Tekrar merhaba arkadaşlar. bugün 33. günüm ve süreci takip etmek isteyen arkadaşlara son durumumu gösterir resimleri ve bilgileri paylaşıyorum.
arkadaşlar şok dökülme bende daha başlamadı gibi saçı yıkarken köksüz saç kılları azda olsa geliyor tabi bunu belirtmek isterim. ama görüntü kaybı fazla olmadı gibi. birde sizler bakın.
donör bölgede sıkıntlarım var. sağ kulak üstünde saçsızlık var ve ensede bir bölgede daha var. bu durumu farkettiğimde hocanın asistanına söyledim. bana korkulacak bir durum olmadığını ve orada şok dökülme olduğunu zamanla oradan saçların tekrar çıkacağını söyledi. süreci hızlandırmak için minoxil sprey önerdi. sabah akşam 5 er fıs kullanmamı istedi. minoxili aldım ama iki bölgeye ayrı ayrı 2 şer fıs kullanıyorum. sadece akşam.
ekim bölgemde sivilcelenmeler başladı yeni yeni. ilkin 2 tanesini patlattım sonra bu sitede ve başka yerlerde araştırdım aşırı bir durum söz konusu olmadığı sürece kendi haline bırakmak daha doğruymuş. bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
şimdilik durumum bu arkadaşlar. Allaha emanet olun.