Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimden bahsedeyim ben 25 yaşındayım. Bundan 2 sene önce büyük bı saç dökülmesi yaşadım ve saçlarım bayaga seyrelmişti. Her neyse şakak bölgelerinde açılma olmuştu. Bundan altı ay önce bir kür uygulamaya başladım şuan şakaklarım doldu sayılır önce tüylenme oldu sonra siyahlaşmaya başladı saç çizgim düzelmeye başladı şuan saça döndü çoğu
tüyler inşallah ilerde dahada dolacak.
Kür şu şekilde
Önce bir baş soğanı ince ince doğruyoruz sonra 2 su bardağı kaynamış suya 1 yemek kaşığı ısırgan otu ve doranmış soğanları atıyoruz 5 dakika daha kaynatıp soğmaya bırakıyoruz. Daha sonra,
saçımızı doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyoruz (şampuan kullanmayın arkadaşlar)
Sonra hafif kuruladıktan dermarollerle dökülen açılan bölgelere masaj yapıyoruz oraları kızartana kadar sonra da biberiye yağıyla nane yağını karıştırıp masaj yapıyoruz 3-5 dakika yani iyice yedirmemiz lazım biberiye ve nane yağını badem yağıyla yada zeytinyağıyla seyreltirseniz daha iyi olur çünkü alerjik etki yapabilir.
Bu şekilde 1 saat bekledikten sonra saçımızı tekrar sabunla yıkıyoruz sonra soğan ve ısırgan suyuyla duruluyoruz bı daha yikamiyoruz ( merak etmeyin koku olmuyor)
Bu kürü ilk 15 gün hergun sonra 15 gün 2 günde bir sonra 15 gün 3 günde bir olacak şekilde azaltarak gidyoruz. Sonra ayda bir kere bakım amaçlı yapılabilir.
Ben tecrübelerimi paylaşmak istedim bende bayağı işe yaradı gürleşme çıkarma konusunda sizde yarar mı bilmem.