Anket

sizce hangisi

dr serdar gökrem
66 (2.9%)
dr ilhan serdaroğlu
61 (2.7%)
pendik anatolia
11 (0.5%)
Op.dr. Bilgehan aydin beaesthetic
108 (4.8%)
dr muttalip keser
137 (6.1%)
izmir clinichair
10 (0.4%)
Asmed dr koray erdoğan
593 (26.4%)
lifeankara şahin çelik
169 (7.5%)
konya istanbul transplus
10 (0.4%)
dr sibel ulusan
81 (3.6%)
dr murat küçüktaş
19 (0.8%)
dr özgür nalbant
25 (1.1%)
izmir özel gazi hastanesi
6 (0.3%)
dr hakan doğanay
82 (3.7%)
ethica estetica
6 (0.3%)
dr doğan turan
4 (0.2%)
dr zekeriya kul
45 (2%)
esteworld
24 (1.1%)
Arenamed
79 (3.5%)
dr zühtü demir
5 (0.2%)
este cerrahi dr alp arslan
6 (0.3%)
esteliv estetik merkezi
0 (0%)
dr erkan demirsoy
13 (0.6%)
aisha hair
10 (0.4%)
Unitedhair
2 (0.1%)
dr mehmet polat
1 (0%)
Ordu karadeniz saç ekim merkezi
7 (0.3%)
dr jale şenyurt
37 (1.7%)
Konhair
7 (0.3%)
dr deniz kök
2 (0.1%)
Transest erkan vural
4 (0.2%)
Medeks hair
77 (3.4%)
ankara esteanka
3 (0.1%)
avicenna esenler
4 (0.2%)
dr resul yaman
3 (0.1%)
institute of hair
1 (0%)
dr mehmet güçlü
4 (0.2%)
dr serdar yüce
1 (0%)
dr alper tuncel
6 (0.3%)
dr tayfun oğuzoğlu
2 (0.1%)
dr ertuğrul seyman new hairline Clinic
1 (0%)
dr gökhan gür
3 (0.1%)
dr özgür altan hlc klinik
13 (0.6%)
dr mehmet özköse
2 (0.1%)
world plast hair
3 (0.1%)
Hairestetik
5 (0.2%)
Hairextrem
2 (0.1%)
dr serkan aygın
222 (9.9%)
regenhairclinic
2 (0.1%)
istanbul avrasya hastanesi
0 (0%)
ataşehir acıbadem
12 (0.5%)
Acıbadem emphair
28 (1.2%)
dr nedim ardıç
3 (0.1%)
istanbul hospitaleste
1 (0%)
dr yaşar aykan
3 (0.1%)
isveç klinik
23 (1%)
fehmi arman  (ankara armani )
6 (0.3%)
Elmas estetik cerrahi tıp merkezi
0 (0%)
boğaziçi (estethica)
2 (0.1%)
estepalace nagehan akbaş
2 (0.1%)
Novitahair
1 (0%)
dr ali dursun kan
3 (0.1%)
estetouch
1 (0%)
estetikhair
1 (0%)
Megahairtrans
5 (0.2%)
eslamer
3 (0.1%)
ankara liv hospital
2 (0.1%)
dr bülent kahveci
3 (0.1%)
vega ankara
6 (0.3%)
estepol
2 (0.1%)
çevre hastanesi istanbul
3 (0.1%)
medikal park
9 (0.4%)
Advanced hair clinic
2 (0.1%)
transmed
6 (0.3%)
Dr emrah çinik
12 (0.5%)
rumeli hospital
4 (0.2%)
academic hospital esteticium
1 (0%)
akdeniz saç ekimi
4 (0.2%)
elagence hair
2 (0.1%)
estecenter
10 (0.4%)
Maralclinic dr tuğrul maral
8 (0.4%)
dora hospital dr fatih dağdelen
5 (0.2%)
vital hospital
9 (0.4%)
Galatahair klinik
17 (0.8%)
Aslı tarcan
59 (2.6%)

Toplam Oy Verenler: 2256

Gönderen Konu: EN İYİ SAÇ EKİMİ MERKEZİ ANKETİ  (Okunma sayısı 202617 defa)

Cenk49

• Full Member
Ynt: EN İYİ SAÇ EKİMİ MERKEZİ ANKETİ
« Yanıtla #16 : 11 Ekim 2017, 17:11:45 »
Dr. Erkan Demirsoy 2 kere yazılmış hocam ')
Düzelttim uyardığın için sağol..

gereksiz bir anket olmus:)
sonucu merakla bekleyen birileri olma ihtimali sozkonusu bile olmayan bir anket kime ne fayda saglayabilir?

Burda amaç en iyi ekim merkezinin belirlenmesi olmamalı.
Amaç ekim merkezlerinin popüleritesini belirlemek,sonuçta bu ankete oy verenler ekim merkezleriyle ilgili kafalarında oluşan imaja göre hareket ediyor olmalılar,yoksa bu forumda kimsenin işi olmazdı öyle değilmi,burası saç ekim uzmanı arayışında olan insanların doğru yeri bulma gayretlerine yardımcı olmak için var.bence bu ankette bu işe yeni başlayanlar için yol gösterici olabilir ,nispeten tabi ilk adım olarak ufak bir izlenim bırakabilir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Ekim 2017, 17:34:23 »
Ben başlığı yanlış okumuşum.
En popüler ekim merkezi anketi ise anket, doğru oylama yapmışım. Günde 20 ekim ile Arenamed 1. Sırada:)
Okuma yazma bilen sitede 1 saat harcayan herkez  en iyi merkez’in ismini, hangintekniği kullandığını, fiyat aralıgını , kullandığı cihazların yazılım markalarına kadar biliyor olur zaten .
En iyi 10 yer sıralaması gibi bir anket iş görür fakat en iyi merkezi derseniz başlığa çok değeri kalmaz bu konunun kanaatimce.

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #18 : 11 Ekim 2017, 17:54:49 »
En popüler ekim merkezi anketi ise anket, doğru oylama yapmışım. Günde 20 ekim ile Arenamed 1. Sırada:)
Okuma yazma bilen sitede 1 saat harcayan herkez  en iyi merkez’in ismini, hangintekniği kullandığını, fiyat aralıgını , kullandığı cihazların yazılım markalarına kadar biliyor olur zaten .
En iyi 10 yer sıralaması gibi bir anket iş görür fakat en iyi merkezi derseniz başlığa çok değeri kalmaz bu konunun kanaatimce.
Sloocer sen  belkide yıllardır bu işin içinde olduğun için herkesi kendin gibi sanıyor olmayasın.çoğu kişinin bu sitede bir saat harcadığını sanmıyorum ,saç ekimi çok basit bir işlem sanılıyor insanlar tarafından .kendi ağzınla söylemişsin en popüler ekim merkezi aranamed dir diye peki o zaman bu ne demek oluyor.insanlar saç ekimi merkezi seçerken çok fazla araştırmıyorlar demek olmuyormu,hop instagrama gir çık ve hemen kararını ver olmuyormu çoğu zaman .insanların saç ekimi merkezi tercihleri bazen çok basit etkilenmelerle oluyor.günümüz insanı çok tembel o yüzden digital teknolojiyi bilgilenmek için kullanırken ve tercih yaparken çok hızlı ve bilinçsizce yapıyor,bu tarz eğilimde olan kişilere anketin belkide kısmende olsa faydası olabilir ,sana katılmıyorum kesinlikle.

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Ekim 2017, 20:56:00 »
Oylamada 0 veremiyormuyuz mesal bogaz ici estethicaya benden baska forumlarda yazan yok.ilgi alaka ekim 0 adamlarda.Artı bana sac ekimi yaptikları yerde farklı adlarlada ekim yapiyorlardir.Parayi alıp kacıyorlar hastadan.Sonucta kiraliyorlar.( Koray hocaya verdim oyumu paramiz olmasa ektiremesekde  sen kralsın hocam 😊)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Ekim 2017, 21:04:45 »
gecen hafta boyle bir anket yapıcaktım 1 den 10 a kadar kaç puan verirsiniz ekimcilere diye buda o tarz anket olmuş dr koray real madridin turkiye liglerinde oynaması gibi rahat alır bu anketi
saçları ekmeydi dersin

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Ekim 2017, 22:44:04 »
koca Tr 3-5 doktor hariç gerisi yallah arabistana araplara saç eksinler ancak.

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Ekim 2017, 22:54:03 »
Hic tartismasiz: Asmed - Dr. Koray Erdogan

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Ekim 2017, 23:05:34 »
Sloocer sen  belkide yıllardır bu işin içinde olduğun için herkesi kendin gibi sanıyor olmayasın.çoğu kişinin bu sitede bir saat harcadığını sanmıyorum ,saç ekimi çok basit bir işlem sanılıyor insanlar tarafından .kendi ağzınla söylemişsin en popüler ekim merkezi aranamed dir diye peki o zaman bu ne demek oluyor.insanlar saç ekimi merkezi seçerken çok fazla araştırmıyorlar demek olmuyormu,hop instagrama gir çık ve hemen kararını ver olmuyormu çoğu zaman .insanların saç ekimi merkezi tercihleri bazen çok basit etkilenmelerle oluyor.günümüz insanı çok tembel o yüzden digital teknolojiyi bilgilenmek için kullanırken ve tercih yaparken çok hızlı ve bilinçsizce yapıyor,bu tarz eğilimde olan kişilere anketin belkide kısmende olsa faydası olabilir ,sana katılmıyorum kesinlikle.

Söyledikleriniz de haklısınız, çok doğru bir iş yapmışsınız hocam. Bu sayede daha az  insan kasaplara kafalarını emanet edip hüsrana uğramazlar
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Ekim 2017, 23:35:04 »
Ben ilk defa girdim bu siteye , hiç birşey bilmiyorum , bir baktım ankete...

Ankete göre Jale hanım Erkan demirsoydan iyi. Erkan hocada Arenamed ile aynı klasmanda...
Jale hanım Ankara’da , Erkan hocaya da ulaşmak zor ozmaan aynı ayarda olan diğer bir süper ekim merkezini tercih edeyim.

Ellerine sağlık emek vermişsin süper ama puanlama sekli belki  daha iyi ve sağlıklı sonuç verebilirdi. Bu anketi mutallip mi, Koray mı şeklinde açsan, işi bilmeyenlere yol gösterir olurdu.
Ankette ferraride var , porshe ta var, opelde, Tofaş’ta eywallah... ama akülü bisiklet birkaçtanede el arabası var... işin acı tarafı en iyi araba sorusuna el arabası diye oylamışlar...

Mümkün ise puanlama şeklinde olsun ki, işi bilenler Tofaş’a 3 ferrariye 5 versin.
5 kişi el arabasına en iyisi demiş, anket amacın dışına çıkmış.

Eleştiri olarak algılamayın maksat kaş yapalım derken gö çıkartmamak.( Koray hoca keza yanlışlıkla girip baksa küser bir daha gelmez siteye , biz neler yapıyoruz , bizi kimlerle kıyas ediyorlar diye)

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #25 : 11 Ekim 2017, 23:56:51 »
Sloocer o el arabasına sen oy vermedinmi allah aşkına,gelip şimdi bunları yazıyorsun .özrün kabahatinden büyük ,gülerler senin bu yazdıklarına dahada başka ben sana bir şey demeyeceğim...
Koray hoca neden küssün ,her kes görüyor işte ne kadar büyük bir doktor olduğunu,uzak ara 100 tane ekimciye fark atmış,daha ne olsun ..

Puanlama olsun demişsin üyelerin tek oy kullanma hakkı var ,üye oy kullanma sayısı arttırılabilir,bu bir çözüm olabilirmi ,olabilir diyorsanız yapalım ama bence kafaları karıştırır bu durum.
Birde daha bu ankete binlerce oy gelecek sonuçlarla ilgili erken konuşuyorsun bence,koray erdoğan fark atacak orası belli belki ama oy dağılımıda bence önemli.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2017, 00:05:40 Gönderen: Cenk49 »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Ekim 2017, 06:35:51 »
dr koray açmış arayı  gecen sene fransa ligindeki psg gibi  dr keseede oy almış esma serkan ilhan serdaroğlu falan birde bu bittikten sonra sitedeki resim sonuclarına gore en baba 5 ekimi çıkartıp sitenin en kral ekimini secelimmi
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Ekim 2017, 06:38:27 »
Sloocer o el arabasına sen oy vermedinmi allah aşkına,gelip şimdi bunları yazıyorsun .özrün kabahatinden büyük ,gülerler senin bu yazdıklarına dahada başka ben sana bir şey demeyeceğim...
Koray hoca neden küssün ,her kes görüyor işte ne kadar büyük bir doktor olduğunu,uzak ara 100 tane ekimciye fark atmış,daha ne olsun ..

Puanlama olsun demişsin üyelerin tek oy kullanma hakkı var ,üye oy kullanma sayısı arttırılabilir,bu bir çözüm olabilirmi ,olabilir diyorsanız yapalım ama bence kafaları karıştırır bu durum.
Birde daha bu ankete binlerce oy gelecek sonuçlarla ilgili erken konuşuyorsun bence,koray erdoğan fark atacak orası belli belki ama oy dağılımıda bence önemli.

Doğru haklısın, istatistik nedir bilmediğim için yanlış yorumladım sanırım. Tekrar eline emeğine sağlık faydalı bir paylaşım.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Ekim 2017, 07:17:07 »
şimdi zaten dr korayı herkes bilio rahat kazanır 2.de muttalip keser olur  o zaten dar alanları ekio bu 2sine genelde para olmadığı için gidemiolar insanların gozleri 3.4. sıralarda hangi ekimciler olucak diğerlerine fark atabilcekmi bunu bekleyen çok olur
saçları ekmeydi dersin

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Ekim 2017, 11:25:58 »
Hayırlısı ile oyumuzu kullandık  saç ekim sektörüne hayırlı uğurlu olsun:)

Facebook Twitter Instagram