Gönderen Konu: 20 yaşındayım ve fena dökülmem var kameralara küstüm lütfen destek  (Okunma sayısı 2009 defa)

emekli kel

• Hero Member
 dht günlük salgılanır ilaçla gunluk yuzde 40ını baskılarsın finle.minox genetikten buzusen damarları açar saçı damardaki kan besler.4 sene sonra basladığın noktaya donuyordun minoxta çalışma çizelgesinde.basla bırak daha kotu yapıyor.ilaçlarda yeni kazanım tepede oluyor.minox duz değildir saçlar bir iyi bir kotu olur.finasterid dermoller masaj igf veya prp ilerleyebilirsin.igf daha iyi olur

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vur sıfıra takıl öyle
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

Hasan_3

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
finasterid kısmı hariç hepsine katılıyorum bu arkadaş ön bölgeyi önemsiyorsa dut a kesinlikle başlamalı ve saçı 3 numaraya vurmalı
Kardeşim neden finansteri hariç hepsine katılıyorsun ? Dutasterid ön bölgede saç çıkarmada daha etkili oldugu için mi dedın ? Finansteri ve minoxil kullanan bir sürü insan ön bölgede de iyi sonuçlar alıyorlar.Ayrıca sana bişey danışmak istiyorum Dutasteridi uzun yıllar 5 sene veya 7 sene kullanan gördün mü ? Dut belki etkili ama uzun dönemde nasıl olacak sıkıntı ? Yada böyle bişey olabilir mi bir kişi 2 sene dut kullansın olabıldıgınce saçlarını geri kazansın ondan sonra finasteride geçse Dutun kazandırmış oldugu saçları korur mu ? İyi Günler

Hasan_3

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dht günlük salgılanır ilaçla gunluk yuzde 40ını baskılarsın finle.minox genetikten buzusen damarları açar saçı damardaki kan besler.4 sene sonra basladığın noktaya donuyordun minoxta çalışma çizelgesinde.basla bırak daha kotu yapıyor.ilaçlarda yeni kazanım tepede oluyor.minox duz değildir saçlar bir iyi bir kotu olur.finasterid dermoller masaj igf veya prp ilerleyebilirsin.igf daha iyi olur
Kardeşim öyle bişey yok ya Minoxla başladıgın yere dönersin diye.Yani en azından başladıgın durumdan daha kötü olmaz.Buda bir artı değilmi - güzel bişey değil mi ayrıca kazandırdıklarıda ekstrası.Ben Türkiyedeki saç konusunda en iyi kişilerden biri olan Dr Server Serdar oğlunun ağzından dinledim.Keindisinin tedavisi minoxil ve vitamın bunlar kullanıldıgı zaman 45 yasında geldiğinde şu ankı durumdan daha iyi olursun dedi.Kişinin yaşıda 32 idi.Yani Minoxun etkisi falan azalmaz kullandıldı surece her zaman ıyı olur savlar ıcın.Ayrıca döngüye falanda yoktur diyor.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
Kardeşim neden finansteri hariç hepsine katılıyorsun ? Dutasterid ön bölgede saç çıkarmada daha etkili oldugu için mi dedın ? Finansteri ve minoxil kullanan bir sürü insan ön bölgede de iyi sonuçlar alıyorlar.Ayrıca sana bişey danışmak istiyorum Dutasteridi uzun yıllar 5 sene veya 7 sene kullanan gördün mü ? Dut belki etkili ama uzun dönemde nasıl olacak sıkıntı ? Yada böyle bişey olabilir mi bir kişi 2 sene dut kullansın olabıldıgınce saçlarını geri kazansın ondan sonra finasteride geçse Dutun kazandırmış oldugu saçları korur mu ? İyi Günler
dut ön bölgede daha toparlayıcı fin ön bölgeye koruma harici pek etki etmez en azından toparlayana kadar dut kullanıp sonrasında tedavisini azaltabilir
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Hasan_3

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dut ön bölgede daha toparlayıcı fin ön bölgeye koruma harici pek etki etmez en azından toparlayana kadar dut kullanıp sonrasında tedavisini azaltabilir
Annadım peki haklısın.Ben uzun sure kullandımda finansterdin daha başarılı oldugunu görüyorum Duta göre.Belki yanılıyorum ama bir suru yorum okuyorum duta başlayıpda saç dökülmesi yaşayan ilk başlarda veya daha sonraları.Peki Dut kullanıp ön taraftan iyi bir sonuç aldıktan sonra finansteride geçilse Dutun kazanımlarını sence finasteri korur mu.Böyle bir mantık işler mi ?

Cardozoo

• Hero Member
Reis benzer bir dökülmemiz var. Benimki 17.5 da başladı 19’da da finasteride başladım. Şu an finasterid kullanmaya başlasan 6-9 ayda 2-3 sene önceki haline dönebilirsin. Haftada 3 kere (pzt,çar,cuma) 1/4 proscar kullan derim. İlaca çük düşürücü olarak bakma. İlaç kullanmazsan nw7 olursun ekim bile kurtarmaz seni.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

muroreis

• Hero Member
Reis benzer bir dökülmemiz var. Benimki 17.5 da başladı 19’da da finasteride başladım. Şu an finasterid kullanmaya başlasan 6-9 ayda 2-3 sene önceki haline dönebilirsin. Haftada 3 kere (pzt,çar,cuma) 1/4 proscar kullan derim. İlaca çük düşürücü olarak bakma. İlaç kullanmazsan nw7 olursun ekim bile kurtarmaz seni.
Lütfen "6-9 ayda 2-3 sene önceki haline donebilirsin" gibi kesin şeyler soyleyip insanları umutlandirmasak , 19un sonunda başladığım Fin ile 5.5 ay oldu yani gelisme olduysa teller kalınlaşmistir bide yanma batma azaldı fakat yoğunlukta gelişme yok , demem o ki bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşlar
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Cardozoo

• Hero Member
Lütfen "6-9 ayda 2-3 sene önceki haline donebilirsin" gibi kesin şeyler soyleyip insanları umutlandirmasak , 19un sonunda başladığım Fin ile 5.5 ay oldu yani gelisme olduysa teller kalınlaşmistir bide yanma batma azaldı fakat yoğunlukta gelişme yok , demem o ki bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşlar
Kardeşim ben yukarda “olabilir” anlamında söyledim ki bunun örnekleri reddit ve diğer forumlarda var. Trde finası kullananların yaşı 25 ve üstü falan. Yabancılar 16’da bile başlıyor. Ayrıca 5.5 ay kısa bir süre. Tabiki bünyeden bünyeye değişir. 6 ayda sonuç göremeyip 7. ayda sonuç alan gördüm. Mesela ben kullandıktan sonra daha 3. Hafta gözle görülür yoğunluk artışı görmüştüm 3. ayda da saç çok iyi bir yere gelmişti.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

orientis

• Hero Member
eger bir seyler yapmak istiyorsan bu sacin ilk tedavisi kesinlikle finasteride olmali.yoksa diger tedaviler zaman ve para kaybindan baska hicbir halta yaramaz
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

orientis

• Hero Member
Kardeşim ben yukarda “olabilir” anlamında söyledim ki bunun örnekleri reddit ve diğer forumlarda var. Trde finası kullananların yaşı 25 ve üstü falan. Yabancılar 16’da bile başlıyor. Ayrıca 5.5 ay kısa bir süre. Tabiki bünyeden bünyeye değişir. 6 ayda sonuç göremeyip 7. ayda sonuç alan gördüm. Mesela ben kullandıktan sonra daha 3. Hafta gözle görülür yoğunluk artışı görmüştüm 3. ayda da saç çok iyi bir yere gelmişti.

kanka sac durumunu gunceller misin
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dökülmen cok agresif proscar kullanip ekim yaptirmalisin tedavi bu saci kurtarmaz
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

emekli kel

• Hero Member
 saç konusunda eğitim almış dr arkadas dısardan yapıcağın en iyi şey masaj dedi.gunde en az 5 dk masaj yap.zaten ekim isticek kafa olanı tut kalanı ilaçmasaj dermoller biraz geliştirir ama gene ekim ister buyuk ihtimal
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cardozoo

• Hero Member
saç konusunda eğitim almış dr arkadas dısardan yapıcağın en iyi şey masaj dedi.gunde en az 5 dk masaj yap.zaten ekim isticek kafa olanı tut kalanı ilaçmasaj dermoller biraz geliştirir ama gene ekim ister buyuk ihtimal
Bu saça 7/24 masaj yapsan fayda etmez. Dökülmesi çok agrasif. Finasteride başlamazda 2-3 sene içerisinde nw7 yani kel olur. Ekim de kurtarmaz. Forumda bunun örnekleri var.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
 finasterid zaten kullancak masaj dermollerlede tutabildiğini tutucak kalanıda ekim baska sansı yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram