Geçen sene forumu bırakmıştım. 200 küsür mesajım vardı emek vermiştim foruma
Sırf bu trollere hakaret etmemek için, hakaret davasıyla uğraşmamak için forumu bırakmıştım
Bu forumun kıymeti bilinmeli aslında. Çok değerleri konular var içerisinde
Bakıyorum hala adamlar forumu sahte fin yan etkileriyle trollüyorlar. Bunların ortak özellikleri şöyle
1 - Fin kullanmazlar. Sağda solda gördüklerini papağan gibi tekrarlarlar. Sürekli yan etkilerden bahseder
2 - Bu kişilere baş ağrısı hapında bile ne yan etkiler var denince bu kişiler bir anda 3 maymunu oynarlar
3 - Adam Fin kullanıyorum aletim dimdik der. Bu kişiler ben okulda mastır okudum, 3 dil biliyorum, fin kullandığın için eşin seni terk edecek ehehehe derler
4 - Bu kişiler 1 kişiyi bile olsa fini bıraktırırlarsa eğer dünyalar onların olur, çok mutlu olurlar. Çünkü karşıdaki kişi de kendileri gibi kel olacaktır
5 - Fin kullanıp saç dökülmesini tamamen durduranlar var. Bu kel arkadaşlar Finden korkup kullanmadıkları için dolayısıyla trollemek isterler kullananları
6 - Sadece alet değil. Başka bir yan etki de görmedik diyoruz. İnanmıyorlar. Daha doğrusu inanmak istemiyorlar. Yan etki görmediysen o zaman fayda alamazsın diyen de var. O zaman saç dökülmesi nasıl duruyor?
Biride yazmış. Ömür boyu Fin kullanamazsın falan diyor
Niye kullanamazmışık. O zaman birisi yazmış bir konuda. 76 yaşında Trump nasıl hala Fin kullanıyor
Nasıl bir hayal dünyanız var sizin.