Gönderen Konu: Sac Ektirme Karari - Yas 36  (Okunma sayısı 3911 defa)

Hairtransplant

• Hero Member
Ynt: Sac Ektirme Karari - Yas 36
« Yanıtla #16 : 06 Ekim 2022, 19:33:31 »
Zorunda değilsiniz tabi ama kullanmanız iyi bir sonuç içinde önem arz ediyor tabi doktora da danışarak kullanın

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 06 Ekim 2022, 20:34:19 »
Peki bunlari ( finasterid ) kullanip belirli bi süre sonra birakirsam saclar dökülcekmidir ?
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2022, 14:24:06 »
Anliyorum, ama cidden finasterid hakkinda pek iyi seyler okumuyorum. yan etkileri cogu kiside finasteride biraktikdan sonra bile devam ediyormus. peki hic bir alternatif yokmu bu ilac icin veya bu ilaci cok az dozda kullanirsak bi ise yaramazmi ? 1mg 4e bölenler var. ise yararmi ve bukadar az olmasina ragmen yinede yan etki yapma durumu nasil olur acaba ? minoxidil veya regain olarak nasil ? artik napcagimi  bilemedim resmen.
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Ekim 2022, 13:25:11 »
Tekrar konuyu güncelemek icin yaziyorum, son sordugum sorulara cevap alabilirsem cok sevinirim. ve ayrica bu resimdeki alana 3500 graft ile ve ön cizgiyi hafifden öne alma durumunda sonuc iyi olabilirmi sizce ? daha dogrusu sonucun iyi olabilme ihtimali yüksekmi ?

sizce donör müsayitmidir ?

öndeki saclari yok saymak lazim cünki arkasindaki saclar uzun oldugundan kamufle ediyor.
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Ekim 2022, 13:45:47 »
Bu Resimde deminki yikamamdan sonra saclarimi kurutup musluga dogru ovaladikdan sonra. cokmu dökülme var ?

birdw tekrar kurutulmus halde iki resim
atiyorum. kararimda yardimci olabilceginiz icin simdiden tesekkür
ediyorum sizlere.

sizce bu alan 3500 graftlik alanmi ?
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Ekim 2022, 13:56:18 »
Arkadaslar kusuruma bakmayin ama konuyu güncelliyorum. bi önceki yazimda sorular sormustum, sizce 3500 Graft ile kafamdaki ön bölgedeki acik alan kapanirmi ? vertexe pek fazla önem göstermiyorum, önler daha önemli ve sac cizgisi.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 17 Ekim 2022, 14:16:07 »
kapanır niye kapanmasın

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 18 Ekim 2022, 07:38:15 »
@cral03 öyle güzel yazmisin ki, insallah dedigin gibi olur :) suan donörü 5-6 günlük uzatiyorum, cok kisa kesiyodum makineyle, 1 numaradan yukari dogru 3-4 numaraya kadar. yarin veya persembe tekrar güncel resim yükleyip yorumlarinizi bekliyorum. kafamda söyle bir soru var, acaba sac ekiminden sonra diyelim tutmadi, suankinden daha kötü görüntü olusurmu diye her gece bunlari düsünüyorum. gerceken kolay bir karar degil. siz degerli forum üyeleri sayesinde belkide daha kolay karar verebilcem.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 18 Ekim 2022, 15:28:26 »
@cral03 öyle güzel yazmisin ki, insallah dedigin gibi olur :) suan donörü 5-6 günlük uzatiyorum, cok kisa kesiyodum makineyle, 1 numaradan yukari dogru 3-4 numaraya kadar. yarin veya persembe tekrar güncel resim yükleyip yorumlarinizi bekliyorum. kafamda söyle bir soru var, acaba sac ekiminden sonra diyelim tutmadi, suankinden daha kötü görüntü olusurmu diye her gece bunlari düsünüyorum. gerceken kolay bir karar degil. siz degerli forum üyeleri sayesinde belkide daha kolay karar verebilcem.
hocam yaş 36 uygun döner uygun açıklık uygun eğer güzel bir ekim merkezine gidersen şov yaparlar bu kafaya haberin olsun

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Ekim 2022, 15:57:19 »
hocam yaş 36 uygun döner uygun açıklık uygun eğer güzel bir ekim merkezine gidersen şov yaparlar bu kafaya haberin olsun

@cral03 resmen beni suan costuruyosun. icimi o kadar rahatlatiyosun ki, sana resmen kendimi borclu hisediyorum. insallah dedigin gibi olur hersey. yani suan ki durumdan daha da kötü olamaz. merkez olarak tercihim Dr Serkan Aygindan yana. dogru bir secimmi sence ? bide asmedden dr koray erdogandan fiyat ögrenicem.
  • Yaşınız 35

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 18 Ekim 2022, 21:44:21 »
Kardeşim ekim için yaşın çok musait. Dökülen dökülmüş gibi. Dogru yerde güzel bir ekimle, tek ekimde çok güzel bir sonuç alırsın.

Fiyat olarak tatmin ederse Asmed i de düşünmelisin.

Bu arada, gayet güzel Türkçen ve cümle yapın var.

Velhasıl, çok güzel bir sonucun olacaktır şimdiden söyleyeyim

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 19 Ekim 2022, 07:36:13 »
Kardeşim ekim için yaşın çok musait. Dökülen dökülmüş gibi. Dogru yerde güzel bir ekimle, tek ekimde çok güzel bir sonuç alırsın.

Fiyat olarak tatmin ederse Asmed i de düşünmelisin.

Bu arada, gayet güzel Türkçen ve cümle yapın var.

Velhasıl, çok güzel bir sonucun olacaktır şimdiden söyleyeyim

Bu güzel mesajlariniz icin tsk ederim. Yas olarak bende uygun görüyorum ekimi. Dökülen dökülmüs gibi ama bi kac msj öncesinde attigim resimde tek tük yikamadan sonra saclar geliyor. yarin dermatolojiye danisicam, bakalim ne diyecekler. Peki bu aciklik sizce ortalama 3500 Greft ile kapanir mi ? ön cizgiyi biraz daha öne alma sansimiz varmi ? Donör yeterli mi, cünki sakaldan kök almaya sicak bakmiyorum. Simdilik Donör bölgeyi bi haftadir uzatiyorum, resim aticam ilerliyen günlerde. Genelde o bölgeyi cok kisa tutuyorum. Simdiye kadar hic bir takviye kullanmadim, senelerdir sadece alpecin ile yikiyorum saclarimi.

Türkcemi de begendigin icin ayrica tsk ederim.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 19 Ekim 2022, 08:50:38 »
serkan aygını beğeniyorum sizin açıklığınıza sahip birsürü ekimi var tutmuş asmedde iyidir eğer fiyat pahalı gelmezse asmedde ektir

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 19 Ekim 2022, 08:57:34 »
Bu güzel mesajlariniz icin tsk ederim. Yas olarak bende uygun görüyorum ekimi. Dökülen dökülmüs gibi ama bi kac msj öncesinde attigim resimde tek tük yikamadan sonra saclar geliyor. yarin dermatolojiye danisicam, bakalim ne diyecekler. Peki bu aciklik sizce ortalama 3500 Greft ile kapanir mi ? ön cizgiyi biraz daha öne alma sansimiz varmi ? Donör yeterli mi, cünki sakaldan kök almaya sicak bakmiyorum. Simdilik Donör bölgeyi bi haftadir uzatiyorum, resim aticam ilerliyen günlerde. Genelde o bölgeyi cok kisa tutuyorum. Simdiye kadar hic bir takviye kullanmadim, senelerdir sadece alpecin ile yikiyorum saclarimi.

Türkcemi de begendigin icin ayrica tsk ederim.

Akşam birde sürec sonrası agrılar oluyor mu diye sordugun soruya da cevap verecektim onu unutmuşum önce onu cevaplayayım.

Benim çok sık başım ağrır misal. Çok korkuyordum ekim sonrası yogun baş ağrım olur diye, inan hiç bir ağrım olmadı. Ne baş ne de başka biryerimde. Galiba eken kişinin kalitesi burada devreye giriyor, fizyoloji de önemli ama dogru anestezi dogru iğne kullanımı hocanın el yatkınlığı vs. O yuzden agrı konusunda çok kendini kasma.

Donör yeterli 3500 köke zaten bence 4000 kökü gecme derim. Daha iyi bir sonuç alırsın o kök sayılarında.

Çizgi öne alınabilir mi, bunu ekim günü hoca ile istişare etmelisin bence, çizgi öne alınması daha fazla greft demek. Danışırsın hocaya sıklıkta sorun olmaz derse alabilirsin.

Birde şunları ekleyeyim, ben sigara kullanmıyorum, sigara kullanıyorsan eğer oda sonucunu etkileyen bir durum oluyor diye okudum . Onun harici düzenli spor yapmak sağlıklı beslenmek de işe yarıyor.

Dilerim hayırlısı ile güzel sonuçların olsun.

Facebook Twitter Instagram