Bu güzel mesajlariniz icin tsk ederim. Yas olarak bende uygun görüyorum ekimi. Dökülen dökülmüs gibi ama bi kac msj öncesinde attigim resimde tek tük yikamadan sonra saclar geliyor. yarin dermatolojiye danisicam, bakalim ne diyecekler. Peki bu aciklik sizce ortalama 3500 Greft ile kapanir mi ? ön cizgiyi biraz daha öne alma sansimiz varmi ? Donör yeterli mi, cünki sakaldan kök almaya sicak bakmiyorum. Simdilik Donör bölgeyi bi haftadir uzatiyorum, resim aticam ilerliyen günlerde. Genelde o bölgeyi cok kisa tutuyorum. Simdiye kadar hic bir takviye kullanmadim, senelerdir sadece alpecin ile yikiyorum saclarimi.
Türkcemi de begendigin icin ayrica tsk ederim.
Akşam birde sürec sonrası agrılar oluyor mu diye sordugun soruya da cevap verecektim onu unutmuşum önce onu cevaplayayım.
Benim çok sık başım ağrır misal. Çok korkuyordum ekim sonrası yogun baş ağrım olur diye, inan hiç bir ağrım olmadı. Ne baş ne de başka biryerimde. Galiba eken kişinin kalitesi burada devreye giriyor, fizyoloji de önemli ama dogru anestezi dogru iğne kullanımı hocanın el yatkınlığı vs. O yuzden agrı konusunda çok kendini kasma.
Donör yeterli 3500 köke zaten bence 4000 kökü gecme derim. Daha iyi bir sonuç alırsın o kök sayılarında.
Çizgi öne alınabilir mi, bunu ekim günü hoca ile istişare etmelisin bence, çizgi öne alınması daha fazla greft demek. Danışırsın hocaya sıklıkta sorun olmaz derse alabilirsin.
Birde şunları ekleyeyim, ben sigara kullanmıyorum, sigara kullanıyorsan eğer oda sonucunu etkileyen bir durum oluyor diye okudum . Onun harici düzenli spor yapmak sağlıklı beslenmek de işe yarıyor.
Dilerim hayırlısı ile güzel sonuçların olsun.