Saç Ekimi Sonuçları
hocam verteks e ekim siz mi istemediniz yoksa istedinizde jale hanım mı yapmadı ?
@Reciproc hocam normalde ideal yıkama nasıl olmalı 40 cı günden sonra benimde 40 cı günüm 2 günde bir yıkama yapıyorum ama her gün elimi ıslatıp saclarımı geriye dogru tarar gibi yapıyorum
Jale hocam öyle söyledi.Kullanalı saç dökülmesi diye bişey kalmadı.Memnunum şuan.Şampuan clear dökülmelere karşı olanı kullanıyorum
Alıntı yapılan: keladam61 - 29 Ekim 2017, 23:53:10@Reciproc hocam normalde ideal yıkama nasıl olmalı 40 cı günden sonra benimde 40 cı günüm 2 günde bir yıkama yapıyorum ama her gün elimi ıslatıp saclarımı geriye dogru tarar gibi yapıyorumJale hocam prp gittiğim gün 1.aydan sonra ovalama hareketi ile korkmadan saçların dökülmesine yardımcı olalım dedi.Bende öyle yapıyorum ama artık 2 3 tane geliyo yavaşladı
Alıntı yapılan: Sonart1993 - 30 Ekim 2017, 00:00:34Alıntı yapılan: keladam61 - 29 Ekim 2017, 23:53:10@Reciproc hocam normalde ideal yıkama nasıl olmalı 40 cı günden sonra benimde 40 cı günüm 2 günde bir yıkama yapıyorum ama her gün elimi ıslatıp saclarımı geriye dogru tarar gibi yapıyorumJale hocam prp gittiğim gün 1.aydan sonra ovalama hareketi ile korkmadan saçların dökülmesine yardımcı olalım dedi.Bende öyle yapıyorum ama artık 2 3 tane geliyo yavaşladıjale hocanın dediğin katılıyorum aslında şöyle bir şey farkettim sizde gözlemledinizmi bilmiyorum mesela 15 ci günde erken dökülen saçların yerinde böyle hafif siyah kökler gözükmeye başladı acaba erken şok dökülme yaşayan insanın saçları dahamı erken çıkar diye bir düşünce var aklımda
Alıntı yapılan: Sonart1993 - 28 Ekim 2017, 10:23:32Jale hocam öyle söyledi.Kullanalı saç dökülmesi diye bişey kalmadı.Memnunum şuan.Şampuan clear dökülmelere karşı olanı kullanıyorumŞampuanı ekim merkezi mi önerdi acaba?Bende kepek sorunu olmasına rağmen bu tarz şampuanlar tavsiye edilmedi 5nci ay içindeyim medikal şampuan kullanıyorum 6ncı aydan önce de bu tarz şampuan tavsiye etmediler.Acaba merkezden merkeze mi değişiyor bu durum