Merhabalar , öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyelim. Nekroz alanı iyileşir , deri kendini toparlar. 1 sene sonra revize yapılabilir. nekroz bölgesine 1 sene sonra Ekilen saçlar çıkar. stafine pomad yerine fito krem sürmenizi tavsiye ederim. Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplayabilirim.
Hocam, bir şey sorabilir miyim?
Ekimden 6-7 ay sonra kafamda şişlikler oluştu. Ekim merkezine sordum, sivilce, iğneyle batir,içindeki iltihabi boşalt dediler. Bende aynisini yaptim. 2 siviceyi patlattim. Fakat birkaç hafta sonra oradaki saçlar tamemen döküldü. Bir tane daha sivilce çikti. Bu kez olgunlaşmasini bekledim. Her gün iltihabi boşaltip Fito krem sürdüm. Oradaki saçlara bir şey olmadi. Öndeki sivilce alanlarinda saçlar tekrar çikar mi? Ekilenlerden bahsediyorum.
Cildiyeye gittim. Doktor bayaği saç temizledi. Derinin altina sıkışip kalmiş, yüzeye çikamamiş saçlar. Cildiyeci kan dolaşimin zayif dedi. Procapil içeren bir losyon verdi yüzde 3 içeriyor. O saçlar çikar öndeki 2 sivilce alanindan dedi de pek emin olamadim.
Anladiğim kadariyla kan dolaşimi zayifken iltihaplanmanin da etkisiyle saç kökleri yüzeye çikamamiş.