Gönderen Konu: Serkan Aydın -6100 kök greft ekimi  (Okunma sayısı 3102 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aydın -6100 kök greft ekimi
« Yanıtla #16 : 13 Ekim 2022, 03:40:23 »
Çok fazla sayılara takılma sıklık iyi
Senin takılman gereken ekim öncesi saçların gidici çünkü genel seyrelme var homojen şekilde aralarada ciddi sıklaştırma olmuş yani korumalısın dökülmeyi durdurman gerek bunuda ancak dht blocer ilaçlarla sağlarsın forumda araştırma yap kim ne kullanıyor
Etkileri neler vs şeklinde
Global Moderator

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Ekim 2022, 08:44:21 »
Saç ekim merkezinde bu vitaminleri alırken kimyasal o tarz ilaçları almamızı tavsiye etmediler ,ne dersiniz

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Ekim 2022, 10:09:32 »
Aşağıdaki fotoğraflarda dönor bölgeleri

Aziz-

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 13 Ekim 2022, 11:26:46 »
yaşınız kaç? ekimin başarısında yaş faktörü çok önemli bir etken. Çünkü dökülmenin ne kadar yoğunlukta devam edeceği hakkında bir fikir verecektir. Mevcut saçların dökülmeyeceğini varsayarsak; öne sıkı ekim yapıldığı için sonuç bence başarılı olacak.
Eğer dökülecekse de ikinci bir ekime ihtiyaç olabilir diyorum. Bir de tepeye yapılan işlem sonrası fotoğraf var mı?

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Ekim 2022, 12:21:43 »
30 yaşındayım hocam,benim var olan saçlarım on bölgede neredeyse hiç yoktu

Aziz-

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 13 Ekim 2022, 12:58:23 »
30 yaşındayım hocam,benim var olan saçlarım on bölgede neredeyse hiç yoktu

risk çok yüksek olmasa da eski saçların dökülmesi devam edebilir. Bu da ileride seyrelmelere yol açabilir. Hintell in dediğini düşün bence de. Benim dökülme tipini de seninkine kısmen benzetebiliriz.
dökülmem neredeyse durmuştu. Şu an 38 e girmek üzereyim. 1 yıllık sürecin sonunda, olağan bir şekilde dökülen saçlara bakıyorum ve dökülenler hem ekilenler hem de eski cansız saçlarım.
imzada konum mevcut, fikir edindirebilir.

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 13 Ekim 2022, 22:46:53 »
Aziz hocam ne kullandın çok iyi çıkmış saçların ,benim kullandiklarima bakar mısın önerdiğin var mi

Aziz-

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 14 Ekim 2022, 10:02:49 »
Aziz hocam ne kullandın çok iyi çıkmış saçların ,benim kullandiklarima bakar mısın önerdiğin var mi

herhangi bir takviye önerecek kadar destek ürünü kullanmadığım için yorum yapamam ama kendi kullandığım destek ürünü; bioxcin keratin complex tablet, serum ve şampuan...
fayda gördüğümü düşünüyorum. özellikle tırnak kalitesini çok arttırdı. bence saça da etkisi olmuştur böylece. kullanımı kolay değil ama bir senedir hiç aksatmıyorum. ayrıca diğer takviyelere göre çok çok ucuz kalıyor fiyatı.

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Kasım 2022, 15:43:47 »
50.gün itibariyle saçların son durumu

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Kasım 2022, 15:47:44 »
Dökülme süreci devam etmekte , şok dökülme diye düşünüyorum, dökülme sürecinin devam ediyor olması olağan mı?

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 05 Kasım 2022, 15:57:33 »
Dökülme süreci devam etmekte , şok dökülme diye düşünüyorum, dökülme sürecinin devam ediyor olması olağan mı?

90. günde devam edende var lakin genelde o şok tek tük devam ediyor asıl durumu söyleyeyim sen şok zannediyorsun incelmiş saçların kendi saçların azalıyor seyreliyor :) bir arkadaş daha vardı bilmem 84 dökülme var diyor, bariz belli kendi saçı gidiyor oda zannediyor ekilen dökülüyor :D

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 05 Kasım 2022, 16:06:58 »
Bunlar saç kökü halinde dökülme mi sizce yoksa olması gereken şeklinde bir dökülme mi

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 05 Kasım 2022, 17:05:21 »
Bunlar saç kökü halinde dökülme mi sizce yoksa olması gereken şeklinde bir dökülme mi
sürecin normal ne kadar sert yıkasanda tek tük kalacak bu şekilde 90 günde bile devam eder relakss

Gekao

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 06 Kasım 2022, 12:33:44 »
90. günde devam edende var lakin genelde o şok tek tük devam ediyor asıl durumu söyleyeyim sen şok zannediyorsun incelmiş saçların kendi saçların azalıyor seyreliyor :) bir arkadaş daha vardı bilmem 84 dökülme var diyor, bariz belli kendi saçı gidiyor oda zannediyor ekilen dökülüyor :D

Ön bölgede kendi saçım kalmamıştı,orada da dökülmeler mevcut olduğundan Ekim bölgesi

Facebook Twitter Instagram