merhaba arkadaşlar 1 yıl sonunda son durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. genel olarak alan açıklığım fazla olması nedeni ile ikinci bir ekime (verteks) ihtiyacım var. bildiğiniz gibi ilk seans ön bölgeye yapıldı dönör bölgesinde biraz sıkıntı yaşadım ama sonrasında durum düzeldi ancak bu saç küsmesi olayı sıkıntılı bir durum eski hale tam olarak dönmüyor. saçları kısa tutunca saç küsmesi yaşayan alanlar biraz belli ediyor ama çok kötü değil tabi. zekeriya hocayı değerlendirmek gerekirse dönör bölgesine yeterli hassasiyet göstermediğini düşünüyorum. bu konuda biraz daha duyarlı olması gerekiyor. ekim alanına gelince işinin hakkını veriyor ben doğallık açısından çok memnunum. tabiki ön çizginin biraz daha aşağı olmasını ve çok daha sık olmasını isterdim ama sonuçta açık alan ve dönör kapasitesine göre ancak bu kadar oluyor.
saç olayı bizler için çok hayati bir mesele ben saç ekimi yapılırken doğal olup olmayacağı sırıtır mı diye çok korkuyordum çok şükür böyle bir durum yaşamadım. bilenlerden de şimdiye kadar hep olumlu görüşler alınca iyiki ekmişim dedim. inşallah herkes beklediği umduğu sonuçlara kavuşur.
bu sitede emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden tekrar teşekkürü bir borç bilirim.
herkese selamlarımı sunuyorum. ALLAH a emanet olun.