Gönderen Konu: Asuman hair 29.09.2022 tarihli 4900 saç greft ekimi(4 bin saç+900 sakaldan)  (Okunma sayısı 5281 defa)

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Herkese merhaba arkadaşlar ekim günü ile ilgili çok uzun uzun ilk paylaşım yapmayacağım ekim yeri ile ilgili az çok hemen hemen herkes bilgi sahibi zaten küçük bir dipnot düşmek gerekirse ekip; işlerine çok sadık, dikkatli,yardımsever güleryüzlü (başta Asuman hanım Özlem hanım Eyüp bey Melike hanım ve ismini hatırlayamadığım🙏 diğer ekip arkadaşlara çok teşekkür ederim) forumda uzun zamandır saç ekimi ve ekim yeriyle ilgili artısıyla eksisiyle araştırıp fikir sahibi olduktan değerlendirdikten sonra Asuman hair de ekmeye karar kıldım.
Ekim öncesi 15 gün sabah akşam Xpecia (ekime 5 gün kala bıraktım),redoxan pro 15 li de ekimden önce günde 1 adet kullandım (ekime 5 gün kala bıraktım)
Ekim sonrası
Coraspin 100mg TB 1x1 kutudaki bitene kadar
Cipro 750 mg TB 2x1 kutudaki bitene kadar
Prednol 16 mg TB 2x1 ilk 4 gün
Redoxon pro 15 li 1x1 şimdilik sürekli
Fito krem 2x1 (dönor bölgeye) ilk 15 gün
Konazol şampuan  ilk 3 gün sadece sabah (sonra 3 günde bir şeklinde devam edilecek
Vishy dercos neogenetic mor beyaz şampuanı şimdilik günde bir defa akşam kullanıyorum
Xpecia TB 2x1 sürekli
Dolorex TB lüzum halinde

Asuman hanımın şu an kullanmamı istediği takviye ilaçlar ve şampuanlar bu şekilde ilerde bunlara eklenecek tedaviler olacak olunca bildirim herkese iyi güzel günler diliyorum sağlıcakla kalın.

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Ekim sonrası görüntüler

Sportmen

• Yeni üye
  • *
Hayırli olsun, umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Saç dökülmeniz benimkine benziyor.
Sonuçları bende takip edeceğim

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Sağolun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah güzel sonuçlar alırız🙏

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bazı saçlı alanlar özenle pas geçilmiş ,hem olan saçlara zarar vermemek adına hemde oraya ekilenlerin çıkmama olasılığı yüksek olduğu için.
Asuman hair gerçekten işi bilen bir merkez her ayrıntıya dikkat ediyorlar ve alınan sonuçlarda tesadüf değil bu çok açık belli oluyor.Umarım senin ekiminde çok güzel sonuçlanır dostum .Şu an her şey yerli yerinde ve yolunda görünüyor .

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Bazı saçlı alanlar özenle pas geçilmiş ,hem olan saçlara zarar vermemek adına hemde oraya ekilenlerin çıkmama olasılığı yüksek olduğu için.
Asuman hair gerçekten işi bilen bir merkez her ayrıntıya dikkat ediyorlar ve alınan sonuçlarda tesadüf değil bu çok açık belli oluyor.Umarım senin ekiminde çok güzel sonuçlanır dostum .Şu an her şey yerli yerinde ve yolunda görünüyor .
Dostum teşekkür ediyorum iyi dileklerin için bende ilk önce özellikle o pas geçilmiş bölgelere gözüm ilişmişti biraz moralim bozulmadı değil ama Asuman hanım aynı sizin dediğiniz gibi bir açıklama yaptı bir nebide olsa rahatladım sağolsun

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.ekiminiz sağlıklı ilerlemiş resimlerden ilk izlenim güzel , umarım sonuçta mutlu eder.
Sakaldan alınanlar gelişigüzelmi ekildi yoksa verteksemi bu konuda bilginiz varmı acaba?

cral03

• Hero Member
hayırlı olsun süreç sonunda umarım mutlu olursunuz.
yaş kaçtı ?

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun.ekiminiz sağlıklı ilerlemiş resimlerden ilk izlenim güzel , umarım sonuçta mutlu eder.
Sakaldan alınanlar gelişigüzelmi ekildi yoksa verteksemi bu konuda bilginiz varmı acaba?

İyi dilekleriniz için sağolun teşekkür ederim sakaldan alınan genel itibari ile vartex bölgesine dağıtılarak ekildi

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun süreç sonunda umarım mutlu olursunuz.
yaş kaçtı ?

İnşallah dostum teşekkür ederim 🙏
Yaş 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekimi gayet güzel ekilmiş kafanın her tarafı eşit sıklıkta ekilmiş iyi bir sıklık ama açık alan çok fazla orta ve tepe bir saç ekimi daha ihtiyacın olacaktır saçını desteklersen iyi olur bunun içinde ilgili konuları araştırıp ne kullanacağını karar verirsin kullanmıyorsan. umarım güzel bir sonuç alırsın temiz ve güzel bir saç ekimi ön çizgide çok güzel
Global Moderator

niremba

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
  • Ekim Tarihi: 23/06/2022
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 46
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 Kerozan Alpha Lipoic Asid ,Demir,B vitamini,L arginin

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun saç ekimi gayet güzel ekilmiş kafanın her tarafı eşit sıklıkta ekilmiş iyi bir sıklık ama açık alan çok fazla orta ve tepe bir saç ekimi daha ihtiyacın olacaktır saçını desteklersen iyi olur bunun içinde ilgili konuları araştırıp ne kullanacağını karar verirsin kullanmıyorsan. umarım güzel bir sonuç alırsın temiz ve güzel bir saç ekimi ön çizgide çok güzel

Sağolun teşekkür ederim inş güzel olur evet alan çok geniş dönor yeterli olmadığı için ancak bu düzende ekim gerçekleştirildi çok ileri derece bir rahatsızlık olmazssa ayrı bir ekim yapmayı düşünmüyorum takviye olarak da Asuman hanımın önerdiği takviye ilaç ve şampuanları dikkate alıp kullacağım
Proscar kullanmamı istedi yan etkisinden dolayı açıkçası çok içime sinmedi kullanmayı düşünmüyorum
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2022, 21:11:07 Gönderen: Yusuf Kaplan »

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Sağolun çok teşekkür ederim inşallah🙏

palyacomm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsın kardeşim. Gelişme oldukça resim paylaşmayı ihmal etme

Facebook Twitter Instagram