Gönderen Konu: Jale şenyurt 3000 GREFT Koru Hastanesi  (Okunma sayısı 22838 defa)

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Jale şenyurt 3000 GREFT Koru Hastanesi
« Yanıtla #15 : 29 Ekim 2017, 21:20:46 »
40 günü devirdik.Arada bir saç geliyor.Şok azaldı.Arada bazı saçlar dökülmeden uzamaya devam etti.Bu uzayan saçlar şoka girmeyen saçlarmı sizce? :-\
Birde galiba vertex de şoka girmiş gibi geldi

turhan222

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 29 Ekim 2017, 22:18:46 »
hocam verteks e ekim siz mi istemediniz yoksa istedinizde jale hanım mı yapmadı ?

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2017, 23:25:52 »
hocam verteks e ekim siz mi istemediniz yoksa istedinizde jale hanım mı yapmadı ?

Vertex iyi durumdaydı istemedim jale hocamda gerek yok demişti.Kendi saçlarımında şoka gireceğini söyledi

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2017, 23:42:16 »
Ekim bölgesi kızarık bu iyi bir şey bence,zaten sırf bu yüzden şoka direnen saçlar var,şoktan kurtulmaları için en az 1 cm boyuna ulaşmaları lazım  ,şimdilik gidişat iyi ,bol bol saçları her gün ıslatalım süreç epey hızlanmış olur.

keladam61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Ekim 2017, 23:53:10 »
@Reciproc hocam normalde ideal yıkama nasıl olmalı 40 cı günden sonra benimde 40 cı günüm 2 günde bir yıkama yapıyorum ama her gün elimi ıslatıp saclarımı geriye dogru tarar gibi yapıyorum

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Ekim 2017, 00:00:34 »
@Reciproc hocam normalde ideal yıkama nasıl olmalı 40 cı günden sonra benimde 40 cı günüm 2 günde bir yıkama yapıyorum ama her gün elimi ıslatıp saclarımı geriye dogru tarar gibi yapıyorum
Jale hocam prp gittiğim gün 1.aydan sonra ovalama hareketi ile korkmadan saçların dökülmesine yardımcı olalım dedi.Bende öyle yapıyorum ama artık 2 3 tane geliyo yavaşladı

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 30 Ekim 2017, 00:18:21 »
Jale hocam öyle söyledi.Kullanalı saç dökülmesi diye bişey kalmadı.Memnunum şuan.Şampuan clear dökülmelere karşı olanı kullanıyorum
Şampuanı ekim merkezi mi önerdi acaba?
Bende kepek sorunu olmasına rağmen bu tarz şampuanlar tavsiye edilmedi 5nci ay içindeyim medikal şampuan kullanıyorum 6ncı aydan önce de bu tarz şampuan tavsiye etmediler.Acaba merkezden merkeze mi değişiyor bu durum

keladam61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Ekim 2017, 00:43:34 »
Jale hocam prp gittiğim gün 1.aydan sonra ovalama hareketi ile korkmadan saçların dökülmesine yardımcı olalım dedi.Bende öyle yapıyorum ama artık 2 3 tane geliyo yavaşladı

jale hocanın dediğin katılıyorum aslında şöyle bir şey farkettim sizde gözlemledinizmi bilmiyorum mesela 15 ci günde erken dökülen saçların yerinde böyle hafif siyah kökler gözükmeye başladı acaba erken şok dökülme yaşayan insanın saçları dahamı erken çıkar diye bir düşünce var aklımda

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2017, 06:13:58 »

jale hocanın dediğin katılıyorum aslında şöyle bir şey farkettim sizde gözlemledinizmi bilmiyorum mesela 15 ci günde erken dökülen saçların yerinde böyle hafif siyah kökler gözükmeye başladı acaba erken şok dökülme yaşayan insanın saçları dahamı erken çıkar diye bir düşünce var aklımda
Emin değilim ama zaten saçlar uzamayı bıraktığında kökler saçları  bırakmış oluyor deriye tutunan küçük siyah sert saçlar zaten güzel görünmüyor

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2017, 15:44:43 »
Jale hocam öyle söyledi.Kullanalı saç dökülmesi diye bişey kalmadı.Memnunum şuan.Şampuan clear dökülmelere karşı olanı kullanıyorum
Şampuanı ekim merkezi mi önerdi acaba?
Bende kepek sorunu olmasına rağmen bu tarz şampuanlar
tavsiye edilmedi 5nci ay içindeyim medikal şampuan kullanıyorum 6ncı aydan önce de bu tarz şampuan tavsiye etmediler.Acaba merkezden merkeze mi değişiyor bu durum
Şampuan bana önermediler.Ama clear iyi olduğunu biliyorum artık istediğin şampuanı kullanabilirsin demişlerdi.bende hep clear kullanıyorum ve kepek falan olmuyor.

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 31 Ekim 2017, 16:26:14 »
hayırlı olsun sonucu merak edilecek bir ekim inş iyi olur

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2017, 21:14:02 »
Arkadaşlar bugün xpecia nın yanına ek olarak biotin almak istedim.Ancak eczacı 5000lik biotinler üretimden kalktı solgar artık üretmiyor dedi.Bende 2500 olan başka bi biotin aldım.Bilgisi olan varmı?

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Kasım 2017, 19:37:52 »
51. Gün.Arkadaşlar bazı saçlar şoka uğramadı ve uzamaya devam etti.Ancak bazı saçlar dik vaziyette uzuyor.Bunun nedeni şok evresindenmi kaynaklı bilmiyorum.Jale hocam onları şuan hiç görmüyoruz dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum.

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Kasım 2017, 19:44:47 »
Dik uzayan saç.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Kasım 2017, 22:18:30 »
Öncelikle geçmiş olsun ve ekiminiz hayırlı olsun Allah utandırmasın. Banada 5 Ekim 2017'de Jale hocam 3000 greft ekim yaptı. Bir şey soracağım saçının uzun olmasına rağmen üst kısımlarda aralarda boşluk var gibi  ışıktan kaynaklı mı yoksa uzayınca kapanıyor mu? Ekilen saçlardan sonra üst ortada boşluk varsa o kötü görüntü yapar mı diye bir düşündürdü beni.

Facebook Twitter Instagram