Gönderen Konu: Asuman hair 29.09.2022 tarihli 4900 saç greft ekimi(4 bin saç+900 sakaldan)  (Okunma sayısı 5462 defa)

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsın kardeşim. Gelişme oldukça resim paylaşmayı ihmal etme
Çok teşekkür ederim kardeşim izindeyiz inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız 👍

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Ekiminiz hayırlı uğurlu olsun, güzel bir sonuç almanız dileğiyle...
Sağolun çok teşekkür ederim inşallah 🙏👍

KELWİN

• Full Member
Kardeşim hayırlı olsun açıklık. Tepende  çok geniş önlere yoğunluk verilmemesi çok iyi bir planlama olmuş görüntü çok iyi

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Kardeşim hayırlı olsun açıklık. Tepende  çok geniş önlere yoğunluk verilmemesi çok iyi bir planlama olmuş görüntü çok iyi

Eyvallah teşekkür ederim dostum 🙏 aynen Asuman hanımdan özellikle önden arkaya doğru yoğunlaşacak şekilde ekmeyi istedim oda sağolsun ekibiyle beraber çok yardımcı oldular bakalım sonuç inşallah güzel olur.

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Dostlar herkese selam iyi akşamlar kabul dökümü için  Bepanthol losyon alacağım hangisini kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim 🙏

JamesDean

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminiz hayırlı olsun hocam , Asuman hocamız çok güzel planlama yapmış her zaman ki gibi. Umarım çok güzel bir sonuç alırsınız.

Losyon olarak kabuk döküm zamanı Asuman hocaya danısarak kendi kullandığım ürünü sizlerle paylaşıyorum sizde alabilirsiniz.
  • Ekim Tarihi: 01.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia, Propecia, Revita, Prozinc Plus, Konazol, Redoxon vs

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Saç ekiminiz hayırlı olsun hocam , Asuman hocamız çok güzel planlama yapmış her zaman ki gibi. Umarım çok güzel bir sonuç alırsınız.

Losyon olarak kabuk döküm zamanı Asuman hocaya danısarak kendi kullandığım ürünü sizlerle paylaşıyorum sizde alabilirsiniz.

Sağolun hocam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏
Hocam 200 ml yeterli olur mu acaba?

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Dostlar herkese merhaba bugün ekimin 10.günü ve kabukların dökümüne yavaştan başladım

JamesDean

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolun hocam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏
Hocam 200 ml yeterli olur mu acaba?

Bana yetti hocam, zaten kabuk dökümü sonrası kullanmayacaksınız. Ama el yüz içinde ilerde kullanırım derseniz daha büyük alabilirsiniz. 200 Ml 15 Gün kullanım için ideal.
  • Ekim Tarihi: 01.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia, Propecia, Revita, Prozinc Plus, Konazol, Redoxon vs

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Bana yetti hocam, zaten kabuk dökümü sonrası kullanmayacaksınız. Ama el yüz içinde ilerde kullanırım derseniz daha büyük alabilirsiniz. 200 Ml 15 Gün kullanım için ideal.
Hocam kabukların çoğu vish dercos mor beyaz şampuanı ile döküldü losyona gerek kalmadı dün sipariş vermiştim artık el yüz için kullanırım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar kardeşim kabuk sonrası ekilen saçların görüntüsü gayet güzel saç yönlerde 45° açıyla yapılmış oda çok güzel temiz güzel 1 Ekim açık alana göre saç ekim merkezi elinden geleni yapmış inşallah sonucuda güzel olur şu an her şey stabil sağlıklı güzel bir sorunda yaşamamışsın maşallah diyelim bundan sonraki süreçlerde güzel saç çıkışlarında umarım birlikte görürüz
Global Moderator

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Selamlar kardeşim kabuk sonrası ekilen saçların görüntüsü gayet güzel saç yönlerde 45° açıyla yapılmış oda çok güzel temiz güzel 1 Ekim açık alana göre saç ekim merkezi elinden geleni yapmış inşallah sonucuda güzel olur şu an her şey stabil sağlıklı güzel bir sorunda yaşamamışsın maşallah diyelim bundan sonraki süreçlerde güzel saç çıkışlarında umarım birlikte görürüz
Selam hocam iyi dileklerin için teşekkür ediyorum uygulama içinde ayriyeten çok çok teşekkür etmek istiyorum çünkü ekim sürecinde uygulama çok işime yaradı şimdilik herşey yolunda inşallah sonuda güzel olur sabırsızlıkla bekliyorum

Yusuf Kaplan

• Jr. Member
  • **
Dostlar herkese merhaba 14.günü'de geride bıraktık kabuk dökümü tamamiyle bitti şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum 🙏
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2022, 14:37:29 Gönderen: Yusuf Kaplan »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimç sonrası Kabuk dökümün gayet güzel duruyor kardeşim
Maşallah sağlıklı güzel yakında şok dökülmende başlar
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram