Gönderen Konu: Saç hayatınızda neleri değiştirdi?  (Okunma sayısı 6326 defa)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç hayatınızda neleri değiştirdi?
« Yanıtla #15 : 13 Ekim 2017, 19:45:20 »
Erkek ve kadının genetiginde var yakısikli ve guzel olmak kim istemez begenilmek konun biraz dısına cikiyoruz da yillardir arkadaslarim var saclarım varken bayanların coğu beni tercih ederken benimle konusmak yaklasmak isterken şimdi ise saclarim dokuken ben diger arkadaslarla toplum icine girdigimiz zaman onlara ilgi daha cok olması da ayrica insana koyuyor gercekten😀😀onun icin bu sac ekimini ben 3 bin 5 bin 10 bintl sinde degilim sonuc tatmin etsinde o kadar para elimize geri gecer nede olsa bu saatten sonra ben doktor olsam yasadigim bu psikolojiden sonra sac ekecegim hastalarıma o kadar özenirim ki bu kalp beyin ameliyatı gibi hayata geri dondurmek gibi olur abarttimmi bilmiyorum ama bende bu kadar soerun yaratti yasamim da

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Ekim 2017, 21:03:34 »
abartı değil 5 ekimim iyidi bir tanesi civi gibiydi senelerce kafada tasıdım onu kafayı  7  8 sene insanlardan kaçırdım mrb bile yaparken hep kafayı sakladım kotu estetik gecirceğine öl daha iyi yasayamayan bilemez ondan bu iş para işi bu işte ucuz etin yahnisi olmuyor ülke şartları asgari maaş şu bu belli o zaman pahalı olmayanların içinde en basarı oranı yuksek olanına gidicen
saçları ekmeydi dersin

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Ekim 2017, 21:32:50 »
Saçlarım döküldüğü zaman sosyal hayatım sıfırdı.özgüven eksikliği vardı.hele son zamanlar dışarı dahi çıkamaz olmuştum.ektirdikten sonrada yüzde 35 fln özgüven yerine geldi diyebilirm en azından dışarı çıkabiliyorm:)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Ekim 2017, 21:34:35 »
Erkek ve kadının genetiginde var yakısikli ve guzel olmak kim istemez begenilmek konun biraz dısına cikiyoruz da yillardir arkadaslarim var saclarım varken bayanların coğu beni tercih ederken benimle konusmak yaklasmak isterken şimdi ise saclarim dokuken ben diger arkadaslarla toplum icine girdigimiz zaman onlara ilgi daha cok olması da ayrica insana koyuyor gercekten😀😀onun icin bu sac ekimini ben 3 bin 5 bin 10 bintl sinde degilim sonuc tatmin etsinde o kadar para elimize geri gecer nede olsa bu saatten sonra ben doktor olsam yasadigim bu psikolojiden sonra sac ekecegim hastalarıma o kadar özenirim ki bu kalp beyin ameliyatı gibi hayata geri dondurmek gibi olur abarttimmi bilmiyorum ama bende bu kadar soerun yaratti yasamim da
Bence abartmıyorsun kardeşim aynı sıkıntıları bnde yaşadm

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Ekim 2017, 22:02:05 »
kafanın dısını doken içinide kırıo.keller agresif geliomuş topluma futbolcu zidane zidan ondan pek sevilmezmiş herhalde millet saçlıyken bu kel ezik piskolojide agresif olur diye dusunuyor insanlar
saçları ekmeydi dersin

bir rüya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Ekim 2017, 22:36:39 »
.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2017, 01:25:02 Gönderen: bir rüya »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 14 Ekim 2017, 15:52:15 »
para yoksa çene yoksa saçta yoksa guzel hatunda olmaz
saçları ekmeydi dersin

bir rüya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Ekim 2017, 23:03:52 »
para yoksa çene yoksa saçta yoksa guzel hatunda olmaz
.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2017, 01:23:43 Gönderen: bir rüya »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 15 Ekim 2017, 06:34:10 »
kızlar kanarmı alayı seytan ben halen hızlıyım genclikteki gibi hatta saç dokulmesi ve sonra saçların geri gelmesi genclikten hızlıyım yas gecsede spor yapcan kilo almıcan genc giyincen falan ayrıca yası buyuklerde daha çok genc kızlar hoşlanıo tip olsun tutucu cevre serbest cevre farketmio hepsi asılıo parada varsa hayat bu.ne kellerde var hergun baska briini eve atıo ya cene olcak o zaman yada parayı iyi yedircen
saçları ekmeydi dersin

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 16 Ekim 2017, 20:59:56 »
Abi diyorum herhalde benden büyüksünüz 16 yıl önce saç ektirdiğinize göre. Efsane yorumların var. Saçlı halini de merak ediyorum :)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 16 Ekim 2017, 22:21:49 »
Daha sonucu bilmiyorum ekimim yeni ama beni buna iten sebepleri söyleyebilirim,

1. Fotoğraf çekilememek ,hani şişman bir kız sadece yüzünü ceker ya o durum... doğru aciyi yakalayana kadar insan bıkıyor..
2. Özgüven aslında fazla etkilemedi ama bazi kendi bilmez boş insanların konuştukları
3. Hicbiry zaman toplu fotoğraf çekmek istememek...
4. Kısacası Psikolojik olarak çok etkikiyor insanı başka hiçbir şey gerçekten 5.kattan düşmüş gibi okuyirsub...

İnsallan bir kac aya bunlarin hiçbiri kalmaz ... Bence herşey aşağı yukarı aynı sebepten muzdarip

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 17 Ekim 2017, 06:13:46 »
40 a merdiven dayamış biriyim eski halimin resmi olsa oncesi sonrası koyucam bari yeni halimi usenmeden arkadasa cektireyim atayım birara siteye
saçları ekmeydi dersin

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 17 Ekim 2017, 09:13:33 »
40 a merdiven dayamış biriyim eski halimin resmi olsa oncesi sonrası koyucam bari yeni halimi usenmeden arkadasa cektireyim atayım birara siteye
hocam bende nerak ettim bi foto atarsan basarini gormuş oluruz

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 17 Ekim 2017, 10:38:51 »
tabiki arkadasım yakın zamanda atıcam 2002de yarı kel olan kafa hatta kel kafa şimdi saçlı 1 2 haftaya atıcam ben bilmiom atmayı falan telden pcye bilen arkadasa yaptırcam 21 yasında gittisaçlar 22de kel gibi bişidim şimdi topladık saçı hafta sonu atıcam yerime biri yapıcak olmad oteki hafta kelliğide saçlılığıa gormuş biri olarak diom ben bu kelliğin ...... .
saçları ekmeydi dersin

adsız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Ekim 2017, 00:10:49 »
21 Yaşındayım, yıllardır saçlarım dökülür. 17 yaşlarında, ailede saçlı adam olmadığını fark edip bu durumu ciddi takıntı haline getirdim. Disiplinsizce kullandığım abuk subuk ilaçlar yüzünden bugün kafamda neredeyse saç kalmadı. Eskiden beğenmediğim, aynaya her baktığımda lanet okuduğum saçlarımı arar oldum. Yaklaşık 1 yıldır toppik kullanıyorum. İlk zamanlarda hiç belli olmuyordu ama artık kafadaki açıklık arttıkça belli olmaya başladı. Zaten uygulaması baştan aşağıya eziyet. Saçı yıka, şekil ver, toppiki dök, sprey sık vs. vs. yarım saate yakın zamanımı alıyor. Okuluma 3 vasıtayla gidiyorum. Metro'da, metrobüs'te, tramvay'da, otobüste vs. biri uzun uzun bana bakınca kafayı yiyecek duruma geliyorum. Işık altındaki bir ortamda belli olacak diye inanılmaz stres oluyorum.

Maalesef üniversite hayatımı neredeyse hiçbir şey yapamadan bitireceğim. Özgüven ''0''!

Facebook Twitter Instagram