Gönderen Konu: Kafama göre vitamin takviyesi alabilir miyim?  (Okunma sayısı 323 defa)

sunsickday

• Yeni üye
  • *
Kafama göre vitamin takviyesi alabilir miyim?
« : 25 Eylül 2022, 05:34:46 »
1 yıl önce yaptırdığım testte D vitamini eksevimli, doktor bu kutu bitene kadar kullan diyip D vitamini yazmıştı. Kullandım ve bitirdim zamanla.

Esas merak ettiğim şu, insanlar Biotin, K, Magnezyum gibi vitamin ve mineral takviyelerini patır patır alıyorlar. Siz kafanıza göre vitamin takviyesi alıyor musunuz? Sizce almalı mıyım özellikle biotin vs. bilemedim.

murattarum

• Hero Member
Ynt: Kafama göre vitamin takviyesi alabilir miyim?
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2022, 05:53:37 »
Biotin diyorsanda burda insalar kafasina gore dut finans aliyor biotin en mahsumu olmadi vucut atiyor.birsey olmaz 300 yil kullanmiycaksin belirli sure kullan vitamini .yani hele biotin cak gunde bitane
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2022, 14:50:56 »
k vitamini ,çinko ve magnezyum kafana göre almak doğru olmaz .çoğu vitamin takviyesinde yer alan vitamin ve mineraller vücuttan kolaylıkla fazlası atılıp her hangi bir yan etki yapmazken saydığım vitamin ve mineraller kolaylıkla yapabilir.

sunsickday

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2022, 16:49:06 »
Biotin diyorsanda burda insalar kafasina gore dut finans aliyor biotin en mahsumu olmadi vucut atiyor.birsey olmaz 300 yil kullanmiycaksin belirli sure kullan vitamini .yani hele biotin cak gunde bitane

Ne kadar almalıyım, var mı önereceğiniz bir marka, içinden bir tane yut gibi. 5000 - 2500'lük vs. var.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2022, 16:50:15 »
Çak gunde bir tane 5.000
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram