Anket

sizce hangisi

dr serdar gökrem
66 (2.9%)
dr ilhan serdaroğlu
61 (2.7%)
pendik anatolia
11 (0.5%)
Op.dr. Bilgehan aydin beaesthetic
108 (4.8%)
dr muttalip keser
137 (6.1%)
izmir clinichair
10 (0.4%)
Asmed dr koray erdoğan
593 (26.4%)
lifeankara şahin çelik
169 (7.5%)
konya istanbul transplus
10 (0.4%)
dr sibel ulusan
81 (3.6%)
dr murat küçüktaş
19 (0.8%)
dr özgür nalbant
25 (1.1%)
izmir özel gazi hastanesi
6 (0.3%)
dr hakan doğanay
82 (3.7%)
ethica estetica
6 (0.3%)
dr doğan turan
4 (0.2%)
dr zekeriya kul
45 (2%)
esteworld
24 (1.1%)
Arenamed
79 (3.5%)
dr zühtü demir
5 (0.2%)
este cerrahi dr alp arslan
6 (0.3%)
esteliv estetik merkezi
0 (0%)
dr erkan demirsoy
13 (0.6%)
aisha hair
10 (0.4%)
Unitedhair
2 (0.1%)
dr mehmet polat
1 (0%)
Ordu karadeniz saç ekim merkezi
7 (0.3%)
dr jale şenyurt
37 (1.7%)
Konhair
7 (0.3%)
dr deniz kök
2 (0.1%)
Transest erkan vural
4 (0.2%)
Medeks hair
77 (3.4%)
ankara esteanka
3 (0.1%)
avicenna esenler
4 (0.2%)
dr resul yaman
3 (0.1%)
institute of hair
1 (0%)
dr mehmet güçlü
4 (0.2%)
dr serdar yüce
1 (0%)
dr alper tuncel
6 (0.3%)
dr tayfun oğuzoğlu
2 (0.1%)
dr ertuğrul seyman new hairline Clinic
1 (0%)
dr gökhan gür
3 (0.1%)
dr özgür altan hlc klinik
13 (0.6%)
dr mehmet özköse
2 (0.1%)
world plast hair
3 (0.1%)
Hairestetik
5 (0.2%)
Hairextrem
2 (0.1%)
dr serkan aygın
222 (9.9%)
regenhairclinic
2 (0.1%)
istanbul avrasya hastanesi
0 (0%)
ataşehir acıbadem
12 (0.5%)
Acıbadem emphair
28 (1.2%)
dr nedim ardıç
3 (0.1%)
istanbul hospitaleste
1 (0%)
dr yaşar aykan
3 (0.1%)
isveç klinik
23 (1%)
fehmi arman  (ankara armani )
6 (0.3%)
Elmas estetik cerrahi tıp merkezi
0 (0%)
boğaziçi (estethica)
2 (0.1%)
estepalace nagehan akbaş
2 (0.1%)
Novitahair
1 (0%)
dr ali dursun kan
3 (0.1%)
estetouch
1 (0%)
estetikhair
1 (0%)
Megahairtrans
5 (0.2%)
eslamer
3 (0.1%)
ankara liv hospital
2 (0.1%)
dr bülent kahveci
3 (0.1%)
vega ankara
6 (0.3%)
estepol
2 (0.1%)
çevre hastanesi istanbul
3 (0.1%)
medikal park
9 (0.4%)
Advanced hair clinic
2 (0.1%)
transmed
6 (0.3%)
Dr emrah çinik
12 (0.5%)
rumeli hospital
4 (0.2%)
academic hospital esteticium
1 (0%)
akdeniz saç ekimi
4 (0.2%)
elagence hair
2 (0.1%)
estecenter
10 (0.4%)
Maralclinic dr tuğrul maral
8 (0.4%)
dora hospital dr fatih dağdelen
5 (0.2%)
vital hospital
9 (0.4%)
Galatahair klinik
17 (0.8%)
Aslı tarcan
59 (2.6%)

Toplam Oy Verenler: 2256

Gönderen Konu: EN İYİ SAÇ EKİMİ MERKEZİ ANKETİ  (Okunma sayısı 202624 defa)

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EN İYİ SAÇ EKİMİ MERKEZİ ANKETİ
« Yanıtla #45 : 18 Ekim 2017, 11:43:46 »
Tabiki Koray hoca ama elde  avuç da olmayınca devler memuru olarak çalışıyorum . Bir sene hiç bişey yemeden içmeden para toplasam yine yetmiyor Koray hocaya  .

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #46 : 20 Ekim 2017, 16:38:27 »
dr koray açmış arayı  gecen sene fransa ligindeki psg gibi  dr keseede oy almış esma serkan ilhan serdaroğlu falan birde bu bittikten sonra sitedeki resim sonuclarına gore en baba 5 ekimi çıkartıp sitenin en kral ekimini secelimmi

Süper fikir  :) bunun içinde çalışmalara başlıyacağım yakında .geçmiş konularda süper ekimler var gerçekten hem milletin içi açılır biraz ;D

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 20 Ekim 2017, 16:56:23 »
Ankette hile hurda çok olur.  Kliniklerin ekim sonuçları yeterli fikri veriyor.

miri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 31 Ekim 2017, 22:15:36 »
Az dökülme tiplerinde Koray Erdoğan bir numara olsa da norwood ileri seviyeleri için gündeme getirilmesi bile anlamsız bence. Koray hocanın norwood 6 ya da 7 ekimine dair neredeyse hiç sonuç göremedim.Kaldı ki bildiğim kadarıyla kendisi de kolay kolay kabul etmiyor.

Yani bana göre anket sonuçları yeterince gerçekçi değil.Koray Hoca kendi ekimlerinde başarılı olsa da dökülme tipi farklılıkları göz önüne almadan en iyi denilmemeli.Bu garip algı hocanın alanına girmeyen durumlardaki insanlar için zaman kaybı olabiliyor

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 31 Ekim 2017, 22:40:41 »
Jale Şenyurt a kim bu kadar oy verdi. Ayrıca Esma-serkan ve Hasan Akıl için iyi denilecek yeterli sayıda Ekim sonucu yok ayrıca doktor da değiller benim gözümde kategori dışı

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 31 Ekim 2017, 23:05:22 »
Az dökülme tiplerinde Koray Erdoğan bir numara olsa da norwood ileri seviyeleri için gündeme getirilmesi bile anlamsız bence. Koray hocanın norwood 6 ya da 7 ekimine dair neredeyse hiç sonuç göremedim.Kaldı ki bildiğim kadarıyla kendisi de kolay kolay kabul etmiyor.

Yani bana göre anket sonuçları yeterince gerçekçi değil.Koray Hoca kendi ekimlerinde başarılı olsa da dökülme tipi farklılıkları göz önüne almadan en iyi denilmemeli.Bu garip algı hocanın alanına girmeyen durumlardaki insanlar için zaman kaybı olabiliyor
Dokulmesi cok olanlarin da koray erdoğan da ektirip guzel sonuçları var yanlis biliyorsun.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 31 Ekim 2017, 23:26:10 »

Dokulmesi cok olanlarin da koray erdoğan da ektirip guzel sonuçları var yanlis biliyorsun.

Keskin doğru söylüyor .koray hocanın norwood 6,7 ekimi çok var ,şimdi arar bulurum ama vakit alır 😃 merak edenler hairsite ye baksınlar ,yanlış hatırlamıyorsam orda bir kaç tane var ,daha önce saçımtedavisi de vardı bir örneği ama o site yok şu anda ..
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 00:15:25 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 01 Kasım 2017, 00:15:38 »

Keskin doğru söylüyor .koray hocanın norwood 6,7 ekimi çok var ,şimdi arar bulurum ama vakit alır 😃 merak edenler hairsite ye baksınlar ,yanlış hatırlamıyorsam orda bir kaç tane var ,daha önce saçımtedavisi de vardı bir örneği ama o site yok şu anda ..

ona gerek yok reci ben forumda 10 a yakın paylaştım zaten ve bır tanesıde yakında ekım olacak bızım arkadaşımız forumda paylaşılınca ıyı baksın arkadaş görmüş olur
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2018, 18:04:40 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 23 Ocak 2018, 13:47:47 »

ona gerek yok reci ben forumda 10 a yakın paylaştım zaten ve bır tanesıde yakında ekım olacak bızım arkadaşımız forumda paylaşılınca ıyı baksın arkadaş görmüş olur

https://www.hairtransplantfue.org/asmed-hair-transplant-result/ ayrıca burada da nw sınıflandırmasına göre kategorize edilmiş çeşitli ekimleri mevcut. Bazıları Hintell'in ayrıca paylaştıklarının tekrarı olabilir. Eline sağlık Hintell.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 23 Ocak 2018, 15:22:55 »
Rica ederiz burak
Global Moderator

Salihıldırı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 24 Şubat 2018, 00:59:39 »
Arkadaşlar bugün İlhan hocamın muayenesinde saç ekim işlemimi yaptırdım. Şuan işlem tamamlanalı yaklaşık 6 saat oldu. Sizlerle duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle çok profesyonel güzel bir ekip ile karşılaştım. Tüm ekip güler yüzlü ve ilgiliydi. İlhan Hocam başından sonuna kadar her an yanımdaydı. Saçlarımın donör bölgeden alınmasına, saç ekim alanının belirlenmesine, anestezi işlemini yapılmasına, saçlar ekilirken bana refakat etmesine , ilaçların tarif edilmesine kadar. Hiç abartmıyorum saç bandajımı bile hocanın kendisi yaptı gömleğimi işlem sonunda hoca bizzat kendisi giydirdi. Hekim olarak İlhan Hocam sadece tıbbi müdahaleyi yapmıyor psikolojik olarak da hastasını son derece rahatlatıyor.Ekip ise çok profesyonel hepsi işinin ehli, ama buna rağmen hoca her işin bizzat başında, denetleyici yol gösterici pozisyonda. Ağrı, sızı işine de gelecek olursak hissettiğiniz tek şey ilk baştaki anestezi iğnesi onuda ekibin pozitif tutumu , enerjisi ile hiç hissetmiyorsunuz. Maddi olarakta İnanın Hocamın önceliği kesinlikle çok para kazanmak değil, işini en iyi şekilde yapmak. Yakın çevremden iki arkadaşım hocama bizzat saç ektirdi. Bende onların tavsiyesiyle başvurmuştum. Bu kadar iyi olamaz diye içimden geçiriyordum ama şuan gördüm ki az bile söylemişler. Tüm sürecimi ilerleyen günlerde www. saçekimisonuçları.com da  paylaşacağım. Söylediklerimi abartılı bulanlar olursa bizzat benimle iletişim kurabilirler. Umarım anlattıklarım yararlı olmuştur.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 24 Şubat 2018, 10:04:37 »
anketi acan arkadaşımıza teşekkür ediyorum ancak ben boyle anketlerin faydali olacagini dusunmuyorum. manipüle edilebilecek ve on yargiya acik bir durum söz konusu oldugunu düşünüyorum. mesela sibel ulusan zekeriya kuldan daha fazla oy alinca daha mi iyi oluyor diye düşünebilir ankete bakanlar.

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 28 Şubat 2018, 19:23:31 »
anketi acan arkadaşımıza teşekkür ediyorum ancak ben boyle anketlerin faydali olacagini dusunmuyorum. manipüle edilebilecek ve on yargiya acik bir durum söz konusu oldugunu düşünüyorum. mesela sibel ulusan zekeriya kuldan daha fazla oy alinca daha mi iyi oluyor diye düşünebilir ankete bakanlar.

Zekeriya kulun forumda onlarca ekimi var oy almamasıda enterasan

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 01 Mart 2018, 14:54:25 »
Koray Erdoğan
Muttalip Keser
Hakan Doğanay
Serdar Gokrem

Benim goruslerim.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 30 Mart 2018, 23:20:45 »
koray erdoğan

Facebook Twitter Instagram