Merhaba Dostlar, 3-4 aydir forumu takip ediyorum, sac ekim merkezlerini arastiriyorum, sac tellerimin yapisi ince sayilir, onlerde acilma yaklasik 10 sene once basladi, yavas yavas bu hale geldi, normalde de cok asagida bir sac cizgim yoktu, tepelerimde acilmayi saclar uzunken cok farketmiyordum, kisa kesince farkettim tepemde biraz acilmis ve vertex epey seyreklesmis sanirim ekim zamanim gelmis geciyor bile
Choi kaleminin safir kanal acma kalemine gore daha ince uc secenekleri bulundugundan sac on cizgisine daha fazla tekli greft yerlestirilebilecegini dusunuyorum, bu sebepten DHI dusunuyorum, DHI'da coklu greftlerin zarar gorebilecegi ihtimali de geliyor aklima, bu yuzden on sira haric gerisini kanal acarak yaptirmak da aklimda yer ediniyor, tum tavsiyelere acigim, degerli goruslerinizi bekliyorum.
AHD'de ya da Serkan Aygin'da yaptirmak gonul ister ama butcemi asiyor, forumda OClinic'te uygun fiyatli DHI ekim yaptiran vardi,konu linkini asagiya ekledim, burada yaptirmak seceneklerim arasinda, tavsiye ve goruslerinizi esirgemezseniz sevinirim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=26203.0fotograflarim;