Gönderen Konu: Kadın Saç Ekimi  (Okunma sayısı 469 defa)

Sonhavabükücü

• Yeni üye
  • *
Kadın Saç Ekimi
« : 23 Eylül 2022, 11:27:07 »
Merhaba, ben saç ektirmeyi düşünüyorum. Kadınım bu arada saçlarım yıllardır seyrek artık ciddi ciddi düşünür hale geldim. Bursa da fiyatı çok yüksek olmayan ancak sizlerin tavsiye edeceği bir klinik arıyorum. Çok fazla bilgim yok bu konuda kadınlarda saç ekimi erkekler kadar başarılı mı? Bursa da kesinlikle şu kliniğe yaptırmalısınız çok başarılı diyebileceğiniz klinikler hakkında bilgi istiyorum sizlerden. Birde fiyatları ne kadar ortalama Bursa da.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Kadın Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2022, 13:13:29 »
Öncelikle saçlarınızı görmeliyiz. Konuya saçlarınızı ve ekim yaptırmak istediğiniz alanı ekleyin lütfen.
Global Moderator

Sonhavabükücü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2022, 13:53:48 »

Resmi attım ama çıkmıyor yanlış mı yükledim acaba.

Sonhavabükücü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2022, 14:28:36 »
Bu arada yaş 33, 14 senedir seyreklik var bir kaç ilaç kullandım doktor tavsiyesi ile herhangi bir sağlık sorunum yok, vitamin eksikliği de minoxil kullandım ancak bırakınca tekrar eski haline dönüyor. Çok sıkıldım artık özellikle bir kadın olarak daha zor. Sizce ortalama fiyatı ne kadar olur? Sadece saç çizgisi ve tepe bölge ve sağ kulak çizgisinde çok az seyreklik var. Dökülmem yok yıllardır bu şekilde saçlarım.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2022, 14:32:55 »
Sizde tahminimce erkek tipi saç dökülmesi var.
Kadın olmanıza rağmen böyle şeyler olabiliyor.
Doktorlar dediğiniz gibi Minoxidil yazıyor.

Forumda birkaç konu var kadın saç ekimi hakkında. Takip edebilirsiniz.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Sonhavabükücü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2022, 15:12:52 »
Sizde tahminimce erkek tipi saç dökülmesi var.
Kadın olmanıza rağmen böyle şeyler olabiliyor.
Doktorlar dediğiniz gibi Minoxidil yazıyor.

Forumda birkaç konu var kadın saç ekimi hakkında. Takip edebilirsiniz.
Merhaba dediğiniz gibi baktım ancak Bursa hakkında bulamadım çok fazla internette var fakat hangisi daha iyi bilemedim tahminen benim saçıma kaç greft saç gider şuan ortalama fiyatlar nelerdir bunu öğrenmek istiyorum açıkcası.

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2022, 15:25:03 »
2 2.5k arası bir ekimle saçlarınız güzel bir görüntüye kavuşacaktır. Lakin genelde kaliteli ekim merkezleri İstanbul’da Asuman hair Serkan aygın veya Koray hocayı düşünebilirsiniz tahmini fiyatları 30 35bin TL civarı Koray Erdoğan biraz daha pahalı olabilir greft başı ücretlendirmesi var.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2022, 15:57:49 »
Bursa olması konusunda şartlanmayın. Saç ekim merkezleri arasında uçurum var. Kötü bir merkezde ekim yaptırıp pişman olmayın. Eğer kaliteli bir merkezde yapılırsa ekimin sizi memnun edeceğini düşünüyorum.
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2022, 17:36:17 »
minoxil ve spironolokton bu tarz dökülmeleri olan kadınlarda iş görebilir aynı şekilde diane doğum kontrol haplarıda etkili oluyor ,bunları denedinizmi.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2022, 20:57:58 »
bursadan dahja doğru düzgün şu klinik diyebileceğimiz bir yer çıkmadı ,çıksaydı emin ol bu forumda duyulur bilinirdi.
malesef saç ekimi böyle bir şey düzgün garantili iş yapan klinik sayısı yok denecek kadar az.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 24 Eylül 2022, 16:22:12 »
 saç fena değil.kadınlarda mezoterapi  daha etkili derler prp falanda olabilir .prpyi basta çok sonra senede 2 falanda yaptırabilirsin.oncelikle şu sehir bu sehir dememek gerek onemli bir işlem.kadınlarda saç ekimi olmaz onlar gene dokulur diyen drda var ekende var.sitede saç ektirmiş kadın arkadaslarla temasa gecerseniz daha iyi olur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sonhavabükücü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2022, 17:13:54 »
Prp veya mezoterapi işlemleri ne kadar faydalı olacak belli değil açıkcası sitede saç ektiren kadınları da gördüm olumlu sonuçlar almışlar. Bursa da özel jimer ve esteticare hastanelerini araştırma sonucu buldum oranlarla görüşmeyi düşünüyorum acaba orada saç ektiren ve memnun olanlar var mı acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2022, 02:44:03 »
O bölgeye sıklaştırma olur ama kendi saçlarınıza zarar vermemeden saç ekmek gerek hakan donay ekibi ile görüşebilirsin
dr serkan aygın da olabilir
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2022, 03:42:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Ekim 2022, 03:30:03 »
kadın saç ekimleri de çok başarılı oluyor genelde. aslında bir erkek olarak saçınız çok da kötü gözükmedi gözüme. yani karşı cins bence saçınıza takılmaz. ama kendinizi huzursuz hissettiğiniz için zaten ektirmek istiyorsunuzdur.

tavsiyem kadınlarsa şıklaştırma yapmış bir merkezin sonuçlarını görerek hareket etmeniz. şahin çeliğin böyle bir ekimini görmüştüm. bursa'da tavsiye etmem.

ayrıca fue dhi yöntemi de sıklaştırma için uygun olabilir olmazsa olmaz değil ama.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 10 Ekim 2022, 19:28:59 »
 günde 5 er dk sabah ve akşam oval hareketlerle masaj yaparsanız bir değişim olabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram