Saç Ekimi Sonuçları
Daha önce ekim yaptırdınız mı? Donörde açıklık var gibi görünüyor.Ben 2 hafta önce Ahmet Tosun - The Hair Clinic'te ekim yaptırdım. Bütçenize de uyacaktır. Forumdan araştırmanızı hatta görüşmenizi tavsiye ederim.
Yok hocam moral bozulması olmaz sonuçta bilgi alabilmek için bu paylaşımı yaptım. Umutsuz vaka mı diyorsunuz
Yoo umutsuz vaka değil, sadece donörü güçlendirmeniz lazım. 1 sene boyunca fin kullanın, donör güçlendikten sonra önlere ekim yaptırabilirsiniz. Tabii finin yan etkilerini göze alarak. Her insanın bünyesi farklı:)
Saç ekimine uygun değilsiniz hocam bence bu işlemi düşünmeseniz iyi edersiniz Bunun dışında zaten saç ekimi hakkında bilgi almak için bu kadar kısa donör ille paylaşım yapılmaz bu şekilde saç ekimine uygun dur uyorsunuz uzun donör resmi varsa pylaşın yoksa donör bölgeyi uzatıp hem forumla hemde saç ekim merkezleri ile öyle görüşün. Donöe çok seyrek açık alan çok fazla. Yani zor sizin için saç ekimi Ve konuyu yanlış bölüme açmışsınız lütfen konu açmadan önce hangi bölümde neler paylaşılıyor dikkat edin
Anladım hocam benim için sizin yorumunuz çok önemliydi. Daha önce hiç forum kullanmadığımdan cahilliğimize gelmiş kusura bakmayın.