Gönderen Konu: 20 yaşındayım ve fena dökülmem var kameralara küstüm lütfen destek  (Okunma sayısı 2020 defa)

Alper23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dutasterid 20 yasa göre ağır bir ilaç değil mi   evet bir yan etki görmezsem fin ve doktorların önerdiği diğer şeyleri kullanarak elimden geldiğince kalanları tutmak amacım ama donor de zayıflar diyorsunuz bu beni bayağı korkuttu kendimi ekim için teselli ediyordum şimdiye kadar o da olmazsa vay halime bu ilaçlar en azından donorü korur mu ?

emekli kel

• Hero Member
 genetik dokulmenin kodlanmışlığına bağlı.koruyabilir.gurleştirir ama kodlanmış genetiğin agresifse iş zor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Alper23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yani her şey genlerin birleşimine bağlı tabi kimse bilemez de  soyuma baktigim zaman baba tarafında saç dökülmesini geç beyazlama bile yok anne tarafında dedem nw7 kel bir dayım 0 dökülme bir dayım on bölge sadece dökülmüş diğeri ise saç incelme var ön dökülme var tepe de az dökülme var ama nw7 değil    burdan yola cikarak biraz da her şeyi kafaya takan stresli bir insanım bunların etkisiyle şu an agresif olmuş ilerde yavaşlar diyebilir miyim ?
Belki biraz saçma bir soru oldu ama sormak istedim :)

emekli kel

• Hero Member
 saçma değil aslında.diyebilirsin insallah ileriki zaman boyle goruruz.stres genetiği hızlandırır.tedaviye basla saçın nasıl cevap vercek.bazı saçların yeni yeni gidio onları kazanabilirsin.finasterid dermoller masaj devam et.kalanını ektirirsin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Alper23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamdır deneyeceğim

Alper23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar doktora gittim ve proscar hakkında soru sordum kullanip kullanmamak konusunda, bana genç yaşlarda yan etkileri beklemiyoruz dedi kullanabilirsin dedi. Ben dozunu1/4 olarak söyledim ancak günde bir hap kullan dedi o doz yeterli olmaz yan etkiyi küçük dozda da görürsün göreceksen dedi. Ben de sizlere bu konuda gerçekten bilgisi olan kişilere sormak istiyorum yaşım 20, proscar ı günde 1/4 olarak mı kullanayim yoksa bir tam olarak mı kullanayim ?

Ozannn

• Full Member
Arkadaşlar doktora gittim ve proscar hakkında soru sordum kullanip kullanmamak konusunda, bana genç yaşlarda yan etkileri beklemiyoruz dedi kullanabilirsin dedi. Ben dozunu1/4 olarak söyledim ancak günde bir hap kullan dedi o doz yeterli olmaz yan etkiyi küçük dozda da görürsün göreceksen dedi. Ben de sizlere bu konuda gerçekten bilgisi olan kişilere sormak istiyorum yaşım 20, proscar ı günde 1/4 olarak mı kullanayim yoksa bir tam olarak mı kullanayim ?

Onun doktor olduğundan emin mısın kardesim sen? 1 tam ne demek yahu!!! Diplomayı bakkaldan mi aldı bu adam?

bohemian

• Hero Member
Proscari propecia sanmis olabilir
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Ozannn

• Full Member
Proscari propecia sanmis olabilir

Olabilir. Ben de diyorum ki böyle bir şey nasıl der. ;D

Alper23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bilmiyorum finasterid dedim proscar dedim o da finasterid dedi. Dutasterid sordum o daha çok prostat ağırlıklı bir ilaç ağır o yüzden pek önermiyoruz finasterid kullan dedi proscar dedim bende. 1/4 olarak mı kullanayim ?

emekli kel

• Hero Member
 5 e bol parcaları kapalı kapta sakla.

Alper23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamdır

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Sonunda Finaterid'e gülümseyen bir doktor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Alper23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Daha önce de gittiğim bir doktor önermişti 1mg olarak kullanmak şartıyla ama yan etki korkularımı söyleyince kullanmak zorunda değilsin dedi . Hâlâ da korkuyorum içsem mi içmesem mi kararsizim 😒

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Dutasterid hatta Spironolakton bile olabilir
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Facebook Twitter Instagram