Telefonda pek konuşamadım iş ortamında olmam dolayısıyla.
WhatsApp da sorduğum tüm sorulara cevap verdi. Soruları ve cevapları buraya yapıştırıyorum
Merhaba
Vertex (tepe) bölgeniz ekim için yeterli düzeyde açılmış görünüyor
Bu bölge elim için uygun görünüyor
Yaklaşık 3000-3200 greft ekilebilir
Ücretlendirme greft başı 1,5 tl olmakta
Fotoğraftan yorum yapmanın bir miktar yanıltıcı olabileceğini de hatırlatmalıyım.
[11/10 14:10] 🔭🔬: Ekim öncesi ilaç tavsiye ediyor musunuz hocam. Ön bölge ve vertex birlikte mi Ekim olacak yoksa ayrı ayrı mı
[11/10 14:20] 🔭🔬: Hocam yüxyüze görüşme imkanı olmadığından buradan müsaadenizle birkaç sorum olacak.
-saç ekimi sonuçları sitesinde size Ekim yaptıran 7 kişinin sürecini okudum fotoğrafları gördüm. Operasyonun büyük kısmını siz yapıyormuşsunuz.
-saç ekim kılavuz fotom çekilecek mi
-öncesi kan tahlili ve operasyon sırasında serum takılıyor mu
-hastanede protokol numarası alınıyor mu
-operasyon sonrası ilaç şampuan losyon veriyor musunuz yoksa biz istediğimizi alabilir miyim
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
1-saç Ekim öncesi fotoğrafları tarafımdan çekilmekte
2-ekim öncesi kan tahlili hastanemizde yapılacak
3-damar yolu hazır bekletiliyor ve ihtiyaç halinde açılıyor
4-protokol numarası bizim birimimizde veriliyor
5-ekim öncesi tahlil için geldiğinizde reçete veriyorum içinde ilaçlar ve misyon,şampuan var eczaneden hastamız alıyor
Saç ekimi hastanede ve doktor tarafından yapılmalı ayrıca bu bir yasal zorunluluk .
Saç traşı,saç çizgisinin çizilmesi,greftletin alınması ve kanal açma işlemlerini 14 yıldır bizzat ben kendim yapıyorum .
İşlem benim de kadrolu olarak bulunduğum Denizli Özel Odak hastanesinde ve benim tarafımdan yapılıyor .