Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOGAN 26.9.2022 , 2.operasyon 'KE BOT' 2210 greft Fue  (Okunma sayısı 35838 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED KORAY ERDOGAN 26.9.2022 , 2.operasyon 'KE BOT' 2200 greft Fue
« Yanıtla #15 : 28 Eylül 2022, 09:59:38 »
Başta sana ve ailene olmak üzere Koray hoca ve rakibine, Hintell başqan ve tüm forum ahalisine sabırlar diliyorum:) nasıl geçer bu 6 ay:)
Ben ekimci olsam senin gibi pimpirikli adama ekim yaparmıydım bilmiyorum… çizgi 1,5 mm aşagıdamı acaba diye kaygı duyacak kadar saç takıntılı bir kardeşimiz olarak az yormadın ilk ekimde basımızın etini yedin. Allahtan süper sonuç aldın bide kötü sonuç geleydi vay halimize…

Planlama çok yerinde , ekim satışı çok makul zaten kaliteli güzel bşr sonuç almıştın eminim yine güzel bir sonuç gelecektir.

Lütfen dert edip kendini hasta etme bu saçlar çıkar sonuç güzel olur takıntı yapıp kendini üzdüğün yanına kar kalır..

Saçsız kardesim hayırlı olsun Allah minim güzel olacak.. zaten yakışıklıda adamsın
Cok güldüm sloocer yoruma :)) tesekkur ederim yorumun icin ama bitti artik o dönemler degistim artik cok rahat ve relaxim.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED KORAY ERDOGAN 26.9.2022 , 2.operasyon 'KE BOT' 2210 greft Fue
« Yanıtla #16 : 30 Eylül 2022, 10:07:47 »
Arkadaslar son durum bu sekilde sıklık beni cok memnun etti. Takvlye olarak finasterid kullaniyorum bugünde priorin tablet alicam saci desteklemek için.
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2022, 11:27:42 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Eylül 2022, 11:22:28 »
Arkadaslar son durum bu sekilde sıklık beni cok memnun etti. Takvlye olarak finasterid kullaniyorum yalnizca bugünde priorin tablet alicam saci desteklemek için.

Güzel görünüyor saç ekimin:)
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 30 Eylül 2022, 13:02:23 »
Güzel görünüyor saç ekimin:)
Tesekkür ederim hintell senin yorumun çok önemliydi benim için

DeliKurt

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 30 Eylül 2022, 13:09:58 »
Baya sık duruyor saç ekimin kendi var olan saç sıklığına göre harika kanal açmış Dr Koray Erdoğan

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2022, 13:14:35 »
Baya sık duruyor saç ekimin kendi var olan saç sıklığına göre harika kanal açmış Dr Koray Erdoğan
Tesekkurle dr koray erdogan bosluk gördügüm heryeri kapaticam dedi Ke Bot taramasinda detayli analizler yapildiktan sonra sistematik bir sekilde saç ekim yapildi.
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2022, 13:21:22 Gönderen: Sacsizkel »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar bugün asmedde kabuk dökümünü gerceklestirdim fotograflar yüksek isik altinda sıklıktan inanilmaz derecede memnunum paylasiyorum sizlerle

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk sonrası baya güzel duruyor saçsızkel ekimin 10 gün baya hızlı geçmiş inşallah çok güzel sonuç alırsın.
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk sonrası baya güzel duruyor saçsızkel ekimin 10 gün baya hızlı geçmiş inşallah çok güzel sonuç alırsın.
Tesekkur ederim hintell cok yuksek isik altinda yuksek cözünürlüklü kamerada cektim net görünmesi icin cok memnunum sıklıktan

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim hintell cok yuksek isik altinda yuksek cözünürlüklü kamerada cektim net görünmesi icin cok memnunum sıklıktan

Çook yüksek ışık ilk 20 gün İçin tehlikeli olmasın.. dikkat et oyle çok yüksek ışıklı ortamlarda çok durma. Özellikle belli bir dalga boyunun üzerindeki ışığa uzun süre maruz kalmak  daha fazla hiperpigmentasyon oluşmasına neden olur. Yani ışığa maruz kalan cilt bölgelerinde  Cilt yaşlanması, beneklenme ve biraz da su kaybına neden olduğunu kesin bir bilgidir.. umarım bu kadar çok yüksek ışık altında kalman ekimine zeval vermemiştir Saçsız..

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çook yüksek ışık ilk 20 gün İçin tehlikeli olmasın.. dikkat et oyle çok yüksek ışıklı ortamlarda çok durma. Özellikle belli bir dalga boyunun üzerindeki ışığa uzun süre maruz kalmak  daha fazla hiperpigmentasyon oluşmasına neden olur. Yani ışığa maruz kalan cilt bölgelerinde  Cilt yaşlanması, beneklenme ve biraz da su kaybına neden olduğunu kesin bir bilgidir.. umarım bu kadar çok yüksek ışık altında kalman ekimine zeval vermemiştir Saçsız..
İsiktanmi korkucaz biz mermiye kafa atmış adamiz sloocer :)
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2022, 08:52:27 Gönderen: Sacsizkel »

JamesDean

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar, ilk ekiminizide takip etmiştim hocam 2. ekiminizde hayırlı uğurlu olsun. Saç kaliteniz çok güzel, ekim merkezi zaten tartışmasız :)
Harika bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Forumda herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz tecrübelirinizle bu husus içinde ayrıca teşekkür ederim.
Darısı bizlerin başına. Sağlıcakla kalın. :)
  • Ekim Tarihi: 01.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia, Propecia, Revita, Prozinc Plus, Konazol, Redoxon vs

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar, ilk ekiminizide takip etmiştim hocam 2. ekiminizde hayırlı uğurlu olsun. Saç kaliteniz çok güzel, ekim merkezi zaten tartışmasız :)
Harika bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Forumda herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz tecrübelirinizle bu husus içinde ayrıca teşekkür ederim.
Darısı bizlerin başına. Sağlıcakla kalın. :)
Rica ederim umarim sende istedigin saclara kavusursun cm karede 80 85 lere cıkıldı bende merakla bekliyorum sonucu kafamin içinde bi plan vardi dr koray erdogan planlamayi benim kafamin icindekinden daha ileri bi seviyede yapti, Ke Bot taramasi ve dr koray erdoganin kendi bakışı tecrubesi ince isciligi eklenince istedigim sıklıkta oldu saclar.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2022, 11:02:43 Gönderen: Sacsizkel »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
...

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arakadaslar 13. gün donör bölge toplamda iki ekimde 5000 greft alindi homojen görüntüden cok memnunum

Facebook Twitter Instagram