlar ekim günü ile ilgili çok uzun uzun ilk paylaşım yapmayacağım ekim yeri ile ilgili az çok hemen hemen herkes bilgi sahibi zaten küçük bir dipnot düşmek gerekirse ekip; işlerine çok sadık, dikkatli,yardımsever güleryüzlü (başta Asuman hanım Özlem hanım Eyüp bey Melike hanım ve ismini hatırlayamadığım🙏 diğer ekip arkadaşlara çok teşekkür ederim) forumda uzun zamandır saç ekimi ve ekim yeriyle ilgili artısıyla eksisiyle araştırıp fikir sahibi olduktan değerlendirdikten sonra Asuman hair de ekmeye karar kıldım.
Ekim öncesi 15 gün sabah akşam Xpecia (ekime 5 gün kala bıraktım),redoxan pro 15 li de ekimden önce günde 1 adet kullandım (ekime 5 gün kala bıraktım)
Ekim sonrası
Coraspin 100mg TB 1x1 kutudaki bitene kadar
Cipro 750 mg TB 2x1 kutudaki bitene kadar
Prednol 16 mg TB 2x1 ilk 4 gün
Redoxon pro 15 li 1x1 şimdilik sürekli
Fito krem 2x1 (dönor bölgeye) ilk 15 gün
Konazol şampuan ilk 3 gün sadece sabah (sonra 3 günde bir şeklinde devam edilecek
Vishy dercos neogenetic mor beyaz şampuanı şimdilik günde bir defa akşam kullanıyorum
Xpecia TB 2x1 sürekli
Dolorex TB lüzum halinde
Asuman hanımın şu an kullanmamı istediği takviye ilaçlar ve şampuanlar bu şekilde ilerde bunlara eklenecek tedaviler olacak olunca bildirim herkese iyi güzel günler diliyorum sağlıcakla kalın.