Gönderen Konu: Sac Ektirme Karari - Yas 36  (Okunma sayısı 3931 defa)

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac Ektirme Karari - Yas 36
« Yanıtla #30 : 19 Ekim 2022, 11:23:13 »
@cral03: Donör biraz daha uzasin, asmede istenilen resimleri yollayip fiyat alicam.

@kelveötesi35: aynen, benimde cok basim agirir, genelde hafta sonlari. hap almadan geciremiyorum bu süreci. bu dediklerin beni rahatlatti acikcasi. cizgiyi maksimum 1cm öne almak isterim egerki mümkünse. 4000 greft ile insallah yapilir. öndeki bir kac var olan saclarim geriye gittigi icin bunun az da olsa biraz öne gelmesini isterim.

sigara konusuna gelirsek, ben malesef kullaniyorum. kullanan kisilerde yinede güzel ekim sonuclari cikabiliyor, takviye sayesinde kan dolasimini hizlandirirsan diye biliyorum. saglikli beslenmeyi kesinlikle yapicam. benim tek korkum, ekimden sonraki görüntü insallah suankinden kötü olmaz. zaten hintellin cizdigi gibi istiyorum bende, kenarlar yine az arkada olsun, cünki benim sac seklim hep böyleydi. bu arada cogu merkezler yolladigim resimlere göre ortalama 3000 -3500 greft arasi bir rakam belirledi. insallah  bu greftleride donör bölgem verir.

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 20 Ekim 2022, 13:58:08 »
Evet Arkadaslar, demin dermatoloji doktorumla konustum. kendisi alman ve uzman doktor. sac ektirmek istedigimi söyledim ve gülümsiyerek türkiyeden baska yerde sakin yaptirma dedi bir alman olarak :) burdakiler beceremiyolar o isi ve kendisi de seneye ektirmeyi düsünüyormus. hemen kendisine dr serkan aygini tavsiye ettim, kagida not aldi ismini :) benim durumuma gelirsek, sac ekimi icin uygunsun dedi ve sac ekiminden önce saclarini güclendirebilirsen iyi olur dedi. bunun icin bana minoxicutan önerdi. bu ilaci bilen varmi ? ayrica finasteridde kullanabilirsin ama urolojiye danismadan ve uroloji bana kullanmanda bir sikinti olmaz derse sana receteyi yazarim dedi ama önce ona danis dedi. ayrica vitamin eksikligi olablir, kan alalim diye beni ikna etti. sonuclari 10-14 günde alabilcem ve size de durumu
bildiricem. ne diyosunuz doktorun dediklerine ? mantiklimi ?

özellikle bir alman olarak türkiyedeki sac ekimleri dünya capinda bir numara demesi cok hosuma gitti. hani normalde hep alman kalitesi önde gelir derler ya, o yüzden mutlu oldum
bir an.

cevaplarinizi bekliyorum

saygilarimla
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 20 Ekim 2022, 15:34:49 »
doktora katılıyorum her dediğini yap

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 20 Ekim 2022, 18:00:30 »
Peki bu takviyelere simdiden baslasam ameliyatdan önce birakmam gerekmiyormu ? öyle okumustum sanki. bu yazdigim ilac bildigimiz minoxidil heralde ? sprey seklinde. günde iki kez dedi doktor. sade aksamlari yapsam olmaz dimi ?
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 23 Ekim 2022, 13:24:52 »
selam arkadaslar,

sizlere 8-9 gün donör bölgemin uzatilmis resimlerini birakiyorum. malesef cok bakimsiz durdugundan dolayi daha fazla uzatma sansim yok. umarim bu resimlere göre tekrardan bir degerlinderme yapabilirsiniz.

resimler kuru ve islak hali.

• Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 23 Ekim 2022, 13:26:15 »
devami

• Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 23 Ekim 2022, 13:27:04 »
devam
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 23 Ekim 2022, 19:14:42 »
hocam donör bence süper
 ama biraz daha uzun olsa daha iyi analiz edilir

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 24 Ekim 2022, 09:46:32 »
Arkadaslar, demin baska bir merkezden cevap geldi. ismini yazmamda bir sakincasi yoksa Asuman Hair donör yetersiz oldugunu ve operasyon icin uygun olmadigini söylüyor.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 24 Ekim 2022, 12:41:04 »
hocam bence yanlış düşünüyorlar ancak şuan bence donör incelemek için çok kısa
işiniz gereği mi kısa tutmanız gerekiyor bilmiyorum ama uzun şekilde incelediklerinde bence hiçbir merkez size donör için yetersiz diyemez bence

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 24 Ekim 2022, 12:58:52 »
En son ekledigim resimler 8 günlük uzamis hali. Bakimsiz durdugundan dolayi kisaltiyorum kendim. Resimleri zoom yaptigimizda yinede biraz sacin kalitesi belli olmazmi ? bana olumlu gibi geldi ve diger merkezlerde hep olumlu cevap verdiler. bide dr koray erdogandan haber bekliyorum, bakalim ondan nasil bir cevap alicam.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 25 Ekim 2022, 13:54:22 »
bana da olumlu geldi bence de kaliteli asuman hair neden böyle bir şey dedi anlayamadım açıkcası

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 25 Ekim 2022, 17:47:04 »
bana da olumlu geldi bence de kaliteli asuman hair neden böyle bir şey dedi anlayamadım açıkcası

simdi dr koray erdogandan da üzüntüyle ayni haberi aldim. acik alan cok, donörüm yetersiz ve sagliksiz oldugunu yaziyor. bu durumu anlamis degilim. resimlerde gercekten yetersizmi duruyor ?
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 25 Ekim 2022, 20:08:01 »
kendi saçlarında dökülme devam ediyor
ve donör de incelmeler var ekilen saçların sağlıklı olmayacağını düşünmüşlerdir incelmeleri görüp
bence uzat donör bölgeni bir de öyle bakalım
Global Moderator

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 26 Ekim 2022, 07:22:31 »
Mecburen uzaticam artik, daha iyi analiz etmek icin donör ne kadar uzamasi lazim ? arenamed, dr serkan aydin, elitehair ve dr özlem bicerden hep olumlu cevap aldim. ayrica hepside ortalama ayni greft sayilarini belirledi. demekki gercekten donörü kisa halindeyken analiz etmek sakincali. peki @hintell: finasterid ile saclarimi güclendirirsem bi faydasi olurmu ? tabi uroloji doktorumda onay verirse ? veya minoxidil ?
gercekten moralim cok bozuldu, bana yol gösterin arkadaslar...
  • Yaşınız 35

Facebook Twitter Instagram