3 ay için bence sonuç oldukça tatminkar,bende kalem tekniği ile ekim yaptırdım.Bence bu tekniğin en büyük avantajı kanal açılmadığı ve şok dökülmenin çok daha az olduğu için kısa sürede avantaj sağlaması.Şuan iyi gidiyor ama sonuç odaklı değerlendirmek lazım umarım süreç sonunda seni mutlu eder.
İşte tamda bahsettiğiniz avantajdan dolayı üç be dört aylık sonuçlar çok iyi ama ileri dönemde hiç gelişme olmuyor esma serkan ekimlerinde.şoktan arta kalan neyse onunla idare etmek zorundasın.bence bu ekim merkezinine bu açıdan çok dikkat edilmiyor.ilk aydan başlayarak harika bir görünüm oluyor bence çoğu kişi buna aldanıyor.sonrasında saçlar zayıflıyor ve yeni çıkan saç olmuyor.bu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bir tesrlik var.
Açıkçası benim bu esma-serkan ekim kliniğiyle ilgili hiç bir bilgim yok,ben sadece gördüğüm ekimle ilgili ve kendiminde başka bir doktora kalem tekniğiyle ekim yaptırdığım için kendi düşünce ve öngörülerimi belirttim.
Yalnız sizin bazı söylemleriniz çok iddaalı olmuş,kalem tekniğini beğenmeyebilirsiniz,veya bu ekim merkezinide beğenmeyebilirsiniz,fakat genelleme yapmanız bence yanlış,tabiiki sizi bağlar.Benimde forumda konum var bende 80. günlerdeyim.
Forumda hem fue hemde dhi tekniği ekim yaptırmış bir çok arkadaşın konuları var.Bunlardan süreci başarılı olanlar olduğu gibi başarısız olanlar ve benim gibi süreci devam edenlerde var.
Hem kalem hem FUE tekniğinin artılarını eksilerini tartışabiliriz,bu forumunda amacıda bu değilmi zaten...