Gönderen Konu: 17 yaşında saçım seyreldi mı?  (Okunma sayısı 940 defa)

yusufguvencc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
17 yaşında saçım seyreldi mı?
« : 01 Ekim 2022, 23:54:50 »
ilk olarak iyi aksamlar. saçımın seyreldiği konusunda şüphelere daldım. aslında son 1 2 aydır hissediyor gibiydim ama pek takmadım taa ki bu akşama kadar saçıma tuzlu su sıktığım zaman fark ettim ki araları ciddi anlamda açık gözüküyordu. bu arada son 2 3 aydır şampuansız duş(soğuk duş) ve sprey şişesine sofra tuzu ve su doldurup sıkıyorum saçıma. yağlanma ve şekil verme konusunda cidden çok işime yarıyor ama bi o kadar da saçıma zarar verdigini hissediyorum. şampuansız duşun bir zararı olduğunu sanmıyorum ama sizce tuzlu su yüzünden mi araları açıldı veya ben çok mu taktım da araları açık görüyorum? belki de ıslak olduğu için araları açıktır bilmiyorum.

3. fotoğrafta saçım kuru.

Ali Kemal

• Sr. Member
Ynt: 17 yaşında saçım seyreldi mı?
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2022, 02:39:20 »
Tuz saça iyi gelmez onu bırak hatta şampuanların içindeki tuzu çıkarıp tuzsuz şampuan üretiliyor artık günümüzde sırf tuz saça zarar verdiği için bunada sülfatsız şampuan deniliyor .Tuz iyi güzel temizler saçı yağdan arındırır ama bir o kadarda zarar verir.
Ayrıca senin saçın iyi durumda kardeşim boşuna kafana takıyorsun bence senin saçının doğal hali bu şekilde ,seyrekleşti olarak yorumlamak pek doğru değil gibi.

yusufguvencc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2022, 10:01:19 »
Tuz saça iyi gelmez onu bırak hatta şampuanların içindeki tuzu çıkarıp tuzsuz şampuan üretiliyor artık günümüzde sırf tuz saça zarar verdiği için bunada sülfatsız şampuan deniliyor .Tuz iyi güzel temizler saçı yağdan arındırır ama bir o kadarda zarar verir.
Ayrıca senin saçın iyi durumda kardeşim boşuna kafana takıyorsun bence senin saçının doğal hali bu şekilde ,seyrekleşti olarak yorumlamak pek doğru değil gibi.

öyle diyorsunuz da saçım çok fazla dökülüyor mesela giydiğim sweatın boğaz kısmı full saç, sandalyenin arka tarafı da aynı şekilde. saçlarım çok rahat kopuyor. ve flaşla saçıma baktığımda çok seyrek gözüküyor

yusufguvencc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2022, 10:20:01 »

bir de toni&guy sea salt spreyi önerir misiniz? sofra tuzu yerine bunu kullanayım diyorum yağlanmaması ve dalgalı olması için.

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2022, 12:14:28 »
Yaşın çok genç şuan dökülecekse zaten durduramazsın. Saçların güzel görünüyor tabi dediğin gibi umarım dökülmen devam etmez

Saçlarını bence kısa kes güçlensin

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2022, 15:05:27 »
Islakken veya flaş tutunca dibinin görülmesi normaldir ama dökülmesin çok olması sıkıntı onu takip et özellikle on çizgi ve sakaklar da açılma olursa o zmn genetik dökülme demektir raf ürünlerinden uzak dur dökülmesi falan durdurmaz tek çaresi antiandrojendir
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2022, 15:06:06 »
Uzun saç bakım ister, bakımı düzgün yapacaksın ki dökülme az olsun. Kısa kullan kardeşim
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

yusufguvencc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2022, 01:05:03 »
Islakken veya flaş tutunca dibinin görülmesi normaldir ama dökülmesin çok olması sıkıntı onu takip et özellikle on çizgi ve sakaklar da açılma olursa o zmn genetik dökülme demektir raf ürünlerinden uzak dur dökülmesi falan durdurmaz tek çaresi antiandrojendir

emin misin hocam çok seyrek geliyor bana. kimisi seyrelmeye başlamış diyor kimisi de sizin gibi flaş yüzünden diyor anlamadım hiç.

Facebook Twitter Instagram