Herkese selam arkadaslar 26.9.2022 tarihinde asmedde ikinci saç ekim opersayonumu gerceklestirdim. Sizlere detayli bir sekilde izlenimlerimi aktaricagim çünkü yeni merkezde hersey degismis ve gelismis.
Sabah 6.30 da asmedde bulundum ilk olarak ekg ve kan testi yaptirdim bunu kanimi alan hemsireyede soyledim bukadar eli hafif profesyonel bi sekilde kan alan birini ilk defa gördüm. Daha sonra beni fotograf odasina aldilar resim cektirdim daha sonra koray hoca konsultasyona aldi beni bana bosluk gördüğüm heryeri doldurucam dedi bu sözü cok hosuma gitti biraz heyecanliydim bi anda ruh halim degisti heyecanin yerini mutluluk aldi
daha sonra saclarim traşlandi ekime hazir hale geldi,
ve size bundan detayli bahsedicegim KEBOT beni robota taramaya aldilar donör ve sac analizi icin saçlarımin her cm karesi tarandi tekli 2li 3lü 4lü kökler bu ne ise yariyor bu taramadan sonra ameliyathane odasinda fotograflar oluyor nerde nasil hangi kök homojen birsekilde alim yapiyolar ve artik alimi 2 kisi yapıyor cift dikis yani daha hizli daha rahat daha komforlu oluyor. Greftler alindiktan sonra kanal icin Koray Erdogan geldi ve kanallari acti daha sonra ekip ekim islemine basladi ve operasyon cok saglikli bir sekilde bitti.
Sunuda eklemek istiyorum anestezi uzmani u
Umut bey ekimin cok rahat gecmesini sagladi damar yolu actilar serum taktilar cok relax rahat cool bi sekilde operasyon geçti bir ara farkinda olmadan uyudum, surekli anestezi uzmaninin kontrolu altinda bu konudada yeni acilan merkezde 10 seviye ileri gitmiş Asmed.
Ben ekimimde emegi gecen herkese cok tesekkur ederim cok rahat bi operasyon gecirdim asagiya fotoglarimi yüklüyorum herkesin hayalindeki saçlara kavusmasi dilegiyle..
Sizlere ekimin teknik detaylarindan bahsedicem verteks tamamen homojen bi sekilde kapatildi orta bolge midline ise cmkarede cikildi ön hat ise yine cmkarede hepsi tekli greft olucak sekilde koray erdogan bosluk gordugum heryeri kapaticam dedi konsultasyonda KE BOT sayesinde teknik analizler donor yogunlugu usterdeki saclarin yogunlugu cok detayli bir sekilde tarandi ve kökler ona gore cikarilip nakledildi hersey bi sistem teknik analiz üzerine oldu.