Gönderen Konu: Sac Ektirme Karari - Yas 36  (Okunma sayısı 3919 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac Ektirme Karari - Yas 36
« Yanıtla #75 : 30 Kasım 2022, 15:18:04 »
neden başlamadın .? fin kullanacaksan zaten öncesinde başlaman gerçek fayda sağlar kaldı ki donör de sorunun var güçlü değil
hata yapıyorsun kullanacaksan 1 gün bile geçirme

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 30 Kasım 2022, 15:45:12 »
yakinda baslicam hintell, kendimi hazir hisetmiyorum veya söyle söyliyim, piskolojik olarak kendimi hazirlayip kafamda yan etkilerini silmem lazim ki yan etki olasiligini azaltiyim. bence piskolojininde büyük bir payi var yan etkilerde.

bu arada hintell, ekim öncesi dermaroller terapisi donörde ise yararmi ??
  • Yaşınız 35

Sinsinati

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 30 Kasım 2022, 15:51:27 »
kendini hazır hissetmeden başlama zaten eğer korkan bir insansan sorun olmasa da sorun yaratırsın

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 30 Kasım 2022, 17:18:32 »
yakinda baslicam hintell, kendimi hazir hisetmiyorum veya söyle söyliyim, piskolojik olarak kendimi hazirlayip kafamda yan etkilerini silmem lazim ki yan etki olasiligini azaltiyim. bence piskolojininde büyük bir payi var yan etkilerde.

bu arada hintell, ekim öncesi dermaroller terapisi donörde ise yararmi ??
bende senin gibi düşünüyorum yan etki konusunda

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 08 Aralık 2022, 12:37:40 »
arkadaslar, finasterid yerine xpecia kullansam az da olsa dht baskilamis oluyormuyuz ? xpecia dahami az dozlu finasteridde yoksa neden herkes finasterid öneriyor ? yarin artik baslamayi düsünüyorum. Ekimime hemen hemen 5ay var.
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 09 Aralık 2022, 08:22:37 »
selam, bugün finasteride baslicam arkadaslar, insallah bi yan etkisini görmem. sadece söyle bir olay var, propecia almanyada cok pahali 150 €, benim uroloji doktorum bana biomo markasindan yazdi bunun  fiyati iste 75€. arada etki olarak markadan markaya degisiklik olurmu ?? bide ben bu hapi en azindan yarilamak istiyorum yani 0,5mg olarak, 4 parcaya bölebilirsem daha iyi olur ama bakicam. genelde bu haplar bölünmüyormus dedi eczaneci. bölünce her parcasinda ayni dozu olmuyomus dedi ama sikinti olmaz dediler. sizce ne yapmaliyim ? hap bölmek icinde bi alet siparis ettim. @hintell bu konuda fikrini söylermisin ?
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 09 Aralık 2022, 17:35:11 »
arkadaslar ilac bu. üstüne sac sembölü bile yapmislar :) ben bunu 4e bölerek kullanmak istiyorum. eczaneden dedilerki normalde bölünmezmis, her parcasinda ayni doz olmaz diye. yinede denicem ne dersiniz ?
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 01 Mart 2023, 12:32:22 »
selam beyler, son olarak bir güncel fikrimi aktariyim ekime 1ay 10gün kala. benim düsüncem, bendeki donör ile sadece ön bölgeye ( ilk sayfada hintelin cizdigi alan ) ekim planliyorum. diger resimde hintell orta tepeyi siklastirabilirsin dedigi bölgeye ilerliyen zamanlarda belki ikinci bir ekim düsünebilirim ? sizce bu yol mantikli mi bende ki donör de? tabi bu düsünce mi ekim merkezi onaylarsa , belki canli hali daha kaliteli olabilir ve dr bey siklastirabilir yeterince donörden sac cikarsa diye düsünüyorum.

az kaldi, iyice korku basti :(
  • Yaşınız 35

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 01 Mart 2023, 13:45:48 »
Kardeşim planlama mantıklı. İki ekime bölersen, ilk ekimde ekilenler daha güçlü çıkar, kafa daha rahat besler saçları.

Lakin sendeki sorun çok stres yapman. Böyle yaparsan ekimden sonrada problem yaşarsın. Öncelikle sakinleş kardeşim. Herşey yolunda gidecek. Mis gibi bir ekimin olacak emin ol  ;)

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 01 Mart 2023, 14:28:27 »
Kardeşim planlama mantıklı. İki ekime bölersen, ilk ekimde ekilenler daha güçlü çıkar, kafa daha rahat besler saçları.

Lakin sendeki sorun çok stres yapman. Böyle yaparsan ekimden sonrada problem yaşarsın. Öncelikle sakinleş kardeşim. Herşey yolunda gidecek. Mis gibi bir ekimin olacak emin ol  ;)

eyvallah kardesim, stres sadece ameliyat icin yapiyorum. korkum var, igneler aciticak mi veya ekim sirasinda aci hissedicem mi diye. insallah allahin izniyle rahat bir operasyon geciririm.

planlamaya gelirsek, olumlu cevabin icin tskler. beslenme konusunda daha az ekilen bölge daha iyi beslenir diye düsündüm bende arti donöre göre hareket etmek lazim.
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 01 Mart 2023, 16:32:02 »
arkadaslar ilac bu. üstüne sac sembölü bile yapmislar :) ben bunu 4e bölerek kullanmak istiyorum. eczaneden dedilerki normalde bölünmezmis, her parcasinda ayni doz olmaz diye. yinede denicem ne dersiniz ?

1 mg bölünmez bu markayı bilmiyorum
proscar ya da propecia

harici bunların ne kadar fayda sağlayacağını görmedik

Global Moderator

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 16 Mart 2023, 17:17:41 »
arkadaslar, ekim yaklastikca iyice korku basiyo, migdem agiriyo, icimi sIkIyorum. simdi iki olay beni cok huzursuz ediyor günlerdir. bir, ignelerden korkuyorum ki sedasyon sayesinde pek fazla hisedilmiyormus. aneztezi uzmanina beni uyutsun 5dklik diye ricada bulunsam yaparmi ?

iki ise, saclarim tepede baya ince telli, donör alandaki saclar fena durmuyo, onlar sanki daha kalin gibi. sadece
ön bölge , sac cizgisi hafif olacak sekilde istiyorum, tepe önemli degil ve buna ragmen yinede güzel kapaticilik saglarmi diye endise ediyorum.

sanki vaz gecicem gibi bir his var icimde. ama hayir gecmemem lazim. icimi rahat tutmaya calisiyorum.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 16 Mart 2023, 23:29:52 »
Bu kadar kasmana gerek yok her gün ne kadar insan Ekim yaptırıyor hem de ne merkezlerde sen iyi bir merkezde iyi bir saç durumu ile gideceksin Ekim sonucun beklediğinden iyi olacak benim düşüncem bu yönde

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 17 Mart 2023, 01:09:43 »
arkadaslar, ekim yaklastikca iyice korku basiyo, migdem agiriyo, icimi sIkIyorum. simdi iki olay beni cok huzursuz ediyor günlerdir. bir, ignelerden korkuyorum ki sedasyon sayesinde pek fazla hisedilmiyormus. aneztezi uzmanina beni uyutsun 5dklik diye ricada bulunsam yaparmi ?

iki ise, saclarim tepede baya ince telli, donör alandaki saclar fena durmuyo, onlar sanki daha kalin gibi. sadece
ön bölge , sac cizgisi hafif olacak sekilde istiyorum, tepe önemli degil ve buna ragmen yinede güzel kapaticilik saglarmi diye endise ediyorum.

sanki vaz gecicem gibi bir his var icimde. ama hayir gecmemem lazim. icimi rahat tutmaya calisiyorum.

Çok gereksiz stres yaptığını ekim başlayınca anlayacaksın.
O yüzden boşuna kendini yorma. Rahatla.

Amaç sonucu güzel olacak bir işlemi yaptırmak dimi?
O yüzden güzel olacak bir şey için mutlu umutlu güzel saçların hayalini düşünmeli sadece

Güzel düşün ki güzel olan gelsin.

Amacımız mutlu olmak şimdiden başlarsan mutlu olmaya iyi olur

Alışmış olursun bir anda güzel saçlara kavuşunca o mutluluk ağır gelmesin dokunur filan alışkın değilsin sonuçta saç yönünden:) kalbr zararlı
Alıştıra alıştıra şimdiden mutlu ol:)

Çok rahat bir operasyon geçireceksin hiç olumsuz bir durum yaşamayacaksın
Güzel bir merkeze saç ektireceksin.

Global Moderator

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 17 Mart 2023, 08:11:49 »
cok tsk ederim , iyi moral veriyosunuz. ama ignelerden müthis korkum var, bayilirim diye korkuyorum. böyle seylerde benim tansiyonum cabuk düsüyor. örnek, oglum parmagini kapiya sIkIstIrmIsti, hastaneden ona islem yaparken ve bunu görmeme ragmen tansiyonum düstü ve uzanmam gerekti. sedasyon ile nasil olcak bilmiyorum.
  • Yaşınız 35

Facebook Twitter Instagram