Gönderen Konu: Saç hayatınızda neleri değiştirdi?  (Okunma sayısı 6318 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç hayatınızda neleri değiştirdi?
« : 13 Ekim 2017, 07:08:44 »
 Arkadaslar saçlarınız dokulunce hayatınızda neler değişti iş hayatına aşk hayatına sağlığınıza piskolojinize nasıl yansıdı ?Son yeniden saçlanınca gene hayatınızda neler değişti hem saçlı yaradılıp sonra kel kalmak sonra bir daha saçlanmak nasıl bir duygu?Yeniden saçlanınca o aradaki bunalımlı surec hafızalardan silindinmi?

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç hayatınızda neleri değiştirdi?
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2017, 10:32:47 »
bende özgüven sifirlandi... sokaga cikinca hep aklim sacimda. acaba millet kafamin seyrek oldugunu görücek mi diye felan filan.. aslinda bakarsak okadar kötü bisey degil ama genc yaslarda sacin seyrek olmasi psikoloji ye baya etkisi oluyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2017, 11:11:33 »
bende saçı kaybedince tırsak olmuştum saç geri gelince morali falan ozguveni toparladım arastırmalar ilk giden sey ozguven diyor kar kız yonundende kelleri asla sevmiolar parası varsa o iş değişirde
saçları ekmeydi dersin

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2017, 12:22:32 »
bende saçı kaybedince tırsak olmuştum saç geri gelince morali falan ozguveni toparladım arastırmalar ilk giden sey ozguven diyor kar kız yonundende kelleri asla sevmiolar parası varsa o iş değişirde

sen saci nerde ektirdin ? konu actiysan yollayabilirmisin?

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2017, 13:08:40 »
Hocam benim saclarım hayatımda neleri degistirdi kısacasi hayattan hic bir zevk almamaya baskadım tabiki Allah baska hastaliklardan korusun ama sac icin konusacaksak özfuven sıfir toplum icinde utanma basladı bende sunuda soyleyim saç benim tipimi cok degistirdi eskiden övgü alırdim devamlı yakisikliligimdan bahsedilirdi sevgilim cok olurdu geri ceviren cok zordu simdi ise suratima bakan olmuyor buda bir eksi biranda saclar dokulunce tabiki kabullenemiyor insan yaş olarak buyuk gosteriyor insan bide

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2017, 13:12:10 »
Hangisini soyleyim daha soykeyecek cok sey var canımı yakma gardasim😀😀bide moral olsun diye cevrendeki esin dostun sana kellikte yakısiyor demeleri ayri bir cabası
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2017, 13:14:19 Gönderen: 3838 »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2017, 14:27:47 »
1- özgüven
2- zamandan kazanç (aynaya bile bakmıyorum, sabah kalkıp evden çıkmam 5dk)
3- senelerdir üyeliğim olmasına rağmen  duş aldıktan sonra nemli ortamda topik kullanamadığım için gitmediğim spor salonuna düzenli gidiyorum. Bu sebep ile dolaylı yoldan sağlığımı kazandım desem yeri.
4- aynaya bakarak yaşadığım stresten tasarruf ettim, artık stres hakkımı başka şeylere kullanıyorum:)
5- arabamı değiştirdim büyük olduğu için park sıkıntısı yaşıyor idim artık daha ergonomik spor bir araç kullanıyorum  ( kel iken daha yaşlı hissettiğim için daha geniş orta yas grubunun kullandığı araçları tercih ediyor idim)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2017, 15:24:27 »
15 sene once ektirdim  2  fut sonra  2004te bir fut 2008de ektirdim 3 fue galiba biri 2009a sarktı benim ektirdiklerim şimdi işi bıraktı .konu açmadım
38 en acısı ne biiounmu peşinde dolaşan yuz bulamayan karıların kel kalınca o pis pis gulmeleri aa gordunmu bak kel kalmışsın bakısları bunu sırıtarak ima etmeleri saç çıkınca gene askıntı oluolar o baska .o ovguleri yeniden alınca insanın saşı dokunce yasadığı piskolojik delilik gidio diyorsunki saç yokken hep reel dısı kafasda kurup yasamışım diosun saç sakal gogus kapatıjn keli kafaya takan için kel yasamak çok acı ne azmeden keller bu işte sınıfı gecti yok sakaldan aldırdı yok ense çizgisini 1 cm yukarı cektirdi tekrar tekrar ektirdi şu bu kapadı kafayı hiçbişi yapamıosan seyrek ekim aralara topik yeterki kellik gitsin.hele daha genc yasta kucuk çocukların amca demesi adamı bitiriio ondanda beteri lise talebelerinin amca dayı diye hitap etmesi bunları duycağına insan yasamasın daha ii .zamanında insanın tipini kıskanların kel kalınca içten içe sevinmeleri ve bunu hafifce belli etme istekleri
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Ekim 2017, 15:33:11 »
guzel tarafıda saçı halletmişsin zamanında gulenler bakıon kel kalmış ne guzel bir olay bu sefer bende onların kelliklerinlen mutlu oluom bu saç dokulmesi cezamı imtahanmı hiç anlayamadım
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 13 Ekim 2017, 15:38:54 »
15 sene once ektirdim  2  fut sonra  2004te bir fut 2008de ektirdim 3 fue galiba biri 2009a sarktı benim ektirdiklerim şimdi işi bıraktı .konu açmadım
38 en acısı ne biiounmu peşinde dolaşan yuz bulamayan karıların kel kalınca o pis pis gulmeleri aa gordunmu bak kel kalmışsın bakısları bunu sırıtarak ima etmeleri saç çıkınca gene askıntı oluolar o baska .o ovguleri yeniden alınca insanın saşı dokunce yasadığı piskolojik delilik gidio diyorsunki saç yokken hep reel dısı kafasda kurup yasamışım diosun saç sakal gogus kapatıjn keli kafaya takan için kel yasamak çok acı ne azmeden keller bu işte sınıfı gecti yok sakaldan aldırdı yok ense çizgisini 1 cm yukarı cektirdi tekrar tekrar ektirdi şu bu kapadı kafayı hiçbişi yapamıosan seyrek ekim aralara topik yeterki kellik gitsin.hele daha genc yasta kucuk çocukların amca demesi adamı bitiriio ondanda beteri lise talebelerinin amca dayı diye hitap etmesi bunları duycağına insan yasamasın daha ii .zamanında insanın tipini kıskanların kel kalınca içten içe sevinmeleri ve bunu hafifce belli etme istekleri

abi sen ne hirs yapmissin. yanlis saymadi isem 6 ekim yaptirmissin ki buda hayatinindan 6 yil demek:)

cok merak ettim suanki durumunuzu , bir konu acarak foto paylasirmisiniz? cok merak ettim acikcasi

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Ekim 2017, 15:44:13 »
oncesi resim yok yenisi bazı sitelerde vardı useniom ben resim atmaktan falan anlamam pcye arkadasa cektircem ama 16 sene once yarı keldim zaten ilaca ekime bulaşmasam  tamemen kel olmam 2 3 seneyi gecmezdi şimdi tam yakaladım saçları bir ara usenmeyeyim arkadas cekip atsın resimleri 3tane fut oldum 3.fut zordur kafama baltayla vurdular sandım fue internet bilgileri forumlar siteler şu bu şimdiki keller çok sanslı eskiden cahildik kim ne derse onu yapıoduk şimdi forumlar insanları bilinclendirio .halledin saçı koşturun güzellerin peşinde onlar koşsun peşinizde çilli çullu şişman kızlara son hele kelsin diye o şişkoların kaprisini cekmek  onlar daha kaprisli oluo saç olunca dunya çok baska olmaayınca çok baska
saçları ekmeydi dersin

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2017, 17:31:31 »
oncesi resim yok yenisi bazı sitelerde vardı useniom ben resim atmaktan falan anlamam pcye arkadasa cektircem ama 16 sene once yarı keldim zaten ilaca ekime bulaşmasam  tamemen kel olmam 2 3 seneyi gecmezdi şimdi tam yakaladım saçları bir ara usenmeyeyim arkadas cekip atsın resimleri 3tane fut oldum 3.fut zordur kafama baltayla vurdular sandım fue internet bilgileri forumlar siteler şu bu şimdiki keller çok sanslı eskiden cahildik kim ne derse onu yapıoduk şimdi forumlar insanları bilinclendirio .halledin saçı koşturun güzellerin peşinde onlar koşsun peşinizde çilli çullu şişman kızlara son hele kelsin diye o şişkoların kaprisini cekmek  onlar daha kaprisli oluo saç olunca dunya çok baska olmaayınca çok baska
hocam gecmis olsun iraden icinde teprik edeeim ayrıca ben tamamen kel degilim ama sakaklar ve on kısimda dokuldu tepede cansız ben su an bile guvenip ekim yaptiramiyorum korkuyorum acikcasi bundan 10 sene once burun ameliyati gecirmistim dedigin gibi cahillik kim ne derse ona aldandik kotu olmustu 1 yil oncesine kadar tekrar revizyon yapildi duzeldi simdi sukur bu yuzden sac ekiminden korkuyorum olurda kotu olursa o psikolojiyi anliyorum yabi

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2017, 17:54:42 »

kesinlikle sana katılıyorum. hiçbir kadın kel erkekden hoşlanmaz. (tabi kel varlıklı ise kadının gözü kafayı görmez o da ayrı mesele :) gerçekten saç bir erkeğin tek estetiğidir. vücudun tamamında bir insanı 360 derece değiştiren tek şey yine saçtır. ama aşırı seyrek saçlılık kellikten daha kötü bence. sloocer üstadımın dediği gibi dakikalarca aynanın karşısında dakikalarca fön dü, toppik di v.s seyrek bölgeleri kamufle etme uğraşı. gerçekten müthiş zaman kaybı. belirgin bir saç çizgisi olmadığında fotoğraflarda görülen kötü görüntü psikolojik olarak insanı çok etkiliyor. burdaki herkes bu psikolojinin ne kadar zor olduğunu biliyor. evet saç çok önemli ancak insanı ruhsal açıdan çöküntüye ve isyana sürüklememeli. Allah korusun bir kaza yaparsın bacağından birini kaybedersin işte o zaman saç falan umrunda olmaz. demem o ki her zaman önce sağlık.  umarım bu forumdaki herkes birgün dilediği saçlara kavuşur.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2017, 19:09:09 »
ne kadar konuşursak konuşalım işin ucu kızlara dayanır. sokakta 1 tane bile kız olmasa herkes erkek olsa kim saç ektirir? özgüven kaybı da psikoloji durumu da kızların artık sana bakmaması kesişmemesi. evli dahi olsan durum değişmez. insan kendini hoş hissetmek bakılmak istiyor. saç önemli hem de aşırı önemli.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2017, 19:26:23 »
3838 hocam saol ekimciler dengesiz 1 işi iyi 1 işi kotu olabiliyor bunda tek istikrar dr korayda var oda pahalı diğerleri burun ameliyatına benzeyebilir ön ekimin için çok dikkatli davran kotu ekim çok sey goturur burun estetiğinden beter olur
kadıköy tabiki once sağlık ama saçı takan insan bir tek ALLAH gostrmesin daha beteri basına gelince sacı unutur
gry bende hep diyorum sokaklarda bir tane karı kız olmasın kimse saç ektirmez diye kızlarla kesisemedinmi bir ortama girdinmi 1 2 kız bakmazsa insan ogunu boş gecmiş sayıyor ben bunu sevgilime bile itiraf ettim karı kızın yoğun olduğu yerlerde bana bakmaları hoşuma gittiği için surekli gezerim dedim bu dediğin aynen gercek saçı karılar baksın diye istioz evlide olsam bu boyle olcak .
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram