İlk konuna baktım,bana şuanki durumu ilk konundan çok daha iyi gibi geldi.Sen de böyle olduğunu düşünüyor musun ? Ayrıca dökülmeni ilk farkettiğinde kaç yaşındaydın ve finasteride sende kaçıncı ayda veya yılda etki etti ? 3 yıl 8 ay gerçekten muhteşem bir zaman,bu soruları cevaplarsan çok sevinirim
Aslında şöyle psikolojik olarak okb hastalığım olduğu için ve aktif olarak antidepresan kullandığımdan dolayı(selectra-serotonin ilacı) bunu kendi gözümden yorumlama yeteneğindek yoksunum.Çünkü ilaçları kullanmadığım zaman veya ilaçlar etki etmediği zaman bazen kafamda saç kalmamış çok seyrek gözüküyor gözüme bazen ise saçlarım gayet iyi ben kafaya takıyorum olgunluk çizgisi ve ergenlik sonrası normal sayılan bi seyrekleşme oldu diye farkına varıyorum.Ama dediğim gibi sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığım için eskisinden iyi mi kötümü sorusuna o an ki kafamda olan hangi düşünceyse beni o duruma inandırıyor bu yüzden bu soruya cevap veremiyorum.
Dökülmemi ilk fark ettiğimde 17 yaşındaydım frontal(şakak bölgesi) kemiklerim büyüdükçe şakaklarımın dökülmesini fark ettim.
İlk 1 sene inanın birisine tavsiye edeceğim şekilde ahım şahım bi etkisini görmedim.
2.senesinde evet ben proscar kullanıyorum ve saçım bundan iyi yönde etkileniyor,ilaç benim vücudumda gözle görülen bi şekilde etki ediyor diyebildim.İlk 3 ay kasık ağrısı vardı.
Şu an devam eden hissedilen yan etkiler ise;
-Göz kuruluğu
-Sol kulak çınlaması